"Pozdravljeni!

Rada bi se vam zahvalila za dostavo in sporočila, da so čevlji čudoviti! So kot uliti zame, zelo lepi in udobni, predvsem pa odlično izdelani. V moji omari še nikoli ni bilo tako kvalitetnih čevljev.

Hvala vam in veliko uspehov vam želim v prihodnje!

Neža"

"Hvala vam za čudovite čevlje!
Na prvi občutek so lahki in udobni.
Raje sicer imam take, ki ne dajejo zvoka ob stiku z tlemi, ampak naj se ve, da prihaja Peko kooperativa  :-).

V prihodnje pa si želim še mehkih mokasinov.

Andreja"

"Hvala, hvala, ko sem odprla škatlo, je zadišalo po naravnem usnju in lesu. Presunljivo, glede na to, kako, oprostite, zasmrdi, ko kupimo kakšne čevlje iz morja zalog v obstoječih trgovinah. Malce sem se bala, da mi ne bodo prav, ker sem naročila preko spleta. Ampak sem bila presenečena, prava številka in čevlji narejeni na kopitu, ki je kot nalašč zame. BRAVO! Bom nosila mojo Liso z veseljem, ker čutim, da me bo ponesla lahkotno na vseh mojih poteh.

Bojana"

"Razumel sem porodne krče in verjel, da vam bo uspelo. Vsak začetek je zahteven, ker poznam čevljarsko stroko, še posebej vem, kako zahtevno je spraviti tako kakovostne čevlje do serijske proizvodnje. Ogromno sestavnih delov, faz, pomembnost natančnega šivanja zgornjih delov, sestavljen podplat itd. Sploh pa razvoj kopit, da čevlji dobro sedejo in se dobro nosijo. Prepričan sem, da ko jih uhodim, bodo najboljše, kar je možno dobiti na trgu. Čevlji so odlično izdelani, če prištejem še naravne čiste materiale, sem jih dobil zelo poceni. Vidim, da so res narejeni tako, da bodo trajali. Tako kot so trajali čevlji včasih. Morda se bodo znova nekoč na ulicah mest pojavili čistilci in loščilci čevljev. Za take čevlje bi prav prišli. Ker dobro vzdrževan čevelj je garant, da noge ne bodo nikoli mokre.

Peko kooperativa, kapo dol!

Janez"

To so prvi odzivi naših kupcev - zadružnikov, ki te dni prejemajo naročene čevlje iz prve serije. Vključite se še drugi, kupite si vsaj osnovni delež in si s tem zagotovite ugodnosti zadružnika, z večjo investicijo pa naložite svoj denar v slovensko proizvodnjo, ki jo nameravamo razširiti po vsem svetu.

Delamo nekaj, o čemer nekateri nit sanjati ne upajo. Tako rekoč iz nič smo naredili prvo takšno zadrugo - kooperativo na Slovenskem, v kateri vsak sodelujoči ima nekaj od tega. Brez ene podpore medijev, kljub vsem polenom pod noge s strani ljudi, ki so plačani, da bi morali podpirati take projekte (Slovenija na področju zadružništva popolnoma zaostaja in je na repu EU), smo združili preko 2.000 zadružnic in zadružnikov, preko 30 poslovnih subjektov in z lastnim zbranim denarjem smo prišli do vrhunskih zdravih izdelkov, ki sodijo v vsak dom po vsem svetu.

In spoštovane ter spoštovani, vse to smo naredili s prostovoljnim delom, nekaj nas posameznikov, ki verjamemo, da se da ustvariti, graditi, da Slovenci znamo, da se znamo povezati in sodelovati. Brez službenih avtomobilov, brez fikusov in tajnic, brez reprezentančnih kosil in večerij, brez najemanja dragih poslovnih prostorov itd.

Nekateri GRADIMO, drugi rušijo - za oris: stečajna upraviteljica je za razprodajo Peka od stečaja leta 2016 do sedaj pridobila preko 100.000 eur nagrad, mi pa smo v tem času in z zbranimi 92.000 € naredili nekaj, kar bi stalo drugače nekaj sto tisoč evrov.

Pristopite v zadružništvo, več nas bo, močnejši bomo, hitreje bomo gradili in tudi dosegali nižje stroške, da bodo izdelki lahko cenejši. Zdaj, ko je celoten razvoj narejen, ki je največji finančni zalogaj, zdaj, ko je prva serija zaključena, imamo natančne parametre in vemo, kaj še narediti, da pocenimo posamične faze. Ko bo še več naročil, bomo tudi pri dobaviteljih dosegali nižje cene.

Z nekaj kliki in nekaj vpisi vstopite v zadružništvo TUKAJ

DELITE, ZA SLOVENSKO KOOPERATIVO GRE, ŽE ZDAJ NAJVEČJO V NAŠI ZGODOVINI.

ZMAGAJMO SKUPAJ!