Članek
Kdo je fašist?
Objavljeno May 22, 2019

Tine Marinšek To je žalitev, laž in sovražni govor! Midva z avtorjem sva imela možnost spoznati kako je to, da si brez vsega, Vendar jaz nisem zbežal iz države in zapustil ženo (avtorja) in pet najinih otrok. Borila sva se in danes imava kmetijo in novo hišo. Mogoče ravno zaradi tega, ker nisem zbežal. Fašizem izvajate ravno podporniki vladajoče strukture, to ste - novodobni izdajalci, podobni tistim, ki so prisegli Adolfu.

Jaz zagovarjam pravo partizanstvo - upor proti fašizmu. Poslušaj to partizansko pesem in boš videl, da si ravno ti tisti fašist, ki zagovarja Hitlerjevo idejo četrtega rajha - EU https://www.facebook.com/100008215742746/videos/2319600051657164/ Vendar dvomim, da boš, to razumel, ker si očitno domači izdajalec! Gibanje Zedinjena Slovenija ima slogan STOP ILEGALNIM MOGRANTOM in ravno to je humano do ilegalcev in do nas državljanov. Samo v lanskem letu je utonilo v Sredozemlju 3.139 ilegalnih ekonomskih migrantov in ti zagovarjaš to morijo? Letalska karta Atene - Munchen stane pri Lufthansa 120€. Migranta pot v evropo pride od 5000 do 10 000€. Koliko od tega kolača si deležen, da zagovarjaš ilegalne migracije? Kje je sedaj tvoja lažna človečnost? Krivi za vse te smrti ste ravno zagovorniki migracij, ki imate več ali manj osebne koristi od teh ljudi.

Preberi resnično zgodbo http://www.publishwall.si/.../pakistanski-ucitelj-je-v... Vabite LJUDI v Evropo pod pretvezo, da se jim bo tu cedil med in mleko. Ko pa se ji strpa v centre je njihovo razočaranje na višku. Verjemi mi, da boš kmalu doživel, kako zgleda, ko gredo oni na pohod. Predlagam ti, da si pred njihovim obredom umiješ vrat... Nad slovenskim narodom se izvajajo elementi genocida Tvoj pogled na dogajanje okrog migracij je neluciden, ker slepo nasedaš medijski mašineriji, ki nas bombardira in zavaja vsak dan.

Po tvojem razmišljanju so bili tudi partizani fašisti, ko so se borili proti okupatorju in branili Slovenijo. Mislim, da bi bilo na mestu, da se pogledaš v ogledalo in boš videl kdo je fašist. Verjemi mi tam ga boš zagledal, Pa ne samo fašista, ampak tudi bebota, ki ne razume dogajanja okrog umetno vsiljenih migracij. Če bi obstajal časovni stroj in bi imeli možnost, da partizane prikličemo v današnji čas, bi bili partizani zagotovo na meji, kjer bi varovali ozemlje Slovenije. Ne verjamem, da bi si kdo upal ilegalno prestopiti mejo. O tem, kaj bi partizani storili z vami s podporniki fašizma pa razmislite sami. Zagotovo se za vas ne bi prav dobro končalo. Zahtevamo samo, da se izvršuje zakon - STOP ILEGALNIM MIGRANTOM https://zakonodaja.com/.../308-clen-prepovedano...

MIha :)* V mnogočem imaš prav.Žal pa je slovensko dejstvo,da so ravno partizani ustvarili današnji fašistični diktat v Sloveniji.Kdo nas v resnici vodi? Partija,ki je ostanek bivše KPJ v Sloveniji.Zadeve so večplastne in dobro skrite.Lp :)*