... ko pride čas novih kolekcij, novih izjemnih izdelkov Peko kooperative, boste lahko prostovoljne deleže vnovčili pri nakupih s tem, da boste vedno plačali 10% manj kot ostali, tudi, če bodo dodatni popusti, ker bomo zadružnikom vedno priznali vaš delež od 10% plačane neto cene izdelka. To boste lahko pustili za naprej. 

Po drugi strani pa, v kolikor ne boste prostovoljnih deležev koristili pri nakupih, se bodo večali z vsakim nakupom, lahko jih boste kadarkoli tudi dokupovali, ker bo višina vaših deležev podlaga za udeležbo pri delitvi presežkov - dobička, ki ga bomo ustvarili. Ne pozabite, Peko kooperativa bo globalno uspešno podjetje in trudili se bomo, da čimveč ustarimo, da pridelemo čimveč presežkov, ki se bodo delili vsem sodelujočim glede na vložen trud in višino deležev. 

Tako Vas vabimo, da si zakupite zadružni osnovni delež že z 20 € in začnite dodajati prostovoljne deleže, ki jih boste koristili, ko bodo zrasli, lahko tudi za počitnice ali izlete, ker bomo v okviru Peko kooperative urejali ugodne aranžmaje doma in v tujini za naše zaposlene in zadružnike. V navezi z našimi kooperanti bomo dosegali tudi zelo nizke cene. To je sistem Lay Bay plačil. Plačam za potem. 

Peko kooperativa je družbeno odgovorno podjetje, vsi delamo za SKUPNO DOBRO, da bi ustvarili možnosti za dobro vsakega posameznika, ki sodeluje. 

To so naštete osrednje prednosti zadružnikov Peko kooperative: 

Z vsakim nakupom Peko izdelka si boste za 10% od plačane cene povečali delež v Peko kooperativi.
Permanentna možnost dokupa prostovoljnih deležev.
Udeležba glede na višino deleža pri delitvi dodane vrednosti - dobička.
Možnost vnovčevanja prostovoljnih deležev pri nakupih izdelkov Peko kooperativa z dodatnimi popusti.
Možnost kooperacijskega sodelovanja z delom in idejami, s svojimi izdelki ali storitvami.
Prednost pri zaposlitvi in večje možnosti pridobitve štipendije za otroke.
Ne glede na višino deleža en glas pri odločanju o vseh pomembnih vprašanjih zadruge Peko kooperativa. 
Možnost razvoja vaše ideje do izdelka in vaša udeležba od vsakega prodanega izdelka v določenem procentu.
Koriščenje ugodnih turističnih destinacij preko Peko kooperative, izleti, športni treningi, prireditve, druženja, pikniki itd. 
Možnost prenosa vaših lastniških deležev na vaše otroke. 

Če so vam všeč ugodnosti, ki jih pridobite z vstopom v Peko kooperativo že z 20 €, ne odlašajte in to storite. S tem omogočite, da že razvijamo izjemne ideje na področju obutve, galanterije in oblačil v prototipe, ki bodo kmalu vidni na naši spletni strani in se jih bo dalo kupiti v predplačilu z določenim dodatnim popustom. Morda boste vnovčili kar vaš že vplačan prostovoljni delež. Ali pa se odločite, da jih ustvarjate obročno in bodo že večji, ko bodo izdelki na voljo. Vsa navodila za pridružitev v zadružništvo so navedena na spletni strani, do katere pridete, če kliknete na tole modro polje. Ne odlašajte, število zadružnikov je omejeno. 

Podpri Peko kooperativa

Kliknite na modro polje!