Članek
59. dan: Prsti in misli ter problemi
Objavljeno Feb 24, 2015

Pričela sem z raziskovanjem prstov, kjer vsaka roka pove nakaj in vsak prst pove nekaj. Leva roka je izražanje, desna manifestacija. Nato pove vsak prst nekaj in sicer palec predstavlja mene, sebe, kazalec predstavlja smer, vodenje, navodila, vodstvo in tako naprej. Skozi serijo blogov bom poizkušala ugotoviti na katerih področjih imam probleme in jih najti ter osvestiti. Začela bom s palci, torej s seboj, saj imam na obeh palcih ranice, torej imam tako probleme z izražanjem kot z manifestacijo sebe.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila se imeti za nekaj manj. Ko se zavem, da se imam za nekaj manj, se ustavim in diham. Zavedam se, da sem vredna ravno toliko, kot ostali ljudje na tem planetu in če imam sebe za nekaj manj, imam druge za nekaj več. Zavezujem se, da ko se imam za nekaj manj se spomnim na to, da smo vsi enakovredni in se umirim s pomočjo diha.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila si reči, da sem močnejše postave. Ko se zavem, da si govorim, da sem močnejše postave, se ustavim in diham. Zavedam se, da je to samo moje mnenje in ker ne znam najti drugačnega opisa kot je ta opis, ga uporabljam. Sem močnejša, vendar močnejša v primerjavi s čem in kom. Zavezujem se, da čeprav bom še kdaj uporabila ta izraz, da do njega ne gojim čustev in poizkusim dati še neko primerjavo.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila misliti, da s tem ko se razdajam, da pomagam drugim. Ko se zavem, da mislim, da s tem ko se razdajam, da pomagam drugim, se ustavim in diham. Zavedam se, da če se razdajaš in hočem pomagati vsakemu, za katerega misliš, da potrebuje pomoč, to ni pomoč, ampak vsiljevanje. Zato je bolje, da se posvečam sebi in če me kdo prosi za pomoč, pomagam tej osebi. Zavezujem se, da ljudem pomagam samo, če me prosijo za pomoč.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila imeti preveč problemov sama s seboj in namesto da bi jih reševala, jih tlačim v sebi. Ko se zavem, da imam preveč problemov sama s seboj in namesto da bi jih reševala, jih tlačim v sebi, se ustavim in diham. Zavedam se, da če se problemi nalagajo, da bo vedno težje jih reševati in vedno več jih bo, zato je najbolje, da jih rešujem sproti ko nastanejo in jih predelam in odstranim. Zavezujem se, da vse probleme rešujem sproti.