Prikazujem oglase od vseh Sortiraj po: Datumu     Ceni     Nazivu
varnost pri delu na delovnem mestu in z njim povezane storitve. obiščite našo spletno stran in preverite kaj vse potrebujete za varno delo, ki ga opravljate.
1,00 €
vsako podjetje, ki zaposli novega delavca mora le ta imeti opraviti varnost pri delu. smo strokovno usposobljeni z dolgoletnimi izkušnjami. več info: https://www.projekt-varnost.si/varnost-pri-delu
Pokličite za ceno!
morate zaradi službenih obveznosti opraviti izpit za viličarja? pokličite projekt varnost, podjetje z dolgoletnimi izkušnjami glede usposabljanja za izpit za viličarja. so ažurni in vedno dosegljivi, pridejo pa tudi k vam v podjetje in pri vas izvedejo izobraževanje. 
Pokličite za ceno!
cenik računovodskih storitev se od podjetja do podjetja razlikuje. obiščite stran podjetja moje računovodstvo in si poglejte kakšne imajo cene za vodenje računov.
60,00 €
požarni red in požarna varnost sta zakonsko obvezen za poslovne in industrijske objekte. zagotavlja požarno varnost. uredite pa ga lahko pri podjetju projekt varnost.
1,00 €
izjava o varnosti z oceno tveganja je obvezna listina za vsakega delodajalca. pridobite si jo v našem podjetju. le-ta pomaga zagotoviti prave delovne pogoje.
120,00 €
varstvo pri delu izpit na strani projekt-varnost.si. pri nas lahko opravite izpit in ostala izobraževanja po ugodni ceni in ob kvalitetnem izobraževanju.
1,00 €
varstvo pri delu je obvezno izobraževanje, ki ga mora imeti vsak zaposleni v podjetju takoj, ko nastopi delo. pri podjetju projekt varnost d.o.o. vam ga uredimo hitro in kvalitetno.
1,00 €
ocena tveganja je obvezna listina, ki jo potrebuje vsak delodajalec. z oceno tveganja si lahko zagotovite varnostne pogoje za delo. opravijo vam pri podjetju projekt varnost d.o.o.!
1,00 €
požarna varnost zagotavlja varnostne ukrepe, ki v primeru požara lahko rešijo življenja in omilijo materialno škodo na poslovnem ali industrijskem objektu.
1,00 €
kontroling - moje računovodstvo s svetovanjem za vsa podjetja. kontroling izvaja podjetje projekt varnost d.o.o., ki se nahaja v ljubljani. več najdete na spletni strani.
1,00 €
varnost pri delu in ostale storitve s tega področja. na tej strani najdete informacije ter strokovne, prijazne in hitre usluge za delodajalce in zaposlene.  
Pokličite za ceno!
računovodski servis ljubljana – projekt varnost d.o.o., vam nudi kvalitetne in ugodne računovodske storitve. več lahko najdete na strani moje-racunovodstvo.si.
1,00 €
‹‹ Prva‹ Prejšnja1Naslednja ›Zadnja ››
PublishWall Limited, London
Za vsebino oglasov ne odgovarjamo. Zanjo je odgovoren vsak posamezni uporabnik sistema PublishWall.si
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj