Je presenetljvo oster. Miro Cerar udaril proti nasprotnikom privatizacije

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-02-09 ob 07:11:00
... Zadaj je tudi veliko prikritih interesov tistih, ki bodo s prodajo podjetij izgubili možnost plenilskega napajanja na račun davkoplačevalcev ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Fige SOVJETSKE UNIJE
0
Feb 10, 2015
To, s figami, sicer drži do neke mere. Vendar pa moramo vedeti, da v sklopu EU/USA, to je v sklopu demokracije, dejansko obstajajo vzvodi, na katere lahko pritiskamo in skladno z veljavnimi demokratičnimi standardi zahtevamo uveljavljanje oziroma pomoč pri uveljavljanju demokracije. SOVJETSKA ZVEZA takih vzvodov v svojih aktih ne nudi. Poleg tega pa EU in ZDA nista neki homogeni entiteti, pač pa v svojih vrhih skoraj do polovice okupirani od KOMINTERNE. Za prvo silo si poglej sestavo evropskega parlamenta. Toda, kot rečeno, v EU, torej v demokraciji, je demokratična perspektiva, v SOVJETSKI UNIJI, h kateri nas znova priključujejo múrgéljski titoisti, pa česa takega ne poznajo ne de iure ne de facto.
#13
s figami v žepu
0
Feb 09, 2015
je to zinil rdeči kmer, resnica je, da je CIA pritisnila na Slovenijo, naj ne jebe več z lažmi, privatizacija je zaveza, dana EU in USA. Izhaja pa iz tajnega sporazuma z EU in USA, ki so dali amnestijo in imuniteto Kučancem, slednji so dali obljubo, da bodo kradli 25 let od osamosvojitve. Rok je potekel, oni pa bi kradli še naprej. Seveda so nas navadne državljane, USA in EU pustili na cedilu v suženjskem razmerju pod komunističnimi sodišči. Bog jih bo kaznoval.
#12
VZMD PR
0
Feb 09, 2015
VIDEO REPORTAŽA s sobotnega shoda Proti razprodaji državnega premoženja, ob dodatnih utemeljitvah in opozorilih VZMD in Civilne iniciative »Izbrisani mali delničarji NKBM« - izhodišča in scenariji Banke Slovenije in DUTB prirejeni za razvrednotenje ter razprodajo slovenskih bank in podjetij?!www.youtube.com/watch?v=yu4rTV1h9FMSpričo onemogočanja državljanom, da bi kot kupci oz. investitorji - in ne zgolj kot plačniki, davkoplačevalski sanatorji ter razlaščenci - sodelovali v postopkih prodaje državnega premoženja, VZMD in z njim povezane civilne iniciative vse dejavneje sodelujejo tudi s Skupnostmi društev in gibanj 'Državljani proti razprodaji'.www.vzmd.si/novice/video-reportaza-s-sobotnega-shoda-proti-razprodaji-drzavnega-premozenja-ob-dodatnih-utemeljitvah-in-opozorilih-vzmd-in-civilne-iniciative-izbrisani-mali-delnicarji-nkbm-izhodisca-in-scenariji-banke-slovenije-in-dutb-prirejeni-za-razvOb udeležbi na opozorilnem shodu Proti razprodaji podjetij v državni lasti so predstavniki VZMD predstavili dodatna opozorila in argumente, posebej pa izpostavili naraščajoče nezadovoljstvo ljudi z nacionalizacijo domačih bank - izvedeno z davkoplačevalskim denarjem ter skozi prisilno razlastitev in izbrisom malih delničarjev – ter hkratnim škodljivim hitenjem z njihovo razprodajo.

www.vzmd.si/novice/ustavno-sodisce-vzmd-vlozil-se-predlog-zacasne-odredbe-za-prepoved-prodaje-nkbm-preprecitev-neposredne-skode-drzavi-in-drzavljanomTo je primoralo tudi Državni zbor RS, da je konec januarja naposled obravnaval problematiko in odprta vprašanja o aktivnostih Banke Slovenije in DUTB pri sanaciji bančnega sistema. Zadevne sklepe Državnega zbora v VZMD pozdravljajo kot korak v pravo smer - tudi z vidika njihove pobude za ustanovitev preiskovalne komisije, ki so jo že novembra 2014 naslovili na poslance, skupaj s strokovnimi utemeljitvami pa je bila poslana tudi Predsedniku Vlade, Predsedniku Državnega sveta, slovenskim poslancem v Evropskem parlamentu, Ministru za finance in Guvernerju Banke Slovenije.www.vzmd.si/novice/ustanovitev-preiskovalne-komisije-drzavnega-zbora-rs-pobuda-vzmd-in-civilne-iniciative-izbrisani-mali-delnicarji-nkbm-z-analizo-stresnih-testov-in-dodatnimi-dokazi-o-skrajno-neenakopravni-in-skodljivi-obravnavi-slovenije-v-eu
#11
savica
0
Feb 09, 2015
@Vesna....Se strinjam z drugo ugotovitvijo;je briljanten prodajalec megle.Ampak...to je bil že prej,ko so ga ,kot vrhunskega pravnega strokovnjaka,spraševali to in ono,ter mu plačevali za njegova mnenja,temelječa na neverjertni moralnosti,poštenosti,etiki...Jaz sem večkrat mislila,da sploh ni "od tega sveta",pač pa en angel poslan direkt z nebes zato,da bo služil narodu,ki mu predseduje....zato bo ,junak,obdržal pokončno glavo in trdno hrbtenico.Ne glede na odkrite ali pa prikrite grožnje.

Prav zaradi tega menim,da o tvojem zadnjem pomisleku ni vredno izgubljati besed.

S prve lahko rečemo,da se b odločil za narod in domovino. ;-)

Amen.
#10
cox
0
Feb 09, 2015
Privatizacija, v kateri balkanski kriminalci odkupujejo slovenska podjetja res ni potrebna. Tisti drobiž, ki naj bi še padel v mošnjiček, bo morda zadoščal za dve plači javnega sektorja. Sam bi jih mesec ali dva pustil brez teh, z ničemer zasluženih dohodkov, pa bi potem videli, kako razmišljajo ti zombiji, ko nimajo polnih riti...Cerar pa kot Cerar. Njemu podobni so problem in ne rešitev za to državo. Odločal pa nikoli ni sam niti deloval samostojno. Tudi tokrat se bo moral pokoriti tistim, ki so ga ustvarili. Brez mafijskih botrov bi bil le pravnik brez službe in perspektive. Na trgu pač nikoli ne bi preživel.
#9
savica
0
Feb 09, 2015
Predstave za rajo.

"Poklicani" se "grejo" pa monopoli na njen račun.
#8
RAMZES
0
Feb 09, 2015
KONČNO ENKRAT ENA CERARJEVA ODLOČNA BESEDA BREZ CINCANJA!!! Zanimiva pa je bila IKONOGRAFIJA na sobotnih protestih. JE POVSEM ENAKA KOT TISTA ZA RUŠITEV JANŠEVE VLADE! Očitno je to PODTALNA PODRUŽNICA "FORUMA 21".
#7
kratkonogi milan
0
Feb 09, 2015
Cerarček je le lutka, s katero se igra šef komunistične sodrge,kučan! Tudi, če bi cerar vsaj min razmišljal s svojo glavo, mu pritlikavec iz Murgelj že diha za ovratnik in zgodilo se bo;GOTOF JE! Saj je jasno, določena raja je zabita, da kar smedi!
#6
Vesna
0
Feb 09, 2015
Ah,Cerar je pač dober govorec in še boljši prodajalec megle. Nič ne verjamem tem njegovim besedam, ko mu bodo prikrito zagrozili, se bo moral odločiti med lastno kariero in interesi Slovencev. Trikrat lahko ugibate kakšna bo njegova odločitev.
#5
torpedo
0
Feb 09, 2015
Cmerček je prvič povedal par pravih besed, ki pa niso všeč tistim,ki so ga nastavili.Včeraj je kurirček mladinček mesec že pritekel iz murgl s tablo cerar - gotof si in bedaki z rdečo zvezdo so aplavdirali.
#4
državljan
0
Feb 09, 2015
Papagajček non stop ponavlja tistih par besed,ki so mu jih vtepli in vsadili v puhlo glavico rdeči mentorji in verjetno je že več kot polvici volilcev žal,da niso tisti usodni dan rajši ostali doma ali vsaj oddali neveljavne volilne lističe. SMC- strici mi citirajo...
#3
mujo
0
Feb 09, 2015
Pridigar,a po štirih mesecih vladavine , ti je le potegnila lajtnga....kdaj ti bo jasno,da te strici že menjavajo,ker jim ne služiš tako kot oni hočejo !!! BEFEL IZ MURGEL JE ŽE POSLAN !!! Kučan in njegova rdeča banda rabi denar !!!
#2
mrki
0
Feb 09, 2015
Dobro jutro Cmerar , dobro jutro "Vijetnam" !!
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-02-09 07:11:00 (Feb 09, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Konec seksi slik na Instagramu, Eva Erjavec dobila redno (resno) službo!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
Jož
(1)