PLAYBOY .si

Kategorija: recenzije

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Slovenski Playboy za 18. rojstni dan pripravil še eno nepozabno zabavo! #foto
Ne spreglejte 40 najlepših deklet slovenskega Playboya v enkratni posebni izdaji
Valerian in mesto tisočerih planetov (Valerian and the City of a Thousand Planet)
Novi Playboy: Kaja Vidmar gola na konju, Gašper Čarman v intervjuju in Jasna Tuta v 20V
Mož za zajčjo glavo
Modni spektakel svetovnih razsežnosti!
Bejba meseca: Morgana Carneiro
Ko obmolknejo tudi arabski plejboji.
Za dobrodelnost v gosposki obleki na rohneče motocikle
Oglejte si te fotke sanjske in edinstvene Ule Furlan
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
blogi
( 100 )
branje
( 593 )
članki
( 164 )
dekleta
( 23 )
dogodki
( 1 )
Film
( 21 )
Glasba
( 35 )
gourmet
( 8 )
Intervju
( 48 )
kolumne
( 10 )
koncert
( 26 )
magnet
( 67 )
Novice
( 98 )
pictorial
( 14 )
recenzije
( 12 )
zabava
( 26 )
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
PLAYBOY .si
Dec 02, 2018

Film Robin Hood

Ko si Robin Hood zaželi biti Batman, začne dišati po nenavadni franšizi.

Film Robin Hood - Film - Playboy.si

Ko si Robin Hood zaželi biti Batman, začne dišati po nenavadni franšizi.
PLAYBOY .si
Sep 14, 2017

Vojna za planet opic (War for the Planet of the Apes)

S filmom VOJNA ZA PLANET OPIC (War for the Planet of the Apes) je opičja saga postala že polnovredna filmska franšiza in zdaj je jasno, da mir med inteligentnimi opicami in ljudmi ni nekaj, kar si lahko obetamo vsaj še nekaj delov.

Vojna za planet opic (War for the Planet of the Apes) - Film - Playboy.si

S filmom VOJNA ZA PLANET OPIC (War for the Planet of the Apes) je opičja saga postala že polnovredna filmska franšiza in zdaj je jasno, da mir med int
PLAYBOY .si
Sep 06, 2017

Ugrabitev (Kidnap)

Še vedno nadvse privlačni Hally Berry pred očmi ugrabijo sina.

Ugrabitev (Kidnap) - Film - Playboy.si

Še vedno nadvse privlačni Hally Berry pred očmi ugrabijo sina.
PLAYBOY .si
Aug 22, 2017

Vesolje med nama (The Space Between Us)

Nadvse zanimiv koncept zgodbe, ki pa se žal razvije v precej neprepričljivo romantično štorijo brez kakršnegakoli odstopanja od pričakovanega, pa čeprav gre esencialno za znanstvenofantastični film.

Vesolje med nama (The Space Between Us) - Film - Playboy.si

Nadvse zanimiv koncept zgodbe, ki pa se žal razvije v precej neprepričljivo romantično štorijo brez kakršnegakoli odstopanja od pričakovanega, pa čepr
PLAYBOY .si
Aug 10, 2017

Churchill (Churchill)

Ko Brian Cox kot slavni britanski voditelj Winston Churchill dvigne v zrak iztegnjena kazalec in sredinec, simbolni prikaz za victory (zmago), za trenutek pomislimo, da je navkljub vsem izjemnim uspešnicam, v katerih je Brian Cox nastopil, to morebiti vendarle njegova najboljša vloga doslej.

Churchill (Churchill) - Film - Playboy.si

Ko Brian Cox kot slavni britanski voditelj Winston Churchill dvigne v zrak iztegnjena kazalec in sredinec, simbolni prikaz za victory (zmago), za tren
PLAYBOY .si
Aug 02, 2017

Čudežna ženska (Wonder Woman)

Ker filmi o superherojih še vedno namlatijo ogromno dobička, posname pa se jih v treh mesecih pred zelenim zaslonom, je to za Hollywood kokoš, ki bo še lep čas nosila zla­ta jajca.

Čudežna ženska (Wonder Woman) - Film - Playboy.si

Ker filmi o superherojih še vedno namlatijo ogromno dobička, posname pa se jih v treh mesecih pred zelenim zaslonom, je to za Hollywood kokoš, ki bo š
PLAYBOY .si
Jul 28, 2017

Kralj arthur: Legenda o meču (King Arthur: Legend of the Sword)

Kot se po novem spodobi za vse fantazijske filme, najprej preve­ rimo, koliko ima igralcev, ki smo jih gledali (ali pa jih še gledamo) v Igri prestolov.

Kralj arthur: Legenda o meču (King Arthur: Legend of the Sword) - Film - Playboy.si

Kot se po novem spodobi za vse fantazijske filme, najprej preve­ rimo, koliko ima igralcev, ki smo jih gledali (ali pa jih še gledamo) v Igri prestolo
PLAYBOY .si
Jul 24, 2017

Obalna straža (Baywatch)

Vsi smo sicer vedeli, da tole pri­ haja, ampak nekako se je vseeno zdelo, da se bo na koncu morda vendarle izkazalo za slabo šalo.

Obalna straža (Baywatch) - Film - Playboy.si

Vsi smo sicer vedeli, da tole pri­ haja, ampak nekako se je vseeno zdelo, da se bo na koncu morda vendarle izkazalo za slabo šalo.
PLAYBOY .si
May 11, 2017

Še vedno hitri in še vedno drzni

Hitri in drzni se ne ustavljajo. Franšiza se nadaljuje, pred nami je že osma nastavitev. Eksplozivna akcijska serija, ki se niti za trenutek ne poskuša pretvarjati, da so njeni temelji predvsem fantastičen rajc na hitre avtomobile, seksi bejbe in divja akcija, v sebi skriva veliko več, kot bi si mislili na prvi pogled.

Še vedno hitri in še vedno drzni - Film - Playboy.si

Hitri in drzni se ne ustavljajo. Franšiza se nadaljuje, pred nami je že osma nastavitev. Eksplozivna akcijska serija, ki se niti za trenutek ne poskuš
PLAYBOY .si
Mar 16, 2017

Švicarski nož malce drugače

Švicarski nož je domala obvezna oprema vsakega avanturista in pohodnika.

Švicarski nož malce drugače - Gadžeti - Playboy.si

Švicarski nož je domala obvezna oprema vsakega avanturista in pohodnika.
PLAYBOY .si
Dec 21, 2016

Slovenski celovečerni film Pod gladino (VIDEO)

Film Pod gladino režiserja Klemna Dvornika je bil posnet po knjižni predlogi "Cimre" avtorice Maje Novak, scenarij zanj pa je napisala Barbara Zemljič.

Slovenski celovečerni film Pod gladino (VIDEO) - Film - Playboy.si

Film Pod gladino režiserja Klemna Dvornika je bil posnet po knjižni predlogi "Cimre" avtorice Maje Novak, scenarij zanj pa je napisala Barbara Zemljič
PLAYBOY .si
Dec 21, 2016

Slovenski celovečerni film Pod gladino (VIDEO)

Film Pod gladino režiserja Klemna Dvornika je bil posnet po knjižni predlogi "Cimre" avtorice Maje Novak, scenarij zanj pa je napisala Barbara Zemljič.

Slovenski celovečerni film Pod gladino (VIDEO) - Film - Playboy.si

Film Pod gladino režiserja Klemna Dvornika je bil posnet po knjižni predlogi "Cimre" avtorice Maje Novak, scenarij zanj pa je napisala Barbara Zemljič

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj