Članek
63. dan: Prsti in misli ter problemi 5
Objavljeno Feb 27, 2015

Pojdimo danes na mazinčka na desni roki, ki predstavlja zaznavanje, dojemanje in sicer manifestacijo le tega. Vem, da tako kot še veliko ljudi dojemam stvari okoli sebe drugače, kakršne so v resnici. 

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila videti stvari okoli sebe tako, kot mislim da je in ne tako, kot je v resnici. Ko se zavem, da vidim stvari okoli sebe tako, kot mislim da je in ne tako, kot je v resnici, se ustavim in diham. Zavedam se, da nam um preprečuje videti stvari kakršne so v resnici. Zavezujem se, da se trudim videti stvari take, kot so v resnici.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila si nekaj predstavljati kako je, čeprav to sploh ni pomembno. Ko se zavem, da si nekaj predstavljam kako je, čeprav to sploh ni pomembno. Zavedam se, da je bolje počakati in videti, kako kaj zgleda, kot pa si predstavljati. Zavezujem se, da si stvari ne predstavljam ampak vidim kakšne so.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila imeti neke stvari za lepe, druge za grde, ker to ni mogoče, stvari so samo stvari in so vse enako pomembne. Ko se zavem, da imam ene stvari za lepe, druge za grde, ker to ni mogoče, stvari so samo stvari in so vse enako pomembne, se ustavim in diham. Zavedam se, da če neki stvari rečem da je lepa ali grda ji dam večji ali manjši pomen. Zavezujem se, da imam vse stvari za enako pomembne.