Mercator. Slovenci ne plačujejo več samo zato, ker gre za SLO izdelke.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-09-05 ob 09:52:00
Slovenski kupec ni pripravljen plačati več samo zato ...
 ... ker gre za slovenske izdelke ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
jurja
0
Sep 06, 2015
Kupci v Mecatorju,pozdravlja vas Spuži Kvadratnik!!
#12
KAPIBARA
0
Sep 05, 2015
V čem pa je bistvo velikost zrnc mletega saldkorja.. ??? saj se ne obmetavaš z njim.. !!! stop- poliže i se pa v vsakem primeru.. !!

MENI JE BOL GROZLJIVO TO, DA PREDELAN CUKER(BOMBONI + OSTALO..) STANE NA KILO, KREPKO PREKO 70 EURIČA...
#11
savica
0
Sep 05, 2015
*sladkorno pridelavo in predelavo
#10
savica
0
Sep 05, 2015
..ma,pozar vrže semle gor eno koščico in pol naj jo glodamo do onemoglosti?..a se v tej oravbani državi ni nič bolj pomembnega zgodilo?..ok,saj razumem,vikend je,pa vendarle,no....sicer pa..,če bi naj že glodarili;tale ,zgoraj omenjeni blebeta nesmisle...slovenskemu kupcu je še kako za slovensko hrano,samo v primerjavi z uvoženo je preprosto predraga...zakaj?...konkretno v mercu so marže ogabno visoke....že od nekdaj...in krulčan...agrokorjev drobno zmleti cuker stane 1,18€,bonus mercator modra embalaža,pa trenutno še 0,86e...sicer tudi ni slovenski,je pa cenejši ,kot agrokorjev....nasploh pa hrvaški izdelki v mercatorjevih trgovinah niso cenejši,torej bodo furali bivšo politiko pribitka na ceno?!...pri nas so uničili kompletno sladkorno oskrbo...se človek vpraša zakaj....in pomisli,če ni bilo vse skupaj že davno načrtovano ?!.....pa še nekaj;kmalu bo hofer na policah imel več slovenskih in to kvalitetnih slovenskih proizvodov...
#9
cox
0
Sep 05, 2015
Kateri pa so sploh še slovenski izdelki ? Medo s slike jih zagotovo ne bi našel deset, pa, če bi obredel cel Mercator...Balažič deluje raztreseno in ne preveč bistroumen fant. Vprašamo se le, kdo ga je postavil na mesto, ki ga zaseda ? Verjetno gredo postopki po istih principih in načelih kot v UKC-ju, kjer si barabini podajajo kljuke in funkcije kot štafeto...Govoriti o slovenskih izdelkih, zdaj, ko je Mercator balkanski trgovec je slaboumno in povsem v skladu z intelektualnimi sposobnostmi zmedenega možiclja Balažica. Slovenija se balkanizira, tudi s takšnimi prevzemi. Tisti v kravatah in z belimi ovratniki v Mercatorju govorijo srbohrvaško. Slovenski jezik slišiš le med manj izobraženo in pomožno delovno silo. Včasih je bilo obratno. ,, Tako, da, ne seri Balažič. Deluješ kot klošar. Razmišljaš kot klošar. Izpadeš pa klovn. Manjka ti le šahovnica. Lahko ti jo jaz prišijem na čelo...,,
#8
Rafaelus
0
Sep 05, 2015
.

To ma možak prav, res ne kopujemo več zato ker je Slovensko ampak v Merkatorju ne več, raje lkar direktno od kmetov. Sem mesec nazaj v Merkatorju kupil 4 paradižnike na svoji stojnici v Slovenj Gradcu in se bili še po 14 dnevih popolnoma enaki, pa naj mi reče da so naravni in Slovenski, NIKOLI in NIKDAR. Sedaj sem se zmenil s dvema kmetoma in vsaj vem kaj jem !!!
#7
STO
0
Sep 05, 2015
Saj je res! Ko bo javno mnenje res mnenje ljudi in ne mnenje urednikov in novinarjev, se bo marsikaj postavilo na glavo!
#6
KAPIBARA
0
Sep 05, 2015
Poslušaj malo v Ajdovšni, da je prejšne vodstvo samo od cukra ukradla letno 2 milje euriča.. to so povedali sedanji lastniki.. KUPOVALI SO GA PO BISTVENO VIŠJI CENI, KOT JE NAJDRAŽJI NA kG V TRGOVINI..
#5
hribuc
0
Sep 05, 2015
Slovenci plačujejo v Merkatorju več zato, ker je najmoneyđer mafijanković t'ko zakoliču...
#4
krulčan
0
Sep 05, 2015
Vesna! Poznam žensko, ki dela v Mercatorjevi upravi. Govori o milijardni zapufanosti vsega, kar sodi pod Mercator. Pre časom pa je nekdo, ki se dobro razume na trgovino in trgovske posle in je o vseh trgovinskih zadevah dobro obveščen, na nekem forumu zapisal, da je imel celoten Mercatorjev sistem zapufanost v višini 7 milijard evrov.
#3
krulčan
0
Sep 05, 2015
Nekam se zalet'te!!!! Zame je najbližja štacuna Mercatorjeva franšizna. Konkurenčna pa 15km stran. Zato: odkar je v lasti Agrokorja, dobim Agrokorjev fino mleti sladkor. Prej je bil cukr debel kot skale. In je še zdaj, če bi kupil takega - "socialističnega", KAJTI(!!!), v 50. letih so moji straši dobivali pomoč v hrani od žlahte, ki je živela na zahodu. Cukr je bil v takratni zahodni Evropi fino mlet, na drobno, pri nas pa pravcate skale. Jebenti, še danes, 70 let po vojni prodajajo enakega. Klinc pa slovenski izdelki, oziroma slovenski nabavni referenti!!!! Kupujem Agrokorjev cukr, ki je podoben zahodnim izdelkom, ne pa cukr, ki ga nudijo slovenski nabavni refenti v Mercatorju, Hoferju, Lidlu.

Seveda se tamladi ne morejo spominjati, kako je bilo kmalu po 2. vojni pri nas in to na eni malenkosti primerjati s tedanjim zahodom. Če ne bi bilo dobre žlahte in njenih paketov, bi naša družina tolkla hudo lakoto.
#2
Vesna
0
Sep 05, 2015
Tudi ne vem, zakaj bi plačevali več, saj so določeni izdelki tujih proizvajalcev še kvalitetnejše. Iracionalno je razmišljati, da so slovenski kmetje bolj pošteni in osveščeni in uporabljajo manj fungicidov in pesticidov ter umetnih gnojil. In tudi v predelovalni industriji je na prvem mestu zaslužek, včasih tudi na račun slabše kvalitete izdelka. Seveda se lahko sklicujemo na delovna mesta, ki jih zagotavlja večja prodaja slovenskih artiklov, a dokler bo večina Slovencev na minimalcu, upokojenci pa prejemajo še celo manj, je utopično pričakovati, da bomo na tak način reševali slovensko gospodarstvo. Osebno vedno več kupujem v tujih trgovskih verigah, ker imajo dobro ponudbo ekoloških prehrambenih izdelkov, ki jih v Mercatorju ni ali so celo veliko dražji. Je pa vseeno boleč pogled na bivše Mercatorjeve hipermarkete na Hrvaškem, kjer se sedaj blešči napis Konzum. In končno, Mercatorja res ni bilo potrebno prodajati, slišim, da je imel v 2014 celo dobiček. A če se spomnim, da je bilo za njegovo prodajo potrebno celo ukiniti zelo gledano oddajo Pogledi, kar je samopašno storila Bratuškova, mi je jasno, da je bil prodan ker je eno od skritih omrežij tako zahtevalo. Kdo je pri tem zaslužil ? Slovenski narod prav gotovo ne ! Zgodba je podobna z Žitom, Fructalom, Drogo Portorož ..........
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-09-05 09:52:00 (Sep 05, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Tri dni so bile prazne dvorane, ne pa 9 tisoč obiskovalcev, kot se hvali Janez Sušnik!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
Uganke, skrivalnice, zlorabe in preobrati okoli skoraj umorjene sodnice. Razkrivamo, koga naj bi najprej obiskali policisti?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(227)
desus
(74)
Vlada
(67)
sds
(64)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
zdus
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)