Spoštovani,

poleg trajnostnih zdravih čevljev lahko svojim bližnjim podarite delež v Peko kooperativi, ki bo postopno z našo rastjo in uspešnim poslovanjem pridobival na vrednosti. Z nakupom odličnih čevljev, dodatkov (galanterije) in oblačil bo vsak zdaružnik postopno povečeval delež v Peko kooperativi. Saj poznate rek, kamen na kamen palača, zrno do zrna pogača.

Uspešno smo štartali s prodajo, veliko dela nas še čaka, saj smo se šele dobro začeli prebijati na trg Slovenije in širše. Najmanj tri leta trdega dela je pred nami, da bodo pognali prvi kakovostni žitni klasi, ki bodo plod prodaje in dobrega minulega dela.

Vsaka dokapitalizacija z dodatnimi deleži zadružnikov je še kako pomembna. Pa ne samo zaradi denarja, še bolj zaradi sodelovanja, podajanja idej, znanja in konstruktivnih kritik zadružnikov. Če hočemo zmagovati in zgraditi novo tradicijo Peka na njegovi 113 letni kulturni in gospodarski dediščini, je potrebno medsebojno spoštovanje, sodelovanje vseh v zadrugi in širše v naši skupnosti, ker smo tako zelo števično majhni, da nam vsaka delitev, skrb samo zase ali razdor močno škodi.

Preko 1.500 nas je že v Peko kooperativi, smo tako največja zadruga v zgodovini Slovenije.

Vedite, delamo prostovoljno, plačujemo zgolj strokovnjake, ki obvladajo delo, ki je potrebno, da se pride do res kakovostnih izdelkov na svetovnem nivoju. Kdor pozna čevljarstvo, ve, da je v utečenih podjetjih, kjer vse teče skoraj brezhibno, potrebno leto in pol do 2 leti za razvoj enega čevlja, stane pa tak razvoj okoli 80.000 €.

Ni nam lahko, a smo na dobri poti, da dokažemo sebi in svetu, da se s sodelovanjem da narediti tudi take čevlje, ki jih v svetu ni na pretek.

Vsako sodelovanje pride prav, in če ne morete, nimate časa, ali je kaj drugega problem, da bi oddelali kakšno uro za SKUPNO DOBRO, morda podarite svojim ljubim, ki jim bo trajno v spomin na vas, ker ste to naredili tudi za to, da ste pomagali graditi novo tradicijo Peka na njegovi 113 letni slovenski kulturni in gospodarski dediščini.

Zahvaljujemo se vam, dragi rojaki, da razumete, kaj počnemo, in boste naredili korak za SKUPNO DOBRO!

S klikom na spodnjo fotografijo pridete v spletno trgovino, v kateri izberete višino deleža, v opombah ali na e-naslov napišete ime in priimek osebe, kateri boste delež podarili in vaš naslov, na katerega vam bomo natisnjeno listino o lastništvu poslali.

Vse dobro in čim lepše praznike, za nas jih skoraj ne bo. Čaka nas namreč izdelava lepega števila naročenih parov čevljev.

Mala ekipa entuziastov Peko kooperative

p.s.
S klikom na listino katerega koli lastniškega deleža pridete v spletno trgovino kjer lahko takoj opravite nakup. Če bi želeli delež večje vrednosti nam prosimo napišite želje na e-naslov: info@pekokooperativa.si ali pa nas pokličite na telefona. 040 165 015 ali 031 274 419.