Članek
VZHOD SONCA - PONOVNO SIMONCA
Objavljeno Jun 10, 2015

Knjiga govori o očem prikriti ljubezni dveh, ki sta se srečala v nekem društvu za naravno zdravljenje.

On, izostren zdravitelj, ki se med vsem ostalim že vrsto let ukvarja z raziskovanjem naravnega zdravljenja in ona, ki je zdraviteljica šele želela postati. 

Knjigo pripoveduje v prvi osebi Ona, ki se je tekom dogodkov zaljubila v »svojega« zdravitelja. 

Ob tem pa spoznavala samo sebe, srečala vse svoje strahove preteklosti in tudi tiste, ki so nakazovali njeno prihodnost. 

Ker je prostovoljno privolila v naravno zdravljenje, je bila vključena v proces ozdravitve, kot si je ni mogla predstavljati niti v svoji najbolj bujni domišljiji. 

Kako je napletla, da je do tega zdravljenja sploh prišlo in kako je kot morska sirena vabila Njega v svoj objem, podrobno razkriva vsebina sama. Na koncu se je zatekla v odročno, staro vasico, kjer se je daleč od doma in vseh vsakdanjosti, dogodilo da je spremenila svoj pogled na Življenje. 

Ob tem pa se je na svojevrsten način poglobila v raziskovanje tako Ljubezni, kot tudi vrste novodobnega alternativnega zdravljenja, ki se danes pojavlja že povsod po svetu in se imenuje Ponovna povezava. 

Zanimivi so zaključki do katerih se je dokopala, kajti vsi so bili tesno povezani z vsem, kar je doživljala ob iskanju svoje ljubezni Življenja.

Odgovore je iskala tako med ljudmi, ki so ji prihajali nasproti naključno, kot tudi vsemi, ki jih je že poznala. 

Ali naravno zdravljenje deluje in kdaj ter kakšna je cena zanj, so vprašanja, ki bodo marsikomu odprla nov pogled na tovrstno delovanje ljudi, ki znajo delati s temi »višjimi energijami«? 

Ali je našla svojo ljubezen Življenja in zakaj je tako goreče sledila klicu svojega Angela varuha, razkriva pogled ženske, neumorne iskalke sorodne duše? 

Duše, ki bi slišala njeno srce, čutila z njeno bitjo, imela podobno umovanje in s katero bi doživljala medsebojno telesno privlačnost. Se lahko srečata že danes ali šele mogoče »enkrat« v prihodnosti?

NAKUP KNJIGE