Članek
Ste avtoličar in iščete novo priložnost oz. službo?
Objavljeno Aug 08, 2014

Torat povsem drugačna priložnost, kot ste jo sicer navajen od mene. Zgodi se celo, da izvem za kako delovno mesto, za katero ni treba biti ravno doktor znanosti. Dober prijatelj, lastnik avtoličarskega obrata v JV predmestju Hamburga išče za nedoločen čas avtoličarskega mojstra z delovnimi izkušnjami.

Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom (Probezeit). Na razpolago ponuja tudi dvo in pol sobno stanovanje po neprofitni ceni, ki je po odhodu dosedanjega mojstra v pokoj ostalo izpraznjeno. Tako da je to priložnost tudi za koga z družino, ki išče priložnost zase.

Tekoče znanje nemškega jezika ni pogoj, je pa zaželeno vsaj osnovno znanje Nemščine, ki omogoča osnovno komunikacijo med zaposlenimi. Sicer pa tako lastnik, kakor tudi vodja delavnice tekoče govorita tudi angleško.

Nastop dela je možen takoj, oz. po dogovoru. 

Za ostale informacije se mi oglasite. Glede na to, da je lastniku pri srcu nekdanja Jugoslavija, mi je danes ob slovesu dejal, naj z dopusta kar pripeljem kakega dobrega Jugoslovana s seboj.

DELITE NAPREJ, če mislite, da poznate primernega kandidata, Hvala.