Baričič in ministrica za zdravje. Skupna lastnost: ne preneseta novinarjev.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-09-09 ob 06:33:00
Neverjetni so. Neverjetni ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
državljan
0
Sep 09, 2015
Nihče izmed političnega in politično nastavljenega kadra ne prenese novinarjev.ampak le tistih,ki pišejo resnične in za njih večinoma negativne zgodbe. Vse drugače pa se ti velmožje in žene obnašajo do ritoliznikov in S-polžev,ki jim lezejo v rit in so za svoj uspeh pripravljeni napisati prav vse,kar jim omenjeni naročijo. Zato, živelo raziskovalno novinarstvo,čeprav mu mečejo pod noge polena ravno tisti,ki bi morali biti ponosni na to vrsto novinarstva,saj v veliko primerih razkrije mnogo več kot uradni organi,ki so pristojni za te stvari. In ravno zaradi tega so pošteni novinarji trn v peti veliki večini naših vrlih vodij.
#11
Fester
0
Sep 09, 2015
Milojka Kolar v vlogi Pepper iz American horror story

http://www.bustle.com/articles/49985-more-ahs-connections-are-revealed-on-freak-show-all-signs-point-to-pepper-being-the/image/217527

#10
RAMZES
0
Sep 09, 2015
GROZLJIVO, kaj si dovolijo v inštituciji, ki jo plačujemo VSI DAVKOPLAČEVALCI. Očitno imenovana želita vpeljati sistem, da bosta DOLOČALA SAMA, KATERA VPRAŠANJA JIMA NOVINARJI SMEJO POSTAVLJATI. Halo??? Padli smo v leto 1945!
#9
savica
0
Sep 09, 2015
.. servilna drža je tej pehti (bbbrrrrr) pustila posledice...med njimi je zagotovo ukrivljena hrbtenica.....
#8
Pomislek
0
Sep 09, 2015
Ko in če pomisliš, da bi ena malomarnokopipejstarska štabna ministrantka lahko bila sama dno yugokomunistične zločinske združbe zločincev proti človeštvu, moraš skladno s postopki mišljenja kaj kmalu spoznati, da temu ni tako, saj dejstva govorijo, da gre le za eno izmed enakih med enakimi, kot predvidvideva muergaljskosrbska k o m u n i s t i č n a uravnilovka, ki strogo sledi učbenikom K o m i n t e r n e, kar pomeni, da na uzurpirana mesta v okupiranih državah ti zločinci (tukaj CK KPJ) postavljajo samo svoje maloumne izrodke oziroma pridružene člane, ki so zadovoljili vsem kriterijem kaviar komunistične selekcije, bolj znane kot "negativna selekcija" med lumpenproletarstvom. Mjurgaljskosrbski lumpenproleteri so, kot to velja tudi za vse ostale lumpenproletarce tega sveta, dno vsake družbe, so vseh sort lopovi, od žeparjev do roparjev, so morilci, so zvodniki, so njihove štabne znojilje itd. Vesoljno znano dejstvo je, zaradi totalitaristično totalne informacijske blokade je tukaj seveda nekolo manj znano, da ne rečemo neznano, da komunistična revolucija temelji na lumpenproletariatu, komunistična revolucija in z njo komunizem murgaljske Jugoslavije je stanje na glavo postavljenga sveta, ko rætardirani australis piteki parazitirajo na delu ljudi, ropajo ljudi, morijo otroke ljudi, če jim voda teče v grlo oziroma če se kak mjurgaloid oddalji od totalne predanosti jugokomunistični diktaturi, pa tudi svoje satanistične otroke, od tod "revolucija žre svoje otroke".

"Branjevka" pa ne spada med lumpenproletariat, branjevka je delavka, ki prodaja v večini primerov svoje pridelke.

Vleči vzporednice med poštenimi delavkami (branjevkami) ter zločinskimi australo pitskimi lažnivimi in kradljivimi pocestnicami je nedopustno, saj so branjevke antipod komunistične zalega oziroma "smrtni neprijatelj", kot jim pravijo mjurgaljskosrbski zločinci proti človeštvu:

"Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira…” (Moses Moša Pijade, srbijanski i jugoslavenski političar, slikar i novinar židovskog podrijetla, desna ruka velezločincu Josifu Brozu Titu, AVNOJ, 1942).

Toliko o pomisleku in še stavek o molčanju.

Namesto da krulčani tu jamrate, kako da ste tiho, začnite govoriti in delati za osvoboditev Slovenije, kot to počno vsi tisti svobodoljubni ljudje, ki ves čas delajo za Slovenijo.

https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/11/okupacija/
#7
Jože
0
Sep 09, 2015
Ne prenesejo novinarjev. Ne prenesejo javnosti, transparentnosti.

Ali državljani, davkoplačevalci, preko novinarjev ne smemo spraševati in zahtevati ažurne in razumljive odgovore in pojasnila, kako trošijo naše denar ?

Kdo njim daje plačo ?

Mi davkoplačevalci.

Oni pa nam prst v rit.

D
#6
krulčan
0
Sep 09, 2015
Neverjetni so. Že od leta 1941 so pajdaši vpleteni v najhujši kriminal.

IN ŠE VEDNO SMO TIHO!!!!
#5
vseved
0
Sep 09, 2015
Ne vem, zakaj tiskovka z neverjetnimi novinarji, ki postavljajo neprijetna vprašanja!!??Naj plačanci pač preberejo, kar jim napišejo in pika.Novinarji naj gredo pa delat kaj bolj pametnega(prosto pa Barićiću)...
#4
cox
0
Sep 09, 2015
Nastavljencem udbomafije in to sta oba, se praviloma začne zapletati jezik, ko jih postaviš pred dejstvo, niti nimajo razvitih posebnih govornih sposobnosti. Ministrico in njeno nezaslišano ošabno in nekulturno vedenje ter izražanje v stilu branjevke na tržnici ( opravičilo branjevkam), Baričič prekaša s svojo pobalinsko držo v smislu, kaj mi pa morete...Očitno pa imamo opravka z največjim barabinom, ki je v zadnjem obdobju zasedel neko javno funkcijo. Novi standardi vlade sina telovadca in udbotožilke... Ko pomisliš, da je bila Bratuškova dno dna levičarske politike, oni na dan potegnejo še večje ase. To je z eno besedo res drhal.
#3
pacient
0
Sep 09, 2015
Pardon, tudi Barišič si je na novo frizuro uredil.
#2
pacient
0
Sep 09, 2015
Samo kako zaljubljeno sta se gledala in z nasmehi podpirala. Milojka si je še novo frizuro z drugimi barvami omislila. KP klapa s pravimi imeni in primki: milojka, baričić, sergej hoj.........
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-09-09 06:33:00 (Sep 09, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!
Ponavljalci: Vlada, Sova, Banka Slovenije, NPU - ni tako, da ne veste. Od tega članka dalje zelo dobro veste!
Skrivnost Kotnikove ulice 22 ali odstavimo Šarca in ustavimo Črnčeca, preden bo prepozno!
Razkrivamo firmo Lepe N. za posredovanje hostes, ki naj bi 7 let delala za Šarca. In kaj naj bi ona vse vedela o Šarcu?
Afera Lepa N: Šarec se laže in spreneveda. A to žal ni Škrabčeva domačija, za vlado in državo gre! Na Sovi pa panika.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(234)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(65)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(38)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)