Postani Vojak

Pridi v dobre vrste!

Prijatelji (2)
Ernest Skrjanec
Spremljevalci (4)
Andrej Poženel
Sonja Ramsak
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Seznanitve z vojaško dolžnostjo na Krasu
Živahen dan na Baču
Podpis pogodb o zaposlitvi v Slovenski vojski
Vista popestrila dan odprtih vrat
Slovenska vojska je praznovala
72. brigada 'zavzela' Kočevje
Bi poleteli s helikopterjem na Kredarico?
Prisegli domovini
V Vipavi zopet živahno
Podpisovanje petletnih pogodb o zaposlitvi v SV.
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Živahen dan na Baču

Postani Vojak
18.12.2015 09:49 (Dec 18, 2015)

V teh dneh je na Osrednjem vadišču SV Postojna potekalo osnovno vojaškostrokovno usposabljanje pripadnikov 45. centra goseničnih bojnih vozil iz Pivke, in sicer za pridobitev vojaško evidenčnih dolžnosti voznik tanka in namerilec na tanku. Pripadniki 45. CGBV iz Pivke so izvedli streljanje z avtomatsko pištolo M-84, z mitraljezom 7.62 mm iz tanka T-84 in šolsko streljanje s tankom.

Streljanje iz oklepnih vozil

Hkrati je potekalo tudi strelsko usposabljanje pripadnikov 5. čete kolesnih bojnih vozil v organizaciji 157. logističnega polka. Streljali so z mitraljezi 12.7 mm, in sicer iz večnamenskega srednje kolesnega oklepnega vozila Svarun ter lahko kolesnih oklepnih vozil Valuk in Hummer. Ker je streljanje potekalo v dokaj zahtevnih razmerah in pogojih, so bile predpriprave prav zaradi tega še bolj temeljite in strokovne. Usposabljanja so spremljali tudi poveljujoči iz Logistične brigade in bili s streljanjem, rezultati streljanja in prizadevnostjo vojakov zelo zadovoljni.

Streljali

Terensko usposabljanje na Mlakah

Postani Vojak
04.11.2015 12:07 (Nov 04, 2015)

Kandidati in kandidatke za vojaka, generacija september 2015, ter vojaki in vojakinje 59. generacije na prostovoljnem služenju vojaškega roka so na vadišču Slovenske vojske Mlake pri Vipavi opravili del načrtovanega terenskega usposabljanja.

Usposabljanje individualnih vojaških veščin

Tokrat so vadili določanje azimuta s pomočjo busole ter druge oblike orientacije v naravi, maskiranje, premikanje in pretekanje po bojišču, kopanje zaklonilnika… Znanja, ki so jih pridobili v učilnicah, so morali dokazati tudi v praksi, kar pa je bilo že mnogo bolj zahtevno. Vsaka malenkost na bojišču šteje, zato je treba vse postopke izvesti pravilno, strokovno in odločno.

Za bodoče vojake slabo vreme ni ovira

Tradicionalna vipavska burja jim je tokrat prizanesla, da bi pa urjenje izgledalo »bolj po vojaško« pa je poskrbel dež, ki je še kako otežil delo na terenu. Vse skupaj pa ni niti za trenutek zmotilo vojakov, da ne bi opravili nalog tako, kot se od njih zahteva in pričakuje.

_____________________

Seznanitev v Kranju

Postani Vojak
17.09.2015 13:22 (Sep 17, 2015)

Uprava za obrambo Kranj nadaljuje z letošnjimi seznanitvami vojaških obveznikov s pravicami in dolžnostmi. Tokrat so vabili mlade nabornike iz Kranja in okoliških krajev.

Zanimive predstavitve

Tokratnemu vabilu se je odzvalo veliko nabornikov, ki so se zbrali v Vojašnici Petra Petriča v Kranju in se razdelili v dve skupini. Prva se je najprej seznanila z vpisom v vojaško evidenco in vsemi oblikami sodelovanja s Slovensko vojsko, druga skupina pa si je lahko na štirih delovnih točkah ogledala opremo in orožje, ki ju uporablja slovenski vojak. Nabornikom se je predstavil še vrhunski športnik judoist Matjaž Ceraj ki je zaposlen v Športni enoti Slovenske vojske.

Slovenska vojska zaposluje

Posebna pozornost je bila na letošnjih seznanitvah namenjena zaposlovanju v SV, zato so imeli naborniki na voljo tudi ustrezna promocijska in informativna gradiva, v katerih so zapisani pogoji za zaposlitev in še številne druge informacije, ki bi jih utegnile zanimati. 

V Vipavi zopet živahno

Postani Vojak
09.09.2015 09:40 (Sep 09, 2015)

Kandidatom za vojake, častnike in vojaške uslužbence generacije september 2015, ki so temeljno vojaško strokovno usposabljanje pričeli prejšnji teden so se pridružili še prostovoljci 59. generacije vojakov na prostovoljnem služenju vojaškega roka.

Prostovoljno služenje - preizkus vojaškega življenja

47 fantov in 5 deklet se je odločilo spoznati vojaško življenje in si pridobiti še kako koristne izkušnje, ki bodo marsikomu prav prišle v vsakdanjem življenju. Stkala se bodo nova prijateljstva, naučili se bodo delati v skupini in razvili bodo svoje psihofizične sposobnosti. Marsikdo med njimi se bo navdušil nad vojaškim življenjem in se po uspešno končanem temeljno vojaško strokovnem usposabljanju zaposli kot poklicni vojak v Slovenski vojski.

Na usposabljanju tudi kandidati za vojake

Skupaj s prostovoljci so pričeli s temeljnim vojaško strokovnim usposabljanjem tudi kandidati za vojake, ki so se v Slovenski vojski zaposlili v septembru 2015. Z zaposlovanjem v Slovenski vojski bomo nada

Vojaški tabor 2015

Postani Vojak
31.07.2015 09:01 (Jul 31, 2015)

Udeleženci letošnjega vojaškega tabora so pred zaključkom 14 dnevnega usposabljanja za večjo skupino povabljenih gostov pripravili predstavitveni dan, na katerem so pokazali, kaj vse se lahko človek nauči in spozna v tako kratkem času.

Odlično izpeljana prikazna vaja

Na prikazni vaji »Vojaški tabor 2015«, ki je potekala na Osrednjem vadišču Slovenske vojske Postojna, so delovali tudi z oklepnimi vozili in helikopterjem, kar je od vseh udeležencev zahtevalo veliko znanja in požrtvovalnosti. Splošna ocena je bila, da so vse postopke izvedli odlično, še posebej, če upoštevamo kratek čas usposabljanja. S prikazanim so bili zadovoljni tako njihovi inštruktorji kot tudi oba mentorja s Fakultete za družbene vede in Fakultete za varnostne vede, ki sta jih ta dan obiskala in pozdravila.

Drugo leto se spet vidimo

Najbolj pa so bili s prikazanim zadovoljni študenti in dijaki sami, zato so nekateri udeleženci letošnjega tabora že razmišljali, da se drugo leto spet prijavijo na tabor in vse podo

Tabor MO RS in mladi 2015

Postani Vojak
03.07.2015 12:12 (Jul 03, 2015)

Udeleženci tabora so se v okviru programa usposabljanja tokrat potili na vadišču Mlake in se spopadli z vsemi pastmi premikanja po bojišču ter dokazali, da znajo premagovati taktično stezo. Še preden so se podali na izvrševanje nalog, so se seveda morali še maskirati ter skrbno pripraviti opremo in orožje. Vročina, ki nam te dni ne prizanaša, je pokazala zobe tudi mladim fantom in dekletom, saj je tekanje v vojaški uniformi pod žgočim soncem še bolj zahtevno.  

Navdušeni nad taborom

Kljub temu pa so vsi zatrjevali, da sploh ni tako težko in jim bo teh šest dni tabora prehitro minilo. Če bo le mogoče, se bodo mnogi naslednje leto spet prijavili na tabor! Posebej so zavzetost, resnost in prizadevnost udeležencev tabora pohvalili tudi njihovi inštruktorji, kandidati za častnike Slovenske vojske.

Postati poklicni vojak - zakaj pa ne!

Ni kaj, tabor je uspel, udeleženci so bili zadovoljni in samo želimo si lahko, da se ga bo naslednje leto udeležilo še več dijakov in dijakinj, saj bodo mo

Prisegli domovini

Postani Vojak
26.06.2015 13:16 (Jun 26, 2015)

S slovesno prisego domovini se je zaključilo tri mesece in pol dolgo temeljno vojaško-strokovno usposabljanje vojakov prostovoljcev 58. generacije in kandidatov za vojake generacije marec 2015. Usposabljanja so potekala v Veščinskem centru v Vipavi, terenska usposabljanja pa na Velikih Blokah in na Mlakah.

Ponosni, da jim je uspelo

Naporna usposabljanja so od kandidatov terjala veliko psihične in fizične moči ter ne nazadnje tudi želje, da bi uspešno zaključili usposabljanja. Uspeh ni prišel sam od sebe. Ko je bilo najhuje so priskočili na pomoč sovojaki in odlični inštruktorji. Prijateljstva, ki so se v teh nekaj mesecih stkala pa bodo ostala za vedno.

Poklicni vojak - zakaj pa ne?

Kandidati za vojake so po uspešno opravljenem usposabljanju in prisegi postali 'pravi' vojaki in že naslednji dan pričeli služiti domovini. Kar nekaj vojakov prostovoljcev pa je med usposabljanji ugotovilo, da so iz pravega testa za vojaka in se odločilo, da bodo svojo poklicno pot nadaljevali v Slovenski

Projektni dan malo drugače

Postani Vojak
28.05.2015 13:27 (May 28, 2015)

Trideset dijakov in dijakinj ekonomske, medijske in trgovske smeri Srednje ekonomske šole iz Novega mesta si je letos za projektni dan izbralo obisk Vojašnice Franca Uršiča. V organizaciji Teritorialnega polka 72. brigade in Uprave za obrambo Novo mesto so se seznanili z zgodovino vojsk na Slovenskem, izvedli delavnico na temo domoljubja in se seznanili z možnostmi sodelovanja s Slovensko vojsko.

Zgodovina, telovadba in streljanje

V Vojaškem muzeju so imeli učno uro o zgodovini slovenske Teritorialne obrambe, potem pa so se odpravili na poligon, na katerem so se preizkusili v bojni telovadbi. Vojaki 10. pehotnega polka so jih dodobra utrudili, saj so dijaki izvajali enake vaje, kot jih pripadniki SV izvajajo vsako jutro. Sledilo je streljanje s pištolo na simulatorju in streljanje z zračno puško.

Oborožitev, oprema in teme iz preživetja v naravi

V nadaljevanju programa so jim pripadniki 10. pehotnega polka in Inženirske čete 72. BR. predstavili del opreme in oborožitve, sledila pa je

Slovenska vojska je praznovala

Postani Vojak
20.05.2015 07:53 (May 20, 2015)

Pripadniki in pripadnice enot Slovenske vojske so svoj praznik obeležili na slovesnosti, ki je potekala na letališču Rakičan pri Murski Soboti.

Prisotne med drugimi nagovoril tudi predsednik države in vrhovni poveljnik obrambnih sil

Zbrane vojake, podčastnike in častnike so pozdravili in jim čestitali ob njihovem prazniku vrhovni poveljnik obrambnih sil Borut Pahor, ministrica za obrambo Andreja Katič in načelnik Generalštaba Slovenske vojske generalmajor dr. Andrej Osterman.
Na slovesnosti so bili v čin brigadirja povišani polkovniki Ernest Anželj, Franc Koračin, Roman Urbanč in Milan Žurman.

Slovesno in ponosno

Pripadniki Garde Slovenske vojske so v počastitev dogodka iz šestih protokolarnih topov izstrelili tri topovske salve. Slovensko zastavo so na prizorišče prinesli praznično oblečeni fantje iz vasi Gančani ob spremstvu deklet in zvokih harmonike.
Bogat kulturni program so pripravili Orkester Slovenske vojske in številni glasbeni gostje, ki so s svojimi nastopi pomagali pri ust

Vista popestrila dan odprtih vrat

Postani Vojak
13.05.2015 13:42 (May 13, 2015)

Dan odprtih vrat so v Vojašnici Janka Premrla-Vojka v Vipavi pripravili na prav poseben način in s številnimi aktivnostmi, tako da se je bilo kar težko odločiti, kaj si ogledati in kje se vsaj za hip zaustaviti.

Domoljubje, tradicija in ponos

Med obiskovalci je bilo mogoče videti najmlajše iz vrtcev Vipava in Ajdovščina, prišli so tudi varovanci doma upokojencev iz Ajdovščine in Vipave ter zavoda za invalidno mladino Cirius iz Vipave.
Še posebej veselo je bilo na lepo okrašenih vozovih, na katerih so se mladi fantje in dekleta pripeljali na seznanitev z vojaško dolžnostjo. Z zastavami in petjem domoljubnih pesmi ohranjajo tradicijo, ki sega še v čase Avstro – Ogrske, ko so se mladi rekruti na »štelungo« prav tako pripeljali na okrašenih vozovih.

Zanimivo, poučno in okusno

Vsa ta množica obiskovalcev si je lahko ogledala oborožitev in vojaško opremo, prostore vojašnice in Muzej 1. svetovne vojne. Do vadišča in strelišča Mlake so jih popeljali z bojnimi vozili. Svoje delo in opremo so m

Vista popestrila dan odprtih vrat v Vipavi

Postani Vojak
13.05.2015 13:29 (May 13, 2015)

Dan odprtih vrat so v Vojašnici Janka Premrla-Vojka v Vipavi pripravili na prav poseben način in s številnimi aktivnostmi, tako da se je bilo kar težko odločiti, kaj si ogledati in kje se vsaj za hip zaustaviti.

Domoljubje, tradicija in ponos

Med obiskovalci je bilo mogoče videti najmlajše iz vrtcev Vipava in Ajdovščina, prišli so tudi varovanci doma upokojencev iz Ajdovščine in Vipave ter zavoda za invalidno mladino Cirius iz Vipave.
Še posebej veselo je bilo na lepo okrašenih vozovih, na katerih so se mladi fantje in dekleta pripeljali na seznanitev z vojaško dolžnostjo. Z zastavami in petjem domoljubnih pesmi ohranjajo tradicijo, ki sega še v čase Avstro – Ogrske, ko so se mladi rekruti na »štelungo« prav tako pripeljali na okrašenih vozovih.

Zanimivo, poučno in okusno

Vsa ta množica obiskovalcev si je lahko ogledala oborožitev in vojaško opremo, prostore vojašnice in Muzej 1. svetovne vojne. Do vadišča in strelišča Mlake so jih popeljali z bojnimi vozili. Svoje delo in opremo so m

Bi poleteli s helikopterjem na Kredarico?

Postani Vojak
13.05.2015 10:31 (May 13, 2015)

Med vsemi, ki bodo sodelovali v nagradni igri na FaceBooku Postani vojak, bomo 26. maja izžrebali tri srečneže, ki bodo poleteli s helikopterjem AS AL 532 Cougar na Kredarico in spremljali posadko helikopterja Slovenske vojske na redni izmenjavi meteorologov na najvišji meteorološki postaji v državi.

Oglasno sporočilo: Slovenska vojska bo tudi v letu 2015 uresničevala kadrovski načrt z nadomestnimi zaposlitvami in na ta način nadomeščala tiste pripadnike, ki so se upokojili ali jim je pogodba o zaposlitvi potekla. Izkoristite priložnost in se nam pridružite!
Kandidati za zaposlitev v Slovenski vojski, bodo ob podpisu pogodbe o zaposlitvi za najmanj pet let, po uspešno opravljenem temeljnem vojaškostrokovnem usposabljanju prejeli tudi denarno nagrado, v višini ene povprečne bruto plače na zaposlenega v Republiki Sloveniji!
Več o zaposlovanju v SV na http://www.postanivojak.si/index.php?id=381

Konvoj Slovenske vojske obiskal Mirnsko dolino

Postani Vojak
07.05.2015 09:59 (May 07, 2015)

Pripadniki različnih rodov in enot iz Vojašnice Franca Uršiča iz Novega mesta ter predstavniki Uprave za obrambo Novo mesto so se so se v okviru prizadevanj, da se Slovenska vojska še bolj približa in predstavi prebivalcem Dolenjske in Bele Krajine tokrat odpravili v Miren, Šentrupert in Mokronog. Šolarjem , vrtičkarjem, njihovim učiteljicam in vzgojiteljicam ter drugim obiskovalcem so predstavili opremo in oborožitev  pripadnikov SV, predstavili pa so se tudi vojak iz I. svetovne vojne, slovenski partizan  in pripadnik TO ter tudi na ta način simbolno opozorili na obletnice in dogodke iz naše polpretekle zgodovine, katerih se bomo spomnili v letošnjem letu.

Za marsikoga je bil to prvi stik s slovenskim vojakom, zato je bilo zanimanje za vse, kar je bilo prikazano, toliko večje, dogajanja pa je popestrilo še tekmovanje s kvizom ter nagrade za zmagovalne ekipe.

Podpis pogodb o zaposlitvi v Slovenski vojski

Postani Vojak
04.05.2015 11:19 (May 04, 2015)

Danes je na Ministrstvu za obrambo podpisalo petletne pogodbe o zaposlitvi 24 novih pripadnikov Slovenske vojske in tako začelo svojo poklicno pot kot slovenski vojaki. Podpisu je sledilo obvezno fotografiranje, zadolžitev opreme v Rojah in pot v Vipavo, kjer bodo opravljali temeljno vojaškostrokovno usposabljanje.

Pridobivanje novih kadrov poteka z nezmanjšano intenziteto, saj bodo današnjim podpisom pogodb v letošnjem letu sledili še novi, zato vabimo vse, ki  iščete dinamično in zanimivo delo, da se odločite za zaposlitev v Slovenski vojski.

Slovenska vojska na sejmu Naturo in lov

Postani Vojak
23.04.2015 11:15 (Apr 23, 2015)

Na sejmu v Gornji Radgoni, ki so ga je ogledalo skoraj 13 000 obiskovalcev, se je v organizaciji Uprave za obrambo Maribor predstavila tudi Slovenska vojska.

Predstavili so se vrhunski športniki ŠPE in pripadniki NCOGB

Prvi dan sejma so plezanje na 8 metrski plezalni steni demonstrirali plezalci Športne enote Slovenske vojske Mina Markovič, Maja Vidmar, Klemen Bečan in alpinistka Nastja Davidova. Številni obiskovalci so se lahko tudi sami pomerili v plezanju, pri tem pa so jim pomagali vrhunski plezalci SV, medtem ko so drugi in tretji dan za varno plezanje obiskovalcev poskrbeli pripadniki NATO Centra odličnosti za gorsko bojevanje.

Simulator pritegnil staro in mlado

Na stojnici SV je bilo vse dni sejma precej pestro. Za obiskovalce je bil najbolj zanimiv simulator streljanja z vojaško puško, z veseljem pa so se pogovorili z vrhunskimi športniki, zaposlenimi v Športni enoti SV, Tejo Gregorin, Lucijo Polavder, Tjašo Vozel, Robertom Markojo in Majo Sajovic.

__________________________

Pomorščaki 'namočili' vrhunske športnike

Postani Vojak
16.04.2015 11:30 (Apr 16, 2015)

V okviru rednih letnih usposabljanj vrhunskih športnikov zaposlenih v Slovenski vojski so športniki Klemen Bečan, Peter Dokl, Damir Dugonjič, Aleksander Grajf, Teja Gregorin, Blaža Klemenčič, Anja Klinar, Mina Markovič, Nina Miloševič, Rok Perko, Rožle Prezelj, Maja Sajovic, Dejan Sitar, Bojan Tokič, Maja Vidmar in Tjaša Vozel obiskali 430. mornariški divizion.

Pomorščaki so športnike najprej pošteno razmigali, jim predstavili strukturo in poslanstvo 430. MOD, jih seznanili z delom in opremo Odreda za specialno podvodno delovanje, ogledali so si hiperbarično komoro, za zaključek pa so jim predstavili še VNL Triglav 11.
Več o vrhunskih športnikih zaposlenih v Slovenski vojski lahko preberete na http://www.postanivojak.si/index.php?id=154

Bi šli letos na počitnice v vojaški opremi?

Postani Vojak
14.04.2015 15:32 (Apr 14, 2015)

N FaceBook-u Postani vojak smo pripravili zanimivo igro. Med vsemi, ki bodo sodelovali, bomo 28. aprila izžrebali srečneža, ki bo dobil poln nahrbtnik neformacijske vojaške opreme in promocijskih izdelkov.

Več o tem na http://www.facebook.com/media/set/?set=a.670966689700763.1073742195.256777864452983&type=1
____________________________________
Slovenska vojska bo tudi v letu 2015 uresničevala kadrovski načrt z nadomestnimi zaposlitvami in na ta način nadomeščala tiste pripadnike, ki so se upokojili ali jim je pogodba o zaposlitvi potekla. Izkoristite priložnost in se nam pridružite!
Kandidati za zaposlitev v Slovenski vojski, ki bodo od meseca maja dalje podpisali pogodbo o zaposlitvi za najmanj pet let, bodo prejeli tudi denarno nagrado, v višini ene povprečne bruto plače na zaposlenega v Republiki Sloveniji!
Več o zaposlovanju v SV na http://www.postanivojak.si/index.php?id=381

Podpisovanje petletnih pogodb o zaposlitvi v SV.

Postani Vojak
13.04.2015 11:25 (Apr 13, 2015)

Na Ministrstvu za obrambo je danes podpisalo pogodbe o zaposlitvi trinajst novih vojakinj in vojakov, ki so se odločili, da bodo svoje poklicne izzive iskali v Slovenski vojski. Novi vojaki so bili še posebej veseli in zadovoljni, saj so podpisali petletno pogodbo o zaposlitvi, pripada pa jim tudi denarna nagrada, ki bo tudi prišla prav. Podpisu je sledilo obvezno fotografiranje za izdelavo službene izkaznice, nato pa pot v Roje, zadolžitev opreme in odhod v Center za usposabljanje v Vipavi.


Zaposlovanje v Slovenski vojski in podpisovanje novih pogodb se bo nadaljevalo tudi v prihodnje, zato vabljeni vsi, ki vas zanima možnost zaposlitve v SV, da se seznanite s pogoji, ki jih morate izpolnjevati, in čim prej oddate vlogo za zaposlitev!
Več o zaposlovanju v SV na: http://www.postanivojak.si/index.php?id=381.

Vas zanima poklicno delo v Slovenski vojski?

Postani Vojak
08.04.2015 13:35 (Apr 08, 2015)

Slovenska vojska bo tudi v letu 2015 uresničevala kadrovski načrt z nadomestnimi zaposlitvami in na ta način nadomeščala tiste pripadnike, ki so se upokojili ali jim je pogodba o zaposlitvi potekla. Izkoristite priložnost in se nam pridružite!

Podpis petletne pogodbe o zaposlitvi in še denarna nagrada

Kandidati za zaposlitev v Slovenski vojski, ki bodo od meseca maja dalje podpisali pogodbo o zaposlitvi za najmanj pet let, bodo po opravljenem temeljno vojaško strokovnem usposabljanju prejeli tudi denarno nagrado, v višini ene povprečne bruto plače na zaposlenega v Republiki Sloveniji!

Pridi v dobre vrste!

Za vse mlade in drzne, ki si želite dinamičnega poklica in ustrezate splošnim pogojem, je to priložnost, da se nam pridružite in za svoje delo dobite zanesljivo mesečno plačilo.

Študijska praksa v 430. mornariškem divizionu

Postani Vojak
03.04.2015 14:06 (Apr 03, 2015)

Rezultat zelo dobrega sodelovanja Slovenske vojske s Fakulteto za pomorstvo in promet je tudi opravljanje obvezne študijske prakse, ki so jo štirje študenti fakultete opravljali na večnamenski ladji Triglav 11. Bodoči pomorščaki so se prijavili na razpis SV za opravljanje obvezne prakse na ladji Triglav, bili izbrani, nato pa so v praksi spoznavali naloge in veščine, ki jih bodo poklicno opravljali na različnih ladjah, bodisi kot navtiki ali kot strojniki.

VNL Triglav 11 nudi odlične pogoje za opravljanje prakse

Na eni od načrtovanih plovb sta oba strojnika skrbela, da so bili stroji podmazani in pripravljeni na zagon ter brezhibno delovanje, navtika pa sta spoznavala postopke reševanja utopljenca iz morja, vplutja v pristanišče, sidranja ladje, vmes pa so reševali še številne naloge, s katerimi so se do sedaj srečevali več ali manj teoretično v učilnicah. Poveljnik in posadka ladje so svoje izkušnje in bogato znanje ves čas posredovali mladim pomorščakom, ki so se morali kar potrudit

Oglasi

v kolikor ste privrženec iger na srečo, se lahko sedaj preizkusite tudi v različnih igrah, ki so na voljo v casinoju. vse to vam omogoča bet365 casino, ki ga lahko igrate tudi preko slovenske spletne strani - https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-casino/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

bet365 poker vam je sedaj na voljo tudi preko slovenske spletne strani. vse kar je potrebno je to, da greste na spletno stran https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-poker/ kjer se lahko registirirate in potem lahko preizkusite svojo srečo s kartami.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če želite imeti telefon srednjega ranga, ki je zelo zmogljiv in ponuja skoraj vse kar imajo telefoni v premijskem razredu, potem je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy j6 - https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-j6-ds-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj