Polbrat Melanie Trump. Čudno mi je, kako lahko nekdo svojega otroka zataji.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2016-05-06 ob 06:30:00
... Čudno mi je zdaj, ko sem oče tudi sam, kako lahko nekdo svojega otroka zataji ...
Mama se ni strinjala (s splavom, ki ga je hotel Viktor Knavs, op. u.), obdržala me je. Od očeta ni želela nič, ker je bila preveč razočarana. Potem jo je babica pregovorila, da od njega zahteva preživnino ... Oče jo je plačeval do mojega 18. leta, nanjo večkrat pozabil, pa ga je potem opomnilo sodišče.
Tako polbrat morebitne prve dame Melanie Knavs Denis Cigelnjak o očetu Viktorju Knavsu, ki ga, če bi bilo po Viktorjevo, ne bi bilo; vir: Planet Danes.
 
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Lahko
0
May 06, 2016
povem, da mi doool visi to pisanje o Malijinem očetu.

razkazovanju tega Denisa, ki nekaj voha...Mene bi bilo sram,

razkazovati se novinarjem. Melanija, drži se. Všeč si mi, ker

si tako zadržana, možu stojiš ob strani..Rada imaš starše in sestro...

očitajo ti, kako govoriš angleško, a se naši mediji vtikajo, kako slabo Italijani

npr.Sofija Loren, zanič govori angleško...Saj naši komunjari tudi slabo govorijo

angleškoo, pa imajo fakultete, pa niente angleško...Melanija, drži se..
#24
runkl
0
May 06, 2016
Ker sn glih dobre vole, se špilam dalje...Ja, jezik je živ. Torej, vemo, da je beseda "swina" zelo stara. Sloveni so kovino svinec pač prvotno povezali s svinjo, katero so poznali prej, kakor "svinc" in dali kovini ime po svinji... "svinc". Kelti pač "plumb". No, gremo dalje. Sloveni so dali piti ob snidenju, Keltom ali Vlahom...slivovko. Angleži ji še danes pravijo "plum brandy", ker jih je po pitju pač bolela glava (težka glava). Bavarci zanjo nimajo originalnega izraza in ji pravijo "der Slibowitz". Kako butasto pa zvenijo Saualpe, kadar Bajuvari prevajajo Slovene? :)No, dans bi kaki aboriđin iz Norika zastopo, zakaj sem mu takrat reko, da je "Norc"
#23
runkl
0
May 06, 2016
Ajde šaman Moč narave in družbe... Samo za tebe. Odkod Slovencu beseda "svinec"? Nepismeni iz plemena Slovenov smo se nekoč priklatili v te "naše" kraje. Tukaj pa so že živeli, tudi potomci starih, recimo Keltov ali celo Vlahov, kdo bi vedel, ki so ob snidenju s Sloveni tudi komunicirali na takrat običajen način. Nekoč je domorodec podal prišleku Slovenu v dlan, kos kovine, ki je bila težja od bakra ali železa. Sloven se drugemu Slovenu "čudi" in kimajoč potrdi...recimo..."Ja, teško ko svina". Hihitajo se Kelti ali Vlahi, saj oni govore tolsti živali...swina.
#22
cox
0
May 06, 2016
Predsedniška bitka v mafijski, podalpski deželici niti približno ni tako napeta in naporna kot čez lužo. Tu se v boj podajajo drugorazredni politiki in tisti, ki sodijo v ropotarnico zgodovine. Če se že najde kakšen, ki izstopa iz tega klišeja, kot Kramberger, ga udbomafija likvidira, še zlasti, če je protikandidat Milan Kučan. Zasedel je tron z zločinom in postal najpriljubljenejši vseh časov. Zločin se v teh krajih niti danes sodno ne preganja. Komunistično zlo. Zato država in družba razpadata. Upajmo, da zaradi teh izrodkov ne propade civilizacija...Kar se tiče Trumpa, dandanes že obstajajo lasni vsadki. Ne bi mu bilo treba česati se in metati las okrog glave. Saj ni Viktor iz Sevnice...Rdeči revirji so pa tudi blizu, če kavboj kdaj pride v goste. A ni te bojazni. Tepka ga bo pripeljala le do Salzburga.
#21
Roco
0
May 06, 2016
Ponosen sem, da bo Slovenka prva dama v Beli hiši.

Ponavadi pa se sorodniki oglašajo ob "pravih" trenutkih, največkrat bi radi pristavili zraven svoj pisker, da bi kaj kapnilo noter.

http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/dobrodelna-tudi-melania-trump/169583

#20
Moč narave in družbe
0
May 06, 2016
Ja, noejći, koksić je še enkrat več dokazal, res ni blo treba, koksić, no, da je analfabetski jugoslovanćek, ki zanika svoje jugoslovančkarstvo in se ima raje za slovančka in rad smeti po spletu skupaj s svojimi maloumnimi kloni in rojaki mujoti, noejćiji, rokćiji in kar je še jugovernikov, ki počasi veruju nje (veruju polako jer ne umu da verujo brzo nje), torej jugoslovanskih kao desnićijevskih superintelektualaca, ki z blatenjem ljudi smetijo po spelti nje. Sero, slovančkov ni, potolaži se, ste le srbijancalji in kar vas je še rojenih komiserbuskov jugosljovancaljev.

Seroña, natančneje bi bilo serboña nje, Slovenci smo dali svetu kulturo in svobodo. Tega jugobastardki ne morete razumeti, ker so vam zaradi genske pohabe (za serbuse rojeni nje) oba sicer dokaj preprosta koncepta tuja in zato po prirojeni serbusni navadi svojo zabitost podtikate ljudem. Je pa zanimivo, ko se kaolevići in kaodesnići jugoslovaćeti kaoprepirajo okrog tega, kdo je bolj zabit. Naj vas revšije potolažim, edina razlika med vami in 123pravimurgsrbijanćićem je le ta, da 123 zaradi potreb agitpropa ne blati neposredno pojma Slovenstvo, to pomeni (moramo pojasniti, ker sicer rætardee ne boste razumeli), da blati vse koncepte Slovenstva (Človeka, Resnico, Pravo, Svobodo ...), ne pa pojma samega, kot to počnete kaodesni jugonaniralćiji, serbokrobatancalji, če vam je jugoslovančkom tako ljubše, ko svojo jugosljovancaljsko podobico želite projicirati na ljudi. Ste pa levodesnajugo runkljćad po drugi strani lepa slika, lep prikaz tega, kaj zmore iz že tako ubogega genskega serbomateriala narediti komunistični socialni inženiring.
#19
runkl
0
May 06, 2016
Čuj uskok Mefo...zvani pujćek.... si že gdaj ču za ...Svinja planina???
#18
KAPIBARA
0
May 06, 2016
@pravi123- Donald je ŽE bil z Melani , v SLO.. pa je že takrat vse naredil inkognito..
#17
Mefisto
0
May 06, 2016
Trump bo predsednik ZDA, ti boš pa tudi še naprej runkl.

Pri nas se runkl uporablja za svinjsko hrano.
#16
runkl
0
May 06, 2016
Bebeci slovenski, keri sploh nea vejo kaj je v globalu desno, kamoli levo... prdajo nebuloze. Če bo Trump gdaj precednik, te jas nisn runkl. Repoblikanci ja niso blesavi. Zato so hotli Trumpa sami minirat. Anpak Trumpa so forsirali demokrati in to jim je ratalo. Požar pa Omerzla pa sta napisala celo knigo o Melaniji, pa ovega Ciglo nista najdla. Najdla ga je ena iz Amerike... Hahahahaaahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
#15
noe
0
May 06, 2016
Bravo cox. Spet si jih sprovociral. Ata Viktor je bil komunist, zato je logično, da je zanikal svojega sina.
#14
Mefisto
0
May 06, 2016
Pravi123, ti si tako znan komentator osovražene leve opcije na vseh dostopnih portalih, in pod toliko imeni se oglašaš, da je glas o tebi prišel tudi do Bele hiše.

Donald Trump, skorajšnji predsednik ZDA, že zdaj izgoreva od želje, da bi se čimprej srečal s teboj in se za družinski album tudi slikal slikal s teboj.

Zaradi uravnoteženosti bi bilo pošteno, da bi se konec julija slikal tudi s Putinom, ki je zate že rezerviral enourni fototermin.
#13
pravapot
0
May 06, 2016
Vsem v vednost: Melania, kot polsestra, zgoraj omenjenemu ni dolžna čisto nič, tako kot ni dolžna nič svojemu očetu. Tako zgoraj omenjeni nima kaj pričakovati razen mogoče njeno usmiljenje.
#12
lucc
0
May 06, 2016
vprašajte Peršaka kako gre to, da narediš otroka potem pa zann nočeš slišati.
#11
pravi123
0
May 06, 2016
@cox

06.05.2016 07:28:04

Glede na čaščenja svoje "vegete" si ti sigurno Slovenec?! Toliko okrog zabitosti naroda in

Mefisto

06.05.2016 07:32:23

Donalda ne bo nikoli v Slovenijo, tako, da je tale tvoja bojazen okrog slikanja odveč, mogoče pa jaz odpotujem v ZDA in, če bo prilika, zakaj pa ne fotka z predsednikom ZDA, sploh, če bo to on želel!

#10
fog-megla
0
May 06, 2016
danes zelo zgodaj je bila humanitarka zelo pridna da je tako zarano opravila humano delo
#9
Mefisto
0
May 06, 2016
Ko bo prišel Donald Trump v Slovenijo, da bi si ogledal rojstni kraj prve dame ZDA, se bodo slovenski levičarji lepili nanj kot muhe na vsrano rit, da bi se slikali s predsednikom ZDA.

Med njimi bo tudi pravi 123.
#8
Roco
0
May 06, 2016
Politična dinastija Clintonov, tudi Chelsea v politiko :(

http://www.whistleblower411.com/dear-god-no-chelsea-is-planning-to-run-for-office-too/
#7
@cox
0
May 06, 2016
je očitno po duši vseeno levičar, drugače ne bi padal na izjemno velik levičarski pogrom po Trumpu. Diskavifikacije so v znanem slogu, vendar vseeno ne premorejo serboudbomafijske specialnosti. Tukaj je murglska mafija v špici.

Je pa res, da čeprav Slovenčki nabijajo o ameriški zabitosti, se je izkazalo, da ta ni nič večja od slovenske. Počasi bom začel verjeti, da so Slovenci najbolj zabit narod na svetu.

#6
pravi123
0
May 06, 2016
cox

06.05.2016 06:34:15

KO že človek misli, da bolj beden ne moreš biti v svojem dvoličnem poveličevanju nekega kriminalca z usrano preteklostjo pa tole. Se sploh zavedaš, da je Trump kot republikanec tvoj politični "idealec"? Ima iste svetovne nazore kot tvoj veliki vodja in opisal si ga identično svojemu idolu (samo ZDA spremeni v SLO)! Pa lep dan še naprej ti želim!
#5
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2016-05-06 06:30:00 (May 06, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Tri dni so bile prazne dvorane, ne pa 9 tisoč obiskovalcev, kot se hvali Janez Sušnik!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
Uganke, skrivalnice, zlorabe in preobrati okoli skoraj umorjene sodnice. Razkrivamo, koga naj bi najprej obiskali policisti?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(227)
desus
(74)
Vlada
(67)
sds
(64)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
zdus
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)