Že tretja prevara Igorja Šoltesa. Da bo šel nad Cvikla in po višjo plačo, je napovedano.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-11-23 ob 07:06:00
Prejšnji ponedeljek je evropski poslanec Igor Šoltes povedal, da se je prijavil na razpis za slovenskega člana evropskega računskega sodišča. To je storil načrtno in medijsko nadzorovano, prek časopisa Dnevnik, preden bi novica kje drugje izbruhnila nekontrolirano.
Gre za interni razpis na ministrstvu za finance, najnevarnejši Šoltesov nasprotnik na razpisu pa je seveda (do)sedanji slovenski revizor na evropskem sodišču v Luksemburgu, nekdanji razvpiti politik LDS in Socialnih demokratov Milan M. Cvikl.
Igor Šoltes je seveda točno vedel, zakaj mora sam preventivno poskrbeti za kontrolirano medijsko objavo. 4. junija 2014, to je le nekaj dni po volitvah v evropski parlament (25. maja), kjer je bil za evropskega poslanca izvoljen tudi on, je ustanovil svojo stranko - se še spomnite? - imenovano Verjamem. Ustanovitev se je zgodila ob 19. uri v kranjskem hotelu Creina. Stranka Verjamem se je navidezno zgodila iz nič, toda zadaj, v zakulisju, kot smo takrat ugotovili na našem portalu, je stala ekipa nekdanjih politikov študentske organizacije iz Ljubljane, glavni igralec pa je bil bivši študentski poslanec Uroš Novak.

PISMO INSAJDERJA. DANES TAKO, KOT JE TAKRAT NAPOVEDAL.

Na našem portalu smo takrat objavili odmevno pismo insajderja, ki je med drugim zapisal, da naj bi Šoltesa bivši študentski politiki celo izsiljevali. Isto pismo objavljamo tudi danes (v nadaljevanju članka), saj se stvari odvijajo dokaj točno po scenariju, ki ga je napovedal neznani insajder.

				Faksimile pisma insajderja, ki smo ga objavili 4. junija 2014. In danes se stvari odvijajo prlbližno tako, kot jih je takrat napovedal avtor tega pisma (za povečavo kliknite na sliko).			Faksimile pisma insajderja, ki smo ga objavili 4. junija 2014. In danes se stvari odvijajo prlbližno tako, kot jih je takrat napovedal avtor tega pisma (za povečavo kliknite na sliko).
Ta je med drugim zapisal, da naj bi Igor Šoltes kot evropski poslanec odstopil po šestih mesecih(!!!), nato pa bi nadomestna evropska poslanka postala Katarina Košak, zasebna spremljevalka Uroša Novaka. Temnolaska sicer že zdaj dela v Bruslju, kot Šoltesova svetovalka.
No, Šoltes je kmalu po ustanovitvi zapustil stranko Verjamem, zdaj sicer ne odstopa kot evropski poslanec, ampak samo malo bolj sofisticirano odhaja na drugo evropsko delovno mesto, to je na evropsko računsko sodišče, in po vsaj trikrat višjo plačo. Če trenutno kot evropski poslanec zasluži nekaj več kot 6200 evro neto na mesec, bi na Cviklovem mestu zaslužil najmanj 17 tisoč evrov oziroma z dodatki vred okoli 22 tisoč evrov na mesec.
Evropska poslanka namesto Šoltesa pa postane temnolasa Katarina Košak. Kaj se sicer dogaja s stranko Verjamem, ni znano. Verjetno nič, saj je na parlamentarnih volitvah junija lani dobila samo 6800 glasov, preračunljivi Šoltes pa je kot predsednik stranke odstopil dva dni po volitvah in lepo ostal - evropski poslanec v Bruslju.
Slovenskega člana evropskega računskega sodišča formalno predlaga vlada, Cerarjeva stranka SMC pa naj bi podpirala Šoltesa, ne pa Cvikla. Menda zato, ker naj bi bil, kot je prek Dnevnika takoj lansiral Šoltes, "Cviklov nahrbtnik (pre)težak". Tudi zato, ker mu je eden od vodilnih slovenskih strokovnjakov za evropsko pravo Matej Accetto očital, da je v knjigi Prenovljeno pravo Evropske unije del Cviklovega besedila "presunljivo podoben besedilu angleške Wikipedie".
Cvikla naj bi sicer še vedno podpirala stranka SD, vendar Dejan Židan, prvak SD ter minister za kmetijstvo in prehrano, zaradi Cvikla zagotovo ne bo šel v hudo z Mirom Cerarjem. Bi pa živce, če Milan Cvikl ne dobi ponovnega mandata v Luksemburgu, skoraj zagotovo izgubila njegova žena Jerca Legan Cvikl, saj sta se zakonca Cvikl že dodobra navadila prestižnega življenjskega sloga na ravni evropske uradniško-politične elite. Med drugim trenutno obnavljata vilo pod Ljubljanskim gradom, kar smo pred kratkim tudi že poročali.

PRVIČ, DRUGIČ, TRETJIČ ...

Če bo Igor Šoltes res spodrinil Cvikla ter se preselil iz Bruslja v Luksemburg, pa bo to že tretja Šoltesova politična prevara slovenske javnosti (in volivcev) v zadnjem letu dni in pol. Najprej je Šoltes kandidiral za evropskega poslanca, kjer je - kot nov obraz in z veliko podporo mainstream medijev - dobil lepo število glasov, potem je sledila druga prevara s stranko Verjamem, zdaj - tretjič - pa steguje prste po najmanj trikrat višji plači ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Fajonica zna
0
Nov 23, 2015
kako bo sfukala Cvikla, ima iskušnje, Bulčevo je uturila namesto Bratuškove, pa CIA je dobila po gobcu od nje, s Kurčanovim blagoslovom, Cvikl bo napisal novo knjigo Kako zgraditi vilo z odlogom plačila izvajalcem, v izmeri 25000 strani, jo bodo pokupili vsi šefi v javnem sektorju, ravnatelji pa ne, ker so morali pokupiti Cmererjevo knjigo o človekovih pravicah za osnovne šole, Cvikl bi lahko zamenjal generala Kacina v NATO, slednji bi namreč kar streljal po Janševih, potle pa po Islamski državi, itd., itd., ..
#15
duh....
0
Nov 23, 2015
nobene škode, čimprej !!!!
#14
duh speransa
1
Nov 23, 2015
tega šolteza poteze so suicidne - nagnjene k samomorilstu....

seveda , saj je večina njegovig sosrodnikov naredila samomor ali pa bila umsko defektna
#13
bcxm
1
Nov 23, 2015
lakomnost ne pozna meja.....naj se zgrizejo in požrejo.....!!!!
#12
ne razumejo, toda napredujejo
0
Nov 23, 2015
Dragi pingvinko! Dobro vprašanje. Ne, ne razumejo, kot lahko vidiš. Vprašamo pa se lahko, ali ne zmorejo ali nočejo razumeti? Odgovor je: oboje! Nočejo in ne zmorejo.

Kobajagi kot vedno objavlja novice o muergaljskosrbskih insajderskih bojih za tisto, kar je KPJ izropala Sloveniji, kot da bi med seboj obračunavali pripadniki različnih sekt, ko pa je vesoljno znano, da so vsi pripadniki ene in iste k o m i n t e r n i s t i č n e muergaljskosrbske satanistične sekte K o m u n i s t i č n e partije Jugoslavije (SMC PS ZaAB ZL Zares Verjamem u sholtesa ... so novoobrazne maske LDS-a, ki je formalnopravna naslednica SKOJ-a, medtem ko je SD formalnopravna naslednica KPJ, udbovskopenzionerski oddelek DeSUS pa je bil ustvarjen iz peščice muergaljskosrbskih tretjerazrednih starih prdcev SD-ja, tedaj imenovanega ZLSD).

Vse to so znana dejstva.

Mrkići sledijo kobajagijem in obravnavajo madžarskosrbskega za serbusa revolucije rojenega sholtesa kot neko samostojno figuro, ki bi kobajagi lahko šla sama nad nekoga, pa čeprav nad svojega tovariša prav tako za serbusa revolucije rojenega bastardćija milana cvikalja. Za serbusa rojen madžarskosrbski sholtes si še tazadne ne zna obrisati sam, zato rabi zares lds sekretarja golubića ali pa madžarskosrbskega stričeka:

http://www.reporter.si/sites/default/files/styles/naslovna_znotraj_prispevka/public/datoteke/slike/naslovne/2014/12/11/kucan-zvezda-pl4.jpg?itok=WUwXFGK_

Samo hudi muergaljskosrbski verniki verjamejo, da je nekdo ukradel tovarišu sholtesu stranko Verujem u sholtesa, ki jo je ustanovila u d b a K P J.

Pa si zamislimo, da dejstva niso znana in se vseeno vprašajmo, kdo naj bi predestiniranemu članu CK KPJ "ukradel" novoobrazno stranko, ki mu jo je za potrebe EU-volitev ustanovil CK KPJ?

Kdo od ljudi?

Ljudje ne krademo.

Kradejo samo satanistične kreature muergaljskosrbske. Toda, katera muergaljskosrbska komunistična pitćhkica bi si upala (brez "naređenja") ukrasti novoobrazno lutkovno stranko vernikov lutkovnega gledališča muergaljskosrbskega, ki jo je CK KPJ ustanovil predestiniranemu članu CK KPJ za potrebe pozorišnih predstava za zavaravanje protivnika?

Na tem svetu je ni take muergaljskosrbske "junaćine", pitćhkice nje.

Državljani ne razumejo, da na primer tovariš sholtes ni prodal kogarkoli od svojih staršev, pač pa je bil madžarskosrbski sestavljenček rojen za serbusa revolucije, je celo eden izmed najočitnejših primerkov mjadžarskomuergaljskosrbskega zločinskega nepotizma.

Vesna sicer napreduje (če odmislimo sklep, ki ne sledi premisam). Pravilno ugotavlja, da je bila nagrada 1.000.000 €, z besedami 1 milijon evrov za tovariša cvikalja v očeh CK KPJ primerno nadomestilo za njegov trud (beri: za širjenje LAŽI in podtikanje svojih aktivnosti pri kopirnih strojih in patrijah, če se je pač CK KPJ tako odločil in določil.

Mićo je živa slika opranih možgančijev - muergaljskosrbsko šolstvo in mediji so naredili svoje: on ima pač raje enega muergaljskosrbskega bastardćija pred drugim in ima seveda raje žlahtnejšega, CK-ju bližjega, direkt od CK-ja za serbusa rojenega.

Goli, hribovc občutno napredujeta, krulčan pa bi rad iz madžarskegasrbijanćijaa na vsak način naredil sljovenjaca nje.

Pred nami je še dolga pot do osvoboditva izpod yugokomunistićne okupacije. Dolga.
#11
Mefisto
1
Nov 23, 2015
Ne udrihajte po Šoltesu, da ne zbudite njegovega dedka!
#10
cox
2
Nov 23, 2015
Kaj je skupnega Šoltesu in Cerarju ? Oba sta, zlasti Šoltes že na pogled, izrazito intelektualno podhranjena in kadrovana po principu negativne selekcije.
#9
krulčan
1
Nov 23, 2015
Ja, ja, dedek, dedek! Tisti pa, ki Žoltesu nagajate, morate računati, da dedek tudi iz groba kaj doseže.
#8
hribuc
1
Nov 23, 2015
enkrat kradelj, za zmeri kradelj...
#7
goliotok
3
Nov 23, 2015
Cvikl, Šoltes, Kardelj, Maček, Kučan, Jamnik, Golobič, KLub571 in Forum21-še pomnite, tovariši? Ni čudno, če se moja domovina spreminja v kloako boljševizma. Vsem je skupen aksiom, da znajo živeti pri jaslih in z jaslimi-tudi za ceno naroda.
#6
pingvinko
0
Nov 23, 2015
Požar, prosim, če se precizneje izražaš. To, da Šoltes trenutno zasluži tistih 6200 ali koliko že evrov, ni res. V resnici jih dobi. Kot tudi ni res, da tista pičoza dela kot nejogova asistentka, če je v resnici tam zgolj zaposlena. Razumeš razliko?
#5
mičo
1
Nov 23, 2015
Raje Šoltes kot sluzavi in izdajniški Cvikl
#4
Vesna
1
Nov 23, 2015
Ja, ja, tovariš Cvikl, revolucija žre svoje otroke. Patria je pozabljena, "zasluge" za Veliki pok tudi, z dobro plačanim delovnim mestom v EU je tudi dolg poplačan. S Šoltesom se pač ne more vsakdo kosat, njegov pedigre je garancija za naklonjenost stricev in tet, ki iz teme vlečejo niti denarnih tokov, kadrovanja, kaznovanja itd....... Zato bo morala Jerca dobro razmigati sive celice in najti kakšen drug udoben fotelj za svojega partnerja in svoje razkošno življenje. Glede Šoltesa in prevare pa smo slovenski volilci tako natrenirani, da ena laž gor ali dol, saj že dolgo vemo, da pri nas velja samo vsi za enega in nikoli eden za vse !
#3
državljan
2
Nov 23, 2015
Nič se ne zgodi naključno in vsi ti pikzibnerji ,ki se izpostavljajo in nastavljajo v javnosti so večina orodje dobro organiziranih in večnih stricev iz ozadja,ki stalno in brez presledka kalkulirajo,mozgajo in pripravljajo scenarije zase in svoje dobičke,Šoltes in ostali so pa le pogoltno orodje v njihovih rokah,kateri so za dober zaslužek prodati lastne matere in otroke....
#2
mrki
1
Nov 23, 2015
Že tretja prevara Igorja Šoltesa. Da bo šel nad Cvikla in po višjo plačo, je napovedano

--------------------------------------

Jabolko ne pade daleč od drevesa !!
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-11-23 07:06:00 (Nov 23, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Janez Šušteršič: Brezno 2 ali luknjice v zgodbah o bančni luknji
Kaos na SDH?! Zaposleni z uničujočo kritiko nad Božiča. Njegovi spori z Beskom in nagajanja na HSE.
Nove podrobnosti: Načelnica Slovenske vojske se je zlomila prav na sestanku pri Erjavcu, na dan žena?!
Rado Pezdir: Harij Furlan? To je epska zgodba!
Nesojeni evro-sodnik Pavliha. Natisnil anonimko, potem pa stekel k ženi in ji zaprepadeno bled kot stena, dejal: To je konec!
Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.
Dokumenti. Umikajoči se Kitajci iz mariborskega letališča bi zdaj na hitro in poceni pokupili "pol Pohorja"?!
To je šolstvo, ki se bo znašlo na Evropskem sodišču za človekove pravice?!
Dokler bo Alenka Bratušek ministrica, bodo njeni rezultati dragi, neuspešni in pokvarjeni. Kot vedno doslej!
Welcome na angleškem trekingu, mr. Bojan Požar. In pred menoj je točno 1014 kilometrov hoje!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(226)
desus
(72)
Vlada
(67)
sds
(63)
LDS
(62)
večer
(42)
pop tv
(41)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(25)
DUTB
(25)
furs
(18)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
npu
(14)
Petrol
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
OVS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
hse
(9)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)