Bodo blagovno znamko Peko na dražbi kupili tujci iz republik nekdanje Jugoslavije, ki so se pojavili na zadnji dražbi, a je bila ustavljena z zniževanjem ponudb na znesku 100.000 €, ali jo bomo kupili Slovenci – Peko kooperativa? Začetna cena na prvi dražbi je bila že 720.000 €. Štiri dražbe so že propadle, nova - odločilna bo konec februarja.

Ne gre zgolj za ime PEKO in zaščiten logotip, za nas so bolj pomembni kroji, kopita, sekalni noži in celoten bogat arhiv, ki se je nabral v 113-ih letih - naša gospodarska in kulturna dediščina.


Postani zadružnik in si z nakupom vsaj osnovnega deleža (20 €) v Peko kooperativi zagotovi solastništvo tudi blagovne znamke Peko in ugodnosti zadružnika. Samo 10% Slovencev z nakupom 20 € deleža dokapitalizira Peko kooperativo na 4 milijone evrov. Do sedaj smo z malo denarja naredili vse podlage za gradnjo nove tradicije Peka in prve modele enih od najkvalitetnejših čevljev na svetu. Naročila prihajajo že tudi iz tujine.

Že preko 1.500 nas je kupilo tudi večje solastniške deleže v Peko kooperativi. Tako smo največja zadruga v zgodovini Slovenije, ki dokazuje, da je možno s povezovanjem, sodelovanjem in marljivostjo zgraditi SKUPNO KORIST.

Z nekaj kliki in vpisi se enostavno vključite v Peko kooperativi tukaj: 

https://zadruznik.pekokooperativa.si/8/registracija

DELITE IN POVABITE ŠE OSTALE. PEKO SO GRADILE GENERACIJE MARLJIVIH in POŠTENIH LJUDI!