Hčerka predsednika vlade očeta ne more kar tako prepričati, naj podre žico

Objavil/a Bojan Požar, dne 2016-05-04 ob 06:30:10
... Sicer pa sem doživela marsikaj, na facebooku mi še danes mnogi pišejo, naj rečem očetu, kaj vse naj spremeni v državi. Ne morem razumeti, zakaj mi vse to pišejo, saj jaz nimam nobenega vpliva na njegove politične odločitve! Enako je bilo zdaj s to žico: ko so jo postavili, so mi pisali, naj jo takoj podre, in me spraševali, kaj je z njim narobe. Kot da naj jaz očetu rečem, "ej, oči, podri žico", in je naslednji dan ne bo več ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Patriia
0
May 09, 2016
COX bravo
#13
JohanT
0
May 05, 2016
@mefisto kako naj bo cox spoštovan, če pa vsak dan, (ko mu zamenjajo plenico) ser_je pod vsakim člankom in ocenjuje ljudi po zunanjem videzu, pa po tem, koliko ima kdo žensk (kot da Jajo ni naskočil vseh od katerih je imel korist). Poleg tega nikoli ne pozabi pripomniti, da je Cerar sin telovadca in udbotožilke - torej niti pokojnih ne more pustiti pri miru. Postal je navaden stari nergač, ki se mu Murgle prikazujejo še v sanjah in Mefisto ti si na dobri poti, da postaneš tak kot on.
#12
Mefisto
0
May 05, 2016
Johan T, prjatu razumni, če si jezen na očija, ne kregaj spoštovanega Coxa!
#11
JohanT
0
May 04, 2016
@cox primitivc spet se spuščaš na osebni nivo in ocenjuješ zadeve katerih sploh ne poznaš in komentiraš kar na pamet oz. tako kot ti napišejo na listek v 'murgl štabu' na Trstenjakovi. Še malo pa boš postal psihič, ki se javlja pred tabo in kopira ene in iste tekste vsak dan z nekega kvazi bloga. Če jemlješ antidepresive pač ne smeš piti alkohola.
#10
Rafaelus
0
May 04, 2016
.

Priznam nisem vedel da ima otroka, vedel sem bolj ko to da mu prav vsaka ženska UIDE, sem papprepričan da otrok živi primamci no vsaj UPAM !!!.
#9
pravnik bavcon
0
May 04, 2016
Take kretene bi morali kastrirati, da se ne razmnožujejo!
#8
exkw
0
May 04, 2016
Ej cox, odlično...., hehe !
#7
Mirage
0
May 04, 2016
Poleg Severne Koreje, Kube, Vietnama in Laosa je Slovenija edina država na svetu, kjer so komunisti še vedno na oblasti. Normalni in pošteni ljudje se odseljujejo iz države, Cmerar in njemu podobni pa v državo naseljujejo bližnjevzhodne muslimane. Tem namišljenim beguncem bodo dali stanovanja in denar, medtem ko mi za naše reveže zbiramo zamaške. Delam cel dan,o lastnem stanovanju pa lahko samo sanjam. Za muslimane to ni problem, ti ga bodo dobili zastonj iz denarja, ki ga bodo Cmerar in njemu podobna levičarska zalega pobrala nam preko davkov. To hčerko je lahko samo sram, da ima takega izdajalskega fotra. Nesposobno cmeravo pezde, ki bi brez mamice vozil mestni avtobus pri srbskem gangsterju, ki krade po Ljubljani in pufa še pet generacij naprej. Pljunem na to levičarsko zalego!
#6
cox
0
May 04, 2016
Ej oči, podri žico, da bodo cigani preplavili državo, da bo volilna baza komunistične bande še širša. Po drugi strani se pa čez mejo potiska vse več Slovencev in stiska za vrat slovenske migrante z nerazumnimi dajatvami. Nekateri dvojne potne stroške in raznorazne dodatke, drugi dvojne davke. Le tako se račun izide v mafijski deželi....Z očijem je nekaj hudo narobe, zato pa živiš pri mami, hčerkica. Tvoj oči ni normalen. V tej svoji abnormalnosti in nesposobnosti pa toliko bolj nevaren in usoden za življenja mnogih ljudi, ki mu stopajo na pot. Vsekakor pa hčerkica, po principu plemenske skupnosti,te čaka lepa službica v državni upravi. Po Ceraju, Cerar. Bog nam pomagaj...Pa še to...Zakaj je mamica pobegnila od očija ? Ni več mogel, jo je pretepal ali mu je proteza padla v solato?
#5
Dolg države
0
May 04, 2016
Še par besed o dolgu države.

DOLG države 2004 je bil 28 % BDP-ja --> po 4 letih demokracije Janeza Janše (2008) je dolg znašal le še 21 % BDP-ja.

Pa nižji davki, pa manj davkov, pa rast plač in pokojnin, pa nižji stroški, pa brez nepotrebnih stroškov tipa ŁD$ nalepk, pa za 100 % nižje notarske tarife, pa za 100 % nižja brezposelnost itd itd.

.

Torej nastopi čas za odločno мurglsko$rbsko jugokoмunistično revołucionarno akcijo: veliki pok, patrija, sfukoνanje, teþihovanje ... (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega tovariša sinćeta nepismenega oficira jugoarмije, ki je nastopljen na funkciji vrhovnog tepihovaoca i sfuкovaća:

»Sloveniju "tepihovati"« - »Janeza Janšo je potrebno "sfuкati", popolnoma ga je potrebno sfuкati!«).— DOLG države 2008-2011 - $D borat pohar --> мurglski rop tisočletja po velikem poku: 54 % BDP-ja.

Borat nabije dolg za +++ 100 % ("... to je nova paradigma ..."), brezposelnost iz 60.000 na 120.000 (spet 100 % nje - so what), novi davki ("... mi znamo drugače ..."), vinjete vam nabije za 100 %, ("... mi znamo bolje ...") tarife spet za 100 % itd. - "... se vam zdim malenkosten, me imate za malenkostnega ..."

Podari "savudrijsku valu in cele zaplate kopnega tovarišem KÞj v rvackoj" - "... kakšen fantastičen dan ..."

Spomnimo, s premierom Janšo je imela Slovenija situacijo pod kontrolo, saj se je koмjuni$tićka rvacka vklučevala v EU in je pač morala spoštovati pravo EU, ne pa si po svetovno znani rvackoj in komjuni$tičkoj uzanci prilaščati, kar ni njeno:

tukaj pa je vstopila boratpohar łutka, ki je kakor v imenu slo, dejansko pa za potrebe ¢K KÞJ kakor "blokirala" rvacku in jo potem kakor "odblokirala", ko je rva¢ka kakor obljubila, da bo kakor šla na blabla arbitražo, ki nam je ljudem zaradi natančnega štetja "u mџrglama i tržićima nje" ni uspelo preprečiti.

"... so far so good ...," toda:

"Sm predsednik vlade. Imam 3002 evra. Jst od svoje plače ne morem preživet meseca. Tako, da boste vedeli, da niste edini, ki se borite iz meseca v mesec, tudi precednik vlade se" (Børut Pahør).

Čas je torej za novo novoobrazno masko, pozitivno$rbsko nje — toda pingić je pušnu, zato je moral ¢K Kþj izvesti v Državnem zboru državni udar in ga tudi je (vse$rbske vstaјe so samo gledališka predstava v podporo agitpropa o neugotovljeni obljubi, na neugotovljenem kraju, ob neugotovljenem času ... — udar se zgodi, ko "νirantovalci DŁ" v Državnem zboru kakor zaradi "s korupcijo obremenjenega" (kot bo onanirala švickopipastarkа in za njo cmeravo, sevеda skupaj s celotnim agitprop aparatom) prenesejo svoje glasove (vseh 8 glasov DŁ) na švickopipastarko):

— DOLG države 2011-2014 - P$ocialno čuteča znojilja de --> veliki krogec v mali krogec: 72 % BDP-ja

— DOLG države DANES - $MCenter Foruмa 21 in LD$-a: 81,6 % BDP-ja

.

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
#4
C'mon
0
May 04, 2016
Wow? Mladoletna ćerkica cmere cмera na fejsiću, ker da ji lajkajoći pišu polako jer znaju ... in potem tov. Petrić (Forum 21)* to ¢meranje objavi v svoji (prihvatizirani) roza reviji (revija je del nekoč uradno državne hiše D€LO d. o. o., ki jo je C.K.__K.P.J prepisal na slamantega lastnika, svojega člana), ki jo potem nekdo citira v rubriki мurglske zvezde? Nova zvezda je rojena? $iriu$?

* - Forum 21 je tukajšnji psevdogospodarski oddelek КÞ Jџgoslavije, je združenje, ki zdužuje мurgl jugokoмunistične prihvatizatorje (beri Sloveniji izropana podjetja in prepisana na slamnate lastnike združene v Foruмu 21), predseduje pa mu tov. Miłan; Kućan je tudi predsednik predsedstva Cenŧralnega kømiteja K P Jugoslavije v Sloveniji, ki po številnih preimenovanjih trenutno sliši na ime $D. Centralo $KOJ-a, to je podmladka pa so trenutno in seveda začasno prenesli na $M¢, prej P$ nje, pa Zare$, pa ŁD$.

Preimenovanja KÞj-ja v Sloveniji:

Koмunistična þartija Jugoslavije > ZKJ (Zveza koмunistov Jugoslavije) > ZKS-SDP (Zveza kомunistov Slovenije-SDP) > SDP (Stranka demokratične prenove) > SDP Slovenije (So¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združena lista > ZL$D (Združena lista so¢ialnih demokratov > $D ($o¢ialni demokrati).

Preimenovanja $KOJ-a in njegovi "novi obrazi":

$KOJ > $KOJ se razcepi na $KOJ in USAOJ (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $KOJ in NOJ > nato se SKOJ in NOJ spet združita, sedaj pod imenom NOJ > nakar se NOJ preimenuje v SSOJ ($avez $o¢ijalističke omladine Jugoslavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SSOS (Savez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = ZSMS = Zveza $o¢ialistične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z S M S preimenovala v Ł D $ (Liвeralno demokratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁD$ - Liвeralna demokracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove obraze" - nekaj zadnjih:

sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$ - nova politka, zare$ - $ocialno liвeralni, P$ - Pozitivna$rbija, ZaAB, Zł - združeni ids, trs in radnička þartija viølete tomić, verjamem v $holte$a, $м¢ - stranka m. ¢erara mlajšega, $м¢ - stranka mødernega ¢entra. Vse to je ena in edina мurgl$rbsko køмinterni$tična комuni$tična þartija Jugoslavije.

Slovenija je okupirana! Okupator je mednarodna zločinska združba zločincev proti človeštvu — комinterna oziroma njen tukajšnji oddelek мurgłsko$rbska Koмunistična þartija Jugoslavije.

Tata je nastopljena cmerava lutkica, ki jo je nastopil мurgl Centralni комite комunistične þartije Jugoslavije. Tata "izvršava neređenja" ¢k-ja, ne več, ne manj.

Že iz izpovedi ćerkice izhaja, da otrok objavlja na fejsiću in otrokovo cmevkanje o blabla žici (o tem enem in edinem problemu мurgłskosrbske jugoslavije nje) je prav tako objavila мurgl-lady revija, pa мurgl-lady časopis $ljovenjaćke novi¢e — оba sta agitprop izdelka že omenjene мurgłskosrbske jugokomunističn sprihvatizirane hiše D€LO d. o. o., torej prepisane na slamantega tov. Petrića, kot že rečeno.

Štekaš? Najbolj razširjena roza-revija in najbolj razširjen roza-časopis sta že objavila cmeranje ćerkice!

Kaj pa kak podatek o od мurgłskosrbske Koмunistične þartije Jugoslavije okupirani in izropani Sloveniji ali pa o diktaturi zločincev proti človeštvu pod komando ¢k KÞj, ki se za potrebe gledaliških predstav našemijo v ($мc $D De$u$ ZaAB ZŁ P$ LD$ Vernike v Šolte$a ... udвovskocivilne iniciative, inštitute, urade za črpanje nepovratnih sredstev iz državnega proračuna itd.) torej v trdo kuhane brezjajčnike, v $rbskeмekanecurice in kar je še levizmov, desnizmov in podobnih кretenizmov?

Delitev oblasti v (de iure – po pravu) demokratični, pravni Republiki Sloveniji, sicer (de facto) pa v od мurgłskosrbske koмunistične Jugoslavije okupirani Sloveniji:

1. zakonodajna oblast = "Državni zbor" = kþj + $koj = $d + de$u$ + $m¢ + zł + zaaв = YU

2. izvršna oblast = "Vlada Ck kþj = kþj + $koj = $d + de$u$ + $m¢ + zł + zaaв = YU

3. sodna oblast = kadija Kþj (http://i.imgur.com/j87KPYH.jpg) tuži, kadija Kþj (http://i.imgur.com/tyvO47H.jpg) sudi nje = YU

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

https://goo.gl/XW11oi
#3
Mefisto
0
May 04, 2016
Punco zaman sprašujejo, kaj vse je z njim narobe.

Kako naj to ve otrok?!
#2
pravi123
0
May 04, 2016
Da ima tale dvolična copata otroka pa nisem vedel. Bi morali starši kdaj pa kdaj spoštovat razumske želje otrok! Ampak samo, če so njihovi?!
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2016-05-04 06:30:10 (May 04, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Bratuškova naj bi se odločila: ne Petričeva varovanka ne Golobičeva sestrična, novi Topolko bo Monika Pintar Mesarič?!
Če bo Alenka Bratušek namesto Topolka postavila Petričevo varovanko ali Golobičevo sestrično, je to prvovrstni škandal!
Je res dovolj, da je zadovoljen kralj aneksov Stojan Petrič, ker je njegov Kolektor dosegel, kar je hotel?
Ni preboja, ni zmage, ni ambicij! Ampak, saj veste, da po mnenju Marjana Šarca ne vemo niti, kaj bo jutri?!
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Ni vseeno, kdo kaj reče!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(75)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
Odmevi
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(9)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)