Okna, Okna, Asu
Dodaj med priljubljene


Cena:100,00 €
Prodam
T: 041 578 070
Datum oglasa: 18.03.2012 21:25
Oglas poteče: 18.04.2012 21:25

Več o oglasu: http://

Alustar

V kolikor želite, da bi bilo Vaše okno izraz popolnosti, visokih izolativnih lasnosti in visok nivo zaključne obdelave, potem j eidealen izbor alustar aluminijska okna.

  • visokokvalitetni aluminijski profil z termo členom
  • nizkoenergetsko steklo polnjeno z argonomargonom
  • dolgotrajnost in enostavnost vzdrževanja
  • moderen dizajn in velik izbor barv

Alustar je okno izdelano iz aluminsjkega profila s termo členom katero v kombinqaciji z nizkoenergetskim steklom polnjenim z argonom varuje Vaš dom ali poslovni prostor pred mrazom pozimi in vročino poleti. prozor napravljen od aluminijumskog profila sa termoprekidom koji u kombinaciji sa niskoemisionim staklom punjenim argonom štiti Vaš dom i poslovni prostor od hladnoće zimi i toplote leti. Poleg falustar oken so vam na razpolago tudi vsi dodatni proizvodi za okna – ALU rolete, rolo in fiksni ali ameriški komarniki,…

 

Tehničke lasnosti:

  • visokokvalitetni aluminijski profil s termo členom ima pojačane termoizolacijske lasnosti, tako da varuje Vaš dom pred mrazom pozimi in vročino poleti kot tudi pred zunanjim hrupom.
  • niskoenergetsko steklo polnjeno z argonom preprečuje izgubo toplotne energije in istočasno zagotavlja dodatno ogrevanje z zbiranjem sončne energije.Niskoenergetsko steklo ali LOW-E zmanjšuje izgubo toplote za 60 – 70 % v primerjavi z klasičnim termo steklom.
  • dolgotrajnost in enostavno vzdrževanje je izrazito pri alustar oken. Zadostuje da se občasno ali po potrebi obriše z vlažno krpo. Alustar okno je obstojno, odlično tesni in je izredno odporen na na najslaše vremenske vplive.
  • moderen dizajn i veliki izbor barv  omogoča, da se alustar okna vklopijo v vsa bivalna okolja ne glede ali so to bivalni ali poslovni objekti. Lahko si izberete vse barve po RAL karti kot tudi barve.


VrstaOkna
ZnamkeAsu
ModelALU Alustar
Karakteristika materialaAluminij
BarvaBela
Dimenzije (dolžina)/
Dimenzije (širina)100
Dimenzije (višina)120

Vaše ime:
Vaš e-naslov:


100,00 €
Kontakt

ASU
Ljubija 95, 3330 Mozirje

Telefon041 578 070
GSM/
Telefaks059921294
wwwwww.asu.si
DavčnaSI34985760
Pridružen02.03.2012
Prodajna policaASU


Vsi oglasi tega prodajalca
PublishWall Limited, London
Za vsebino oglasov ne odgovarjamo. Zanjo je odgovoren vsak posamezni uporabnik sistema PublishWall.si
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj