Članek
Kanibalizem in narcizem
Objavljeno May 06, 2015

Ženskam je (menda) pogosto, kadar zapadejo v stanje nesprejemanja samih sebe, zavračanja samih sebe, zavist eden izmed glavih motivatorjev. Moškim redkeje... mi pogosteje postanemo (včasih zgolj latentni) narciski. Povedano drugače: (latentni) pedri.

Zveni čudno? Hej, dragi moji... Narcisoidnost je lastnost, ko je človek sam sebi predmet občudovanja. Zakaj vraga pa mislite, da so fitnesi tako prepolni ogledal? In, roko na srce, ta tam ponavadi služijo svojemu namenu. Koga torej občudujejo ti nabildani moški?!? Ja, pri milem bogu... Podobo mišičnjaka v ogledalu menda, koga pa drugega. In ta je, ne boste verjeli, v osnovi moškega spola.

In tako damice ponavadi izvisijo, ko makarončki. Ni ga večjega užitka, kakor moški, ki se v spolnem odnosu (pri fuku torej, da ne bomo preveč ovinkarili) postavi v vlogo "Jaz sem tvoj užitek!".

Waddafuck, se je zdaj najbrž marsikomu prekrižal pogled. "Qwa e mudel pr'bil? A ti štekaš poanto, stari?" Well, let's go further. Imamo narciseka, ki sebe postavlja na piedestal, se rad pogleda v ogedalo, da uzre nekaj najlepšega, kar si zmore predstavljati in fuka zato, da bi pri ženski dobil potrditev svoje predstave - ponavadi slovesa najboljsega fukača v poljubni krajevni enoti.

Spočetka je zadeva super. Ga ni lepšega, kakor sladka smrt, sploh če jo je moč doživeti večkrat zapored. A slej ko prej se ob tem ženski poleg tega, da je objekt potešitve, zahoče tudi ljubljenja, združitve, izmenjave telesnih tekočin in energij na način, ki človeka zadovolji tudi na transcendentni ravni. Medtem ko fizični orgazem predstavlja bolečino (ja, dragi moški, ženska pri orgazmu v velikanski večini primerov občuti dokaj močno bolečino, ki jo povzroča intenzivno izmenično krčenje), je na transcendentni ravni zadovoljitev povsem drugačne narave.

Uporabil bom opis, s katerim mi je nekoč postregla Lepooka: "Včasih je tako, kot ko morski valovi butajo ob pomol. In čeprav boleče, sla ne poneha kar nekaj časa. Delno mazohistično doživetje. V drugem primeru pa je, kakor valovi, ki se počasi, eden za drugim razlivajo po peščeni plaži. Nekateri dlje na kopno, drugi pa šibkeje močijo breg. In kakor ti valovi nežno močijo in se vpijajo v tla, ki so nato vlažna še dolgo časa, je tudi zadovoljitev/potešitev v tem primeru dolgotrajna."

Seveda so tudi naši narciski v nekaterih primerih zmožni tudi tega drugega pristopa in si nadenejo vlogo "Ti si moj vrelec užitka!". Težava nastopi v zadoljevanju njihove primarne potrebe - potrebe po potrditvi. Hej, kaj pa naj počne, ko (zaradi dolgotrajne narave potešitve v drugem primeru) ne more več dovolj pogosto pokazati, kako je krasen?

Takrat mu zgolj še preostane, da si za hobi, šport in prosti čas omisli še eno ali morda raje nekaj frajlic, ki so pripravljene razširiti noge in si privoščiti živalski seks. Sploh je v takšnih primerih aktualen analni seks - ne pozabimo, primarni predmet občudovanja narciska je vendar moški lik in natepavanje v rito je vendar soliden nadomestek za prepovedane sanje. Če pa zna punčara še ustrezno navlažiti prst in ga poriniti v njegov anus, ter malce stimulirati prostato, je fante zagotovo v devetih nebesih.

Druga opcija je odvisnost. In se s prejšnjo ne izključuje. Sploh odvisnost od zadev, ki se jih povezuje s prestižem ali takšnim ali drugačnim statusnim simbolom. Koka, pir, seks in kocka so npr. ravno pravšnja izbira. Damice in dekline pa tako počasi ostajajo vedno boolj prepuščene same sebi, jamraje ena drugi pri pedikerjih, frizerjih ali v barih, kako se je spremenil. Dokler ne postanejo zagrenjene.

In kaj je bolj zagrenjujočega, kakor npr. ena obična gimnazijska maturantka, falirana študentka, ki kaže znake, da bi lahko vendar v življenju našla tisto, po čemer večina žensk zgolj hrepeni, a so izgubile vero, da je to sploh še mogoče. "Ne, ni mogoče!" besno vpijejo, za vsak slučaj pa vsako senco dvoma poskusijo odpraviti še z vsem arzenalom razočaranj, ki so jih v svojih preteklih avanturah bile deležne. Pa ne zato, ker bi bile primarno zlobne. Sploh ne. Ne bi se kar na počez strinjal, da gre za navadne prasice. Le izgubile so srečo in se obdale s predsodki do te mere, da še same verjamejo v kulise odra, ki so si ga zgradile. In če že kaj, potem jim vsaj pomanjkanja dramskih učinkov ne moremo očitati. Kajti generalke, ko so sestopale z prejšnjih odrov so jim dale neprecenljive izkušnje. Da bi kdo ušel iz njihove predstave - to pa niti slučajno. Zavist je orožje boja proti izdajalkam.