Pisni dokazi. Bivši radijski voditelj Sašo Papp dobesedno fehtal podžupansko funkcijo.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-11-13 ob 06:38:00
Po včerajšnjem članku, kjer smo razkrili blokade transakcijskih računov Saša Pappa, nekdanjega radijskega voditelja in mariborskega mestnega svetnika, je Papp popolnoma izgubil živce. Po Facebooku in Twitterju je začel "vpiti", da on ne bo nikoli odstopil, nas pa primitivno in brez vsakršnih dokazov obtožil pisunstva in plačanega novinarstva, ker naj bi nas, tako Papp, kupili ljudje mariborskega župana Andreja Fištravca.
Čeprav je objava našega članka o Pappu temeljila zgolj na javno dostopnih bazah podatkov in naših informacijah, da je Pappov prestop iz Liste župana Andreja Fištravca med nepovezano skupino mariborskih svetnikov, danes imenovano Aktivni Maribora, tesno povezan s Pappovim težkim finančnim položajem in zavrnitvijo njegove ideje, da postane poklicni podžupan Maribora. In zanimivo, da je Papp doslej zanikal tudi slednje.
Danes pa objavljamo pisne dokaze o tem, kako je Sašo Papp resnično in dobesedno "fehtal", kot pravijo na Štajerskem, za podžupansko službo, in to, kot boste videli, tudi na tragikomično ponižen način. Ko so županovi ljudje in seveda tudi župan Fištravec sam zavrnili njegovo prošnjo za službo, pa je začel groziti, da bo razmislil (zapisal je, citiramo, da bo "sam pri sebi evaluiral"), kako naprej. Sledil je, spomnimo, njegov junijski izstop iz županove Liste.

KAJ VSE PAPP ZAPIŠE PO DVEH PIRČKIH ...

Tako zdaj objavljamo posamezne dele dveh elektronskih sporočil, ki jih je Sašo Papp 19. marca in 14. aprila letos posredoval enemu od ključnih sodelavcev župana Andreja Fištravca.
V prvem sporočilu, objavljamo ga spodaj, je uvodoma zapisal, da piše, potem ko je "prišel domov po debati z dečki in dveh pirčkih", napisal pa je predlog, da bi rad prevzel podžupansko funkcijo, delal pa bi na področju komuniciranja z mediji, urejanja mestnega jedra, turizma, brand buildinga & managementa pri promoviranju mesta Maribor in mariborskega gospodarstva. Predvsem, kot še piše, ga zanimajo startupi, in to, pozor, mirno zapiše mestni svetnik, ki ima blokiran transakcijski račun svojega podjetja SoLoMo1, d. o. o., in še transakcijski račun svojega statusa samostojnega podjetnika - Simedia Sašo Faraguna Papp, s. p.
Sašo Papp se je ob tem pohvalil, da naj bi bil v Londonu v igri za dve "zanimivi poziciji na dveh različnih radiih (faksimile)", vendar bi on dejansko kakor raje ostal v Mariboru.
No, kot kaže, sta mu tudi skrivnostni "londonski ponudbi" že propadli (danes smo namreč že sredi novembra, ampak Papp je še vedno v Sloveniji, če sta sploh - obstajali. Prvič, kot smo se lahko prepričali, se je Papp zlahka pripravljen zlagati, in drugič, takšnih radijskih voditeljev, kot je on, imajo Britanci sami več kot dovolj. Ni jim treba iz Slovenije uvažati raznih pappov.
V drugem elektronskem sporočilu, poslanem slab mesec kasneje, pa Sašo Papp sporoča, da nima več časa čakati in da se mora odločiti, kam gre njegov fokus v prihodnje (faksimile). To je nov dokaz, kako je svetnik Papp tako rekoč izsiljeval podžupansko službo in hkrati napovedoval, da bo - sicer - nekaj moral storiti. Očitno zaradi slabe finančne situacije, kjer naj bi se, kot se zdaj opravičuje, znašel zaradi določenih napačnih poslovnih odločitev.
No, Sašo Papp je bil takrat verjetno bolj živčen tudi zato, ker sta z novo zasebno partnerko takrat pričakovala otroka, ki sta ga potem tudi dobila ...

SAŠO PAPP NAJ SE OPRAVIČI IN ODSTOPI

Po današnji objavi (tudi) pisnih dokazov o tem, kako je mestni svetnik Sašo Papp resnično fehtal podžupansko funkcijo, upravičeno pričakujemo, da se nam bo Papp javno in korektno opravičil za svoje včerajšnje žaljive zapise po družabnih omrežjih in kot mestni svetnik tudi nemudoma odstopil.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Brane
0
Nov 13, 2015
Sasota poznam osebno. Nima niti,dobesedno,za kruh in mleko. Prazna glava,dolg jezik (tudi ,predvsem,za lizt razno razne riti)!
#9
torpedo
0
Nov 13, 2015
Požar ,vedno bolj postajaš lokalec s svojemi novicami.Slovenija ni samo toti becirek in klošarji od tam,kot je tale papak.Boli nas k...c za enega parazita,pijančeka,buzeranta socialnega.Začni pisat kakšne udarne teme,ki jih je zadosti in nas ljudi zanimajo.
#8
no, cox
0
Nov 13, 2015
primerjava s Šerbi pa se mi ne zdi najbolj posrečena.

Bila je prepotentna, bi rekla, polna življenja, za katerega je mislila , da bo

trajalo večno, ja, kratkovidna tudi. Razdajala se je na vseh koncih, danes, ko potrebuje

pomoč, se prijatelji obnašajo po slovensko oz. po francosko.

A se je Papp tudi razdajal, pomagal?
#7
cox
0
Nov 13, 2015
Vedno mi je deloval antipatično. Papp. Njegovo vedenje, ne toliko prepotentnost in aroganca kot kratkovidnost in omejenost, me spominja na Šerbi v njenih ,,najboljših,, časih. Da le ne bo končal kot ona. Papp.
#6
RAMZES
0
Nov 13, 2015
KATASTROFA naše politike je, DA SE TO DOGAJA POVSOD PO SLOVENIJI - V SISTEM PRIDEŠ SAMO PO ZVEZAH, NE PO ZNANJU IN SPOSOBNOSTIH, čeprav je "ETIČNO - MORALNI" to obljubljal, za kar mu je NASEDLO 300.000 VOLIVCEV! ŽAL!?! HALO!!!
#5
potep
0
Nov 13, 2015
Če že mora odstopi Sašo Papp, s čemer se strinjam, potem naj odstopi tudi Župan, saj v MB ne potrebujemo župana, ki zavaja in laže svoje ljudi!

#4
John33
0
Nov 13, 2015
Tud jest mislem, da gre za osebni obračun? Drugače bi kdaj pisali še o kaki drugi občini..

Koliko namigov je prišlo do vas v teh letih..ŠK.Loka, Kranj, Železniki- tam se je šele dogajalo :-)

#3
državljan
0
Nov 13, 2015
Požar, a nimaš druge bolj pametne teme, kot je tale tvoj osebni obračun s Pappom?
#2
Ajdemi_Popushi
0
Nov 13, 2015
Ne vem zakaj bi se naj opravičeval?

Saj pa dela natančno tako kot velika večina politikov pač dela. Laže, zavaja in vlaga vso svojo energijo za topel stolček, kjer bi namestil svojo smrdljivo leno rit.

Če pa je v finančni krizi se pa naj spravi v Šentilj dreka pucat za migranti. Morda preregistrira dejavnost svojih podjetij in se ponudi državi za ta opravila. Komunalci, gasilci in prostovoljci so že utrujeni...

Ha Pappko, bi šlo? Morda boš vsaj za kakšen dan odblokiral računčke
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-11-13 06:38:00 (Nov 13, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
12 resnic Igorja Bavčarja, kronske priče naše tranzicije. In če kdo, bi on moral napisati svojo biografsko knjigo.
Boj se režima (ali vlade), kjer je Bademajster edini z vizijo. Novinarji pa, zazrite v ogledalo in ugledali boste resnico!
Accetto lagal, toda obstal. Integriteta ustavnega sodišča pa pristala na ravni družine Jankovič. In Pahor je - tiho?!
Petričevo Delo na začetku konca. Izhajali naj bi le še 4x na teden, na podeželju sploh ne, sledijo množična odpuščanja.
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)