Člani (2)
Lektoriranje Melita
Ritem Izjav
Spremljevalci (4)
SVLO ZA SLOVENIJO
Sonja Ramsak
Jerneja Ksir

Kategorija: Tian.Čehič

Barbra Drnač
Nov 13, 2018

Katja Dance Company. Projekt X je zdravilna, posebna in močna predstava!

8

Draga Katja, predvidevam, da je tole obdobje, ko tvoje srce utripa nekoliko hitreje, ko se pritisk viša in je piljenje korakov nujno potrebno. Kaj se dogaja v teh dneh oz. tednih pred premiero vašega novega projekta, predstave Projekt X?Ja, res je, enkrat bom sama sebe prehitela (smeh), vaje za predstavo, pravzaprav dve oziroma celo tri – Življenje je vrednota, ki jo uprizarjamo še naprej in gremo

Barbra Drnač
Nov 09, 2018

Urša Grm. Na drugi strani, ko Orfej in Evridika srečata dva različna plesa.

4

Plesna predstava Na drugi strani si za osnovo sposoja antični mit o Orfeju in Evridiki, kjer se prepletata svetova živih in mrtvih oziroma svetova stepa in jazza. Dva različna plesa se srečata v skupni zgodbi in jo tako na novo predstavita. ... Tokrat ni Orfej tisti, ki izgubi svojo drago, temveč jo ubrani pred Kačo in posledično odpotuje v kraljestvo senc. Nesrečna Evridika je postavljena v

Barbra Drnač
Jul 22, 2018

Poletna Parada plesa. Vlasta Veselko & Tian Čehič

1

PARADA PLESA (DANCE PARADE) 22.07.2018 Vlasta Veselko & Tian Čehič V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah predstavljamo plesalko Vlasto Veselko, ki je sodobnih ples zamenjala za tango. Gost bo tudi plesalec jazza, šova in moderna, sedemkratni državni in evropski prvak Tian Čehič. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan! 

Barbra Drnač
Sep 26, 2017

Parada plesa. Vlasta Veselko & Tian Čehič

1

PARADA PLESA (DANCE PARADE) 26.09.2017 Vlasta Veselko & Tian Čehič V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah predstavljamo plesalko Vlasto Veselko, ki je sodobnih ples zamenjala za tango. Gost bo tudi plesalec jazza, šova in moderna, sedemkratni državni in evropski prvak Tian Čehič. Parada plesa, vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!  

Oglasi

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2072.) ljubljanski trikotnik - marko pogačnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4071.) zadnji kmečki punti - janez zupan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj