Peklenski spopad bivših zakoncev Dončić-Poterbin. Za košarkarske milijone sina Luke v NBA.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-09-01 ob 06:35:00
Luka Dončić velja za najperspektivnejšega slovenskega in celo evropskega košarkarja do 16 let (U-16) in je lani že nastopil za prvo ekipo slavnega madridskega Reala. Žal pa je njegova športna kariera razpeta med ločene starše, očeta Sašo Dončića, nekdanjega košarkarja Olimpije in Krke ter trenerja, in mamo Mirjam Poterbin, znano članico ljubljanske frizerske dinastije (pod vodstvom njene mame Milene Poterbin), danes poslovno in zasebno povezane z voznikom relija, ljubljanskim gostincem (njegov lokal je znani Acapulco) in "sladoledarjem" Borisom Požegom - Piksijem.
Saša Dončić je čez letošnje poletje delal kot pomočnik Rada Trifunovića, selektorja slovenske članske košarkarske B-reprezentance, na turneji po Kitajski. Trifunović je zdaj drugi pomočnik slovenskega selektorja Jureta Zdovca na prihajajočem evropskem košarkarskem prvenstvu v Zagrebu.

GRE ZA PRIHODNJE MILIJONE DOLARJEV V NBA

Po naših zanesljivih informacijah sta Lukova oče in mama hudo sprta predvsem zato, ker se nikakor ne moreta sporazumeti o nadaljnji športni poti svojega sina. Obeta se mu namreč vrhunska kariera, v igri pa so seveda milijoni dolarjev v ameriški košarkarski ligi NBA.
Luka Dončić je prek očeta Saše najprej podpisal pogodbo o zastopanju z beograjskim športnim agentom Miškom Miličevićem, v posel pa je vpet tudi nekdanji nogometaš Olimpije Peđa Jovičević. Potem je to pogodbo - pred nedavnim - razdrla mama Mirjam in sina prepričala, da je podpisal še pogodbo za zastopanje z ameriško agencijo BDA (Bill Duffy Agency iz Los Angelesa), ki jo v Evropi zastopa "zloglasni" Rade Filipović. Menda naj bi posredoval tudi Goran Dragić, ki ga prav tako zastopa BDA.
Opomba: ker Luka Dončić še ni polnoleten, mora biti sopodpisnik pogodb(e) najmanj eden od staršev ali pa celo oba!
Medtem se za Luko Dončića resno zanima tudi eden od največjih in najvplivnejših evropskih košarkarskih agentov Miodrag Miško Ražnatović, lastnik beograjske agencije Beobasket.

OBETA SE CELO SODNI SPOR ...

Zato je znotraj "družine" Dončić-Poterbin, kot pravijo boljši poznavalci, nastal peklenski družinski spor, ki prerašča celo v sodnega, Luka pa naj bi bil trenutno bolj na strani svoje mame. Letos sta bila skupaj tudi na poletnem košarkarskem kampu v Kaliforniji ...

MATEJ AVANZO POTRDIL ODHOD

Mimogrede, včeraj so se tudi uradno potrdile naše informacije o kadrovskih zamenjavah na Košarkarski zvezi Slovenije, ki smo jih napovedali že 8. avgusta. Direktor članskih reprezentanc Matej Avanzo je namreč potrdil, da že danes, 1. oktobra, zapušča košarkarsko zvezo ter odhaja na delovno mesto direktorja Rokometnega kluba Gorenje Velenje.

				Mama Mirjam Poterbin in Luka Dončić imata tudi skupni tviter naslov, kjer je Mirjam Poterbin pred kratkim objavila, da sta spoznala zunanjega ministra Karla Erjavca.			Mama Mirjam Poterbin in Luka Dončić imata tudi skupni tviter naslov, kjer je Mirjam Poterbin pred kratkim objavila, da sta spoznala zunanjega ministra Karla Erjavca.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Fester
1
Sep 01, 2015
Luka Dončić eden večjih talentov evropske košarke brez dvoma. Mirjam prava MILF, zadnji v vrsti pa oseba, kjer se še pljunec v obraz zdi prava potrata sline.
#9
cox
3
Sep 01, 2015
S temi južnjaki je tako, da vsi nekaj izsiljujejo, manipulirajo. Na koncu izpade, da jim dobro služi le slovenski potni list, igrali bi pa za vsakogar prej kot Slovenijo. Saša Dončič, se pravi oče tega Luke, je bil polkošarkar, daleč od uspešnega. Okrog malega se dviguje preveč prahu. Daleč je on še od prave košarkarske kariere. Se pa že zdaj nekaj kurči in odklanja pozive v reprezentančne selekcije. Sam ga nikoli ne bi več poklical. Podobno je bilo s tistim lenim Črnogorcem Vujačičem. Nič od nič, prosili pa so ga kot boga. Naj igrajo Slovenci.
#8
Analitik
0
Sep 01, 2015
Maribor

Ne vem s čim sem te prizadel. Ampak napisal sem tisto, kar v večini primerov slovenske mame počnejo. To nima nobene veze z Požarjem.
#7
noe
0
Sep 01, 2015
Mama Mirijamka je pred cca 25 leti tekmovala za miss SLO, pa ji ni uspelo priti v finale. Je pa zato uvatila uspešnega košarkarja in silila sinčeka v finale. Klasična keš.....

Zdaj bi pa kasirala sadove...
#6
Maribor 13:55
0
Sep 01, 2015
Analitik

Izjava, ki bi jo lahko izrekel le neumnež, ki dejansko ceni članke, ki so objavljeni v krogu sledilcev "požarskih" publicistničnih poskusov in bedno napadanje ter destruktivizemsko vzdušje nastrojeno proti vsakemu. Grozni poskusi novic, ki so brez vsakršne vrednosti in popolnoma nepomembni. Toliko huje je, če si v začaranem krogu "vernikov" ki slepo verjamejo vse bedarije, ki so tukaj objavljene. Hvala bogu, da jaz nisem tak. See ya ... never again!
#5
savica
0
Sep 01, 2015
..a tole naj bi nas zanimalo?zakaj že?....grem na SN..še tam je manj rumeno...
#4
provokator
3
Sep 01, 2015
Bojan, a ne moreš pripravit prispevka iz področja športa brez Kahla?Pokvaril si mi dan...
#3
Tragkraft
0
Sep 01, 2015
Tole se zgodi ,ko starši postanejo pogoltni.Tule bi moralo nastopiti sodišče in fantu določiti v poslih nevtralnega človeka,ki bo deloval v njegovo korist in ga ščitil pred grabežljivimi rokami starše(ŽAL tudi to se dogaja) in managerji.

Žal se velikokrat zgodi ,da starši in to predvsem mame(ki imajo pravno večjo možnost) nato potem ,ko dobijo otroka le tega uničijo za vse življenje tako psihično kot drugače,saj se vedno deluje po principu kako čim bolj zagreniti življenje bivšemu,koristi otrok oz. potomcev in njihov lepši jutri pa porinejo na stranski tir in ko se potomci znajdejo v težavah se navadno tisti,ki so mu ravno najbolj pripomogli v polom izgovarjajo na tistega od staršev ,ki ni mogel storiti nič.

Če bi zadeva potekala v ZDA ,bi sodišče zelo verjetno prepovedalo kakršno koli mešetarjenje staršev z sinom,še posebej ,če bi ugotovilo da njuna dejanja vodijo maščevanje,pogoltnost ali da škodita interesu sina in njegovi karieri in določilo nevtralnega skrbnika.

Ker smo pač v Sloveniji je pa velika bojazen ,da bosta neodgovorna in grabežljiva starša najprej uničila kariero sinu nato pa iz njega naredila še psihično razvalino.

Ja ločitve so hudič že tam ,ko ni nič ,tam pa ko je še denar je pa pekel.
#2
Analitik
1
Sep 01, 2015
Še ena mama, ki bo zafurala življenje svojega otroka. Namesto, da bi se umaknila, v imenu ljubezni do sina rovari proti naravnim zakonitostim in vnaša spor med očetom in sinom. Sin se bo vedno odločil za mamo, saj je praviloma mama tista, ki lahko z otrokom v večji meri manipulira.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-09-01 06:35:00 (Sep 01, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Uradno: policija začela preiskavo! Minister za kulturo Prešiček že pri Šarcu, državni sekretar Škoberne pa raje na dopustu?!
Minister Prešiček bo težko "preživel" Tomaževo smrt! Pozivi Šarcu se vrstijo. Pišejo posamezniki in sindikati: Ukrepajte!
Tiha drama se stopnjuje. Zaposleni na kulturi pišejo Šarcu - odstavite Prešička! jutri prižigajo svečke v spomin na Tomaža.
Tragična smrt uslužbenca, "nizkotne" spletke, novinarstvo, politiki in skrivalnice stranke Dejana Židana
Tragedija ministrstva za kulturo (II.). Pismo ministra Prešička: Gre za nizkotne spletke zoper vodstvo ministrstva!
Tragedija ministrstva za kulturo. Priljubljeni uslužbenec storil samomor, ker naj bi ga minister zmerjal, žalil in poniževal.
Po razkritju afere: Arsenovič in Štandeker ne zanikata, policija pa uradno: Informacije imamo, naznanila še ni. KPK še molči.
Mariborski župan Arsenovič in njegov sodelavec Štandeker naj bi med preprodajo poslovne stavbe podkupila bančnike iz DBS?!
Po 6. dneh molka Vilfan strahopetno spisal izjavo. Nič ne zanika, se pa spreneveda. In postal sramota za upokojene športnike!
Zdaj tudi uradno: Vilfana kot prvega državnega sekretarja preiskuje davčna uprava. Šarec pa še vedno molči?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(195)
desus
(71)
Vlada
(64)
sds
(59)
LDS
(57)
večer
(39)
sdh
(39)
Zares
(38)
pop tv
(34)
levica
(23)
DUTB
(17)
sova
(16)
DZS
(15)
2tir
(15)
nsi
(14)
btc
(13)
Petrol
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
kpk
(11)
Odmevi
(11)
furs
(11)
npu
(11)
AKOS
(11)
delo
(10)
teš 6
(10)
dars
(8)
OVS
(8)
Hit
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
Eles
(5)
udba
(5)
hse
(5)
Erar
(5)
sls
(5)
IDS
(4)
AMZS
(4)
OKS
(3)
SIJ
(3)
DRI
(3)
CME
(3)
bmz
(3)
KKR
(3)
Sava
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
NATO
(2)
FDV
(2)
ACH
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
LMŠ
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
NKBM
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
Jana
(1)
Lady
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)
a1
(1)
Atim
(1)
Sato
(1)
gurs
(1)
vis
(1)
BHP
(1)