Tudi slovenska desnica potrebuje nove obraze. Kje si, slovenski Trump?

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-09-12 ob 06:30:00
Morda bo res potrebno, da se na desnici pojavijo novi obrazi, ki bodo vdihnili svežino v zatohlost našega političnega prostora. Kdo in kje si, slovenski Donald Trump ali slovenski Ben Carson?
Tako razmišlja Peter Sušnik, predsednik Nove slovenske zaveze in nekdanji znani ljubljanski politik stranke SDS; vir: Časnik.si.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Oj, macek
0
Sep 13, 2015
Hvalevredno početje za zaščito slovenske kulturne identitete in slovenskih otrok pred vnovičnim k o m i n t e r n i s t i č n i m genocidom.

Vendar pa obvestilo na enem mestu vsebuje nedopustno vsegliharstvo, ki ga morate nujno popraviti, saj dela krivico vsem ljudem, ki delajo za polis Slovenijo (slovenskim politikom) in jih enači z muergeljskimi satanističnimi kreaturami, torej z zločinci proti človeštvu, torej s člani K o m u n i s t i č n e__i n t e r n a c i o n a l e, natančneje z njenim tukajšnjim yugokomunističnim oddelkom, ki DELA ZA polis Jugoslavijo in ki je torej tista "politika" (YUGOKOMUNISTIČNA politika polisa Jugoslavije), ki uvaža lumpenproletere, kot to nedvoumno zahteva program K o m i n t e r n e:

"Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira…”

----

Prevod:

"Kmet, ki ima hišo, zemljo, živino, delavec, ki prejema plačo in ima za kruh, je za nas NIČ vreden. MI MORAMO IZ NJIH NAREDITI brezdomce, proletarce. Samo nesrečniki postanejo komunisti. ZATO MORAMO NESREČO USTVARITI in množice spraviti v obup. MI SMO SMRTNI SOVRAŽNIKI VSAKE BLAGINJE, REDA IN MIRU" (tako pravi tovariš Moses Moša Pijade, desna roka tovariša Josifa Broza, kateremu JUGOSLOVANSKI POLITIKI v Sloveniji prisegajo).

----

Torej, macek, ne "naši" politiki, ampak "muergeljski politiki yugokomunističnega polisa Jugoslavija" dopuščajo in aktivno podpirajo infiltracijo teroristov v naše kraje, islamizacijo, kaviarkomunizacijo in kar je še k o m i n t e r n i s t i č n i h načinov za ustvarjanje nesreče.

Pomni!

"Politika" pomeni skrb, delo za polis.

Slovenski (naši) politiki skrbijo, delajo za demokratičen, pošten in pravičen polis Slovenijo,

YUGOKOMUNISTIČNI politiki pa delajo za okupatorsko, komunistično diktaturo polisa Jugoslavija.

https://freeslovenia.wordpress.com/2015/02/24/polis-politika/
#21
Mefisto
0
Sep 13, 2015
Cenjeni runkl se moti.

Predvsem ne drži, da ni ničesar ostalo za rdečimi plenilci, paraziti, tatovi in zmikavti.

Ostali so nam njihovi pufi.

Vsaj nekaj!

#20
macek
0
Sep 13, 2015
Pozdravljeni! Ker je svoboda govora na tistih (dobro vemo katerih) člankih omejena oz. prepovedana, bo zadeva objavljena tukaj: Organizacija SLOVENIJA ZAVARUJ MEJE vas vabi na protestni shod proti imigraciji in proti islamizaciji Slovenije, ki bo 25.9.2015 ob 18.ti uri na Prešernovem trgu v LJ. Protestni shod bo miren kjer bomo jasno in glasno povedali, kaj hočemo Slovenci v resnici (in ne to kaj mediji govorijo). Prosil bi Vas, v kolikor Vas nadaljna zadeva zanima, da preberete objavo protestnega shoda: Spoštovani bratje in sestre, prijatelji ter vsi državljani Slovenije! Naša dolžnost je, da obvarujemo prihodnost in zdravo okolje za naše otroke! Priča smo genocidu nad nami. Zamenjava avtohtonega prebivalstva in nadomeščanje z drugo skupino je po UN listini GENOCID. NAŠA dolžnost je, da ohranimo kulturo in družbene vrednote naših starih staršev! NI rasizem, če se boriš za svoj obstoj! NI nacionalizem, če želiš da se spoštuje državna meja! Samoohranitven nagon JE prvo in najbolj naravno čustvo ter obveza! Shod ni samo shod proti masovni imi.graciji. Shod je tudi shod za zaščito naše kulturne dediščine in ta kultura in dediščina sta pod udarom sil, katerim so naši politiki sami dopustili infiltracijo v naš način življenja. Zato bi Vas prosil, da se shoda udeležite ali pa nas vsaj podprite s tem, da širite resnico naokoli ter delite to objavo, predvsem, da bodo VSI slišali NAŠE mnenje in ne mnenje medijev ter poltike. Slovenci smo v težkih trenutkov zelo složni in verjamem, da nam bo uspelo. Pa lep pozdrav vsem. PS. Objava ne vsebuje sovražnega govora, kdor pa misli, da to zadevo vsebuje, pa pravkar krati pravico do svobode govora ter izražanja javnega mnenja.
#19
runkl
0
Sep 12, 2015
...drugi so samo napaljeni in nea vejo, da ni več nič pametnega za fkrast. Upajo pa še vedno...
#18
Wir sind bereit...
0
Sep 12, 2015
jebentiga, berem toto naštevanje top barabunof. Sami rdečuhi pa komunajzli.

Kaj te drugi nea vejo krast?
#17
Ajdemi_Popushi
0
Sep 12, 2015
ej, vseved, naštevamo samo vrhunske, tako rekoč "vanzemaljce"...ti tvoji spadajo med male ribe, zelenkice, hrana za ščuke hehe...

Čeprav so pa barabe, se strinjam...
#16
vseved
0
Sep 12, 2015
Na nekatere tovariše ste pa kar pozabili: Bohorič,Mermal,Šešok,Kavčič(GB),Nerad,Valant,Oven,Majzelj,pa kamiondžija iz NLB, pa moneyžer iz Viatorja,pa bankir in zavarovalničar s hozntregarji,pa Hojs,pa...
#15
Rigelnik
0
Sep 12, 2015
pa počne reči, ki mejijo na znanstveno fantastiko.

Res moraš biti kerlc, da iz sesute Faktor banke potegneš šest milionv evrov dividend, nato pa jo zrušiš v stečaj, obveznosti banke pa preložiš na pleča davkoplačevalcev.

To zmore le star zadrt komunist.
#14
Ajdemi_Popushi
0
Sep 12, 2015
runkl, se opravičujem.

Škrabćino in Rigača sem res pozabil
#13
runkl
0
Sep 12, 2015
hehehehe... vedo sn, da bote na Riglenika pozabli....
#12
Zapufani rdeči "TRUMPI"
0
Sep 12, 2015
Koliko naših Slovenskih "rdečih Trumpov" je zapufanih manj kot 100 milijonov? Danes jih rešujejo njihovi bankirji z reprogramiranji kreditov in odpisi terjatev! Vse za naše!

Meni se vseeno dozdeva, da nas vodi pamet teh zapufanih "Trumpov" ...

Še sreča, da so spravili na varno vse svoje premoženje, tako da jim nič ne morejo rubiti!
#11
Donal Trump
0
Sep 12, 2015
Še malo drugače: https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/22/levo-desno-for-dummies/
#10
Ben Carson
0
Sep 12, 2015
Novoobraznost biva samo v Muerglah: "Bela garda mora biti, ker jo potrebujemo. Če je ne bodo ustvarili klerikalci, jo bomo morali organizirati sami." Z besedami tov. Mülana Küćana se imenuje žlahtna desnica, gre pa za kominternovsko zavaravanje protivnika.

https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/12/levost/
#9
Zato
0
Sep 12, 2015
Ker je vesnek eno navadno smetilće, ki si za smetenje nadene kiklco, da lahko, kot se za srbske peetchkice spodobi, ponavlja muergaljske mantre (mmmmmm tovšak bavčar šrot mmmmmm tovšak bavčar šrot mmmmmm ... tovšak + soustanovitelj Foruma 21: http://i.imm.io/Y26A.jpeg

Šrot (SD) in Bavčar (LDS), pa Petan (LDS + Forum 21) itd. so vsi po vrsti nastavljenćeti muergaljskega CK KPJ, ne pa neki donaldi trumpi. Bili so nastavljeni za direktorje podjetij uradno v lasti vseh državljanov Slovenije, ki pa jih totalno kontrolira KPJ. Oba je CK KPJ tudi odstopil, kot ju je nastopil.

Šrot (SD)in Bavčar (LDS) sta out, nista lastnika in nista več direktorja podjetja v lasti in oblasti Foruma 21 in nista več SD in LDS (SD = KPJ, LDS = SKOJ), zato sta na "političkom prevaspitanju" - tako CK KPJ naziva tretmaje za zapornike, ki so bili zvesti člani KPJ in poslušni izpolnjevalci direktiv CK KPJ, ki pa so se v nekem trenutku malo oddaljili od edinega možnega dela: "čuvanja tekovina yugokomunističke revolucije".

Kar zadeva Istrabenz, smo vesneku že neštetokrat povedali in je vesoljno znano, da je glavni muergaljski Istrabenz prihvatizatorski player Stanislav Valant (LDS).

"Sodišče je potrdilo, Maksima Holding Igorja Bavčarja

in družbe iz kroga Foruma 21 STANISLAVA VALANTA

(NFD Holding, Finetol, Maksima Invest, Fidina in Daimond),

morajo zaradi sporazuma o prevzemu Istrabenza leta 2008 plačati globo. Skupno 1,18 milijona evrov morajo poravnati v tridesetih dneh, pritožba na sklep pa ni več mogoča.Valant (LDS) - NFD Holding - mora plačati ........ 200.000 €

Valant (LDS) - Finetol - ......................... 200.000 €

Valant (LDS) - Maksima Invest - ................. 200.000 €

Valant (LDS) - Fidina - .......................... 200.000 €

Valant (LDS) - Daimond - ......................... 130.000 €

Bavčar (LDS) - Maksima Holding .......... 250.000 €

"Prav prevzem Istrabenza pa je kriv, da so VALANTOVE družbe

danes v hudih finančnih težavah. Skupaj naj bi imele družbe

vsaj 215 milijonov evrov dolgov in za približno 120 milijonov evrov naložb."

Podjetje, v katerem je delal Šrot (SD Socialni demokrati), je CK KPJ za bagatelo že prodal in pobasal provizijo, potem ko ga je pred tem do konca izcuzal. Istrabenz čaka podobna usoda, saj vse prihvatizatorske zgodbe potekajo po istem jugokounističnem kalupu: izcuzati podjetje do daske, dokapitalizirati in cuzati, dokler se da, nato pa izcuzano in zadolženo podjetje prepisati na katero izmed velikosrbskih oaznih udbovskih izpostav (todorić ...) ali pa ga, kot je primer Laškega, za bagatelo prodati konkurenci.

Glaser je še vedno v igri in skupaj z ostalimi člani Foruma 21 pripravlja zgoraj nakazano usodo PP-ja.

Ćesko (SD + Forum 21) - top šop pranje denarja, ustanovi ga CK KPJ z naropanimi sredstvi ter postavi rætarda Ćeskota za vlasnika. Podjetje je torej že v lasti Foruma 21 in pokriva celotno Yugo a i šire, tako da je tu vse pod kontrolo.

Stanić, Bobinac (SD + Forum 21) Gorenje: čaka ga usoda najboljš merkatora de.

Kovačić Miloš, Krka, isto. Vse top šop banke sa pajenkima, međama, veselinovićima, jašovićima i tako dalje do tokijama.

Kaj pa recimo rætardi tipa svetlik (hidria), btc mermal, ali pa korelići in mišić mišić mišići? Tovariši so multimiljonarji, so vlasnik svojih sprihvatiziranih (naropanih) poduzeća, čeprav kretenćeti v življenju s svojo mekano curo še mrdnili niso, kaj šele, da bi se šli podjetništva in ustvarjali.

Vse, kar je CK KPJ nacionaliziral ("nacionalni interes yugoslavije de"), vse to bo sprihvatiziral na svoje račune. Medtem ko se to dogaja, pa vesneki skupaj s karbami, mekinami in ostalimi muegaljskimi mekanimi curami onanirajo o odpisanih drugorazrednih nastopljneih in predvsem odstopljenih direktorčičih.
#8
runkl
0
Sep 12, 2015
...Ajdemi..., kaj Škrabec je majnša riba ot Glazera? Al pa Šeško na Cipri? Pri Škrabeci na Bledi je vedno cela cerkvena smetana na čagah. Si pozabo??? Jas navijam za Rodeta... Edini je kušno Omerzovo knigo... Najbrš zato, ker Omerza ni hoto zrušit SDK... :-)
#7
Ajdemi_Popushi
0
Sep 12, 2015
@Vesna, zakaj ste pri naštevanju slovenskih levih Trumpov izpustili PP Romana Glaserja?

Namerno ali zaradi nevednosti?

Ta tip je največja baraba v SLO...našteti so za njega dobesedno amaterji, verjamite mi...
#6
Tragkraft
0
Sep 12, 2015
Jep!

In novi obrazi na desnici ?

Najprej moramo v Sloveniji razpocati kaj je desnica.

NSi zagotovo ni,SDS pa le delno prave klasične desnice v Sloveniji NI.
#5
Mfisto
0
Sep 12, 2015
Mar na desnici ne zadostuje Ljudmila Novak, krščanska socialistka s krščanskim socialistom Matejem Toninom in preostankom krščansko soscialne poslanske skupine v ospredju ter s krščanskim socialistom Peterletom in Murglami v ozadju.
#4
cox
0
Sep 12, 2015
Vsakršna skrb za desnico, ki je lahko le opozicija, je zgolj prikrivanje zločinskega enopartijskega sistema, v katerem živimo. Lahko se primerjamo le s Severno Korejo...Predstavljajte si, da bi bil Janša še vedno v zaporu, on, ki je edini oponent komunistični bandi...Janšo na prostosti ti, ki vladajo, plenijo in izvajajo genocid nad narodom, najbolj potrebujejo. Vsi ostali so odveč. Janša na prostosti legimitizira vse murgelske zločine.
#3
Vesna
0
Sep 12, 2015
Donald Trump v USA in pri republikancih ne bi bil vreden piškavega oreha, če ne bi imel zelo debele denarnice. Če še tako iščem, ne najdem na slovenski desnici nekoga, ki bi zagovarjal krščaske in konzervativne vrednote in bil uvrščen na lestvico najbogatejših. Je pa veliko slovenskih Trumpov na levi, začenši pri Zidarju na primer, tudi Kordež bi se lahko uvrstil na to lestvico, pa Šrot, Bavčar, Šešok, Janković......... daleč na prvem mestu je seveda Petan. V Sloveniji se ne da obogateti s poštenim delom, vsa čast izjemam, se pa zlahka uvrstiš na lestvico bogatih, če pravočasno sprežeš s pravimi ljudmi, ki držijo roko nad državnim denarjem in ki ga seveda delijo po ključu našim veliko, vašim nič ! Zato bo treba slovenskega Trumpa iskati na strani tistih, ki prisegajo na demokratični socializem. Samo deklarativno seveda, v resničnem življenju so stvari "enako pošlihtane" kot pri Trumpu, le v veliko manjšem obsegu seveda.
#2
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-09-12 06:30:00 (Sep 12, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Tako je lagal Accetto: "Z Mirom Cerarjem se poznava samo iz istih poslovnih krogov." In zakaj Krivic ni mogel spati?!
12 resnic Igorja Bavčarja, kronske priče naše tranzicije. In če kdo, bi on moral napisati svojo biografsko knjigo.
Boj se režima (ali vlade), kjer je Bademajster edini z vizijo. Novinarji pa, zazrite v ogledalo in ugledali boste resnico!
Accetto lagal, toda obstal. Integriteta ustavnega sodišča pa pristala na ravni družine Jankovič. In Pahor je - tiho?!
Petričevo Delo na začetku konca. Izhajali naj bi le še 4x na teden, na podeželju sploh ne, sledijo množična odpuščanja.
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)