Žarnice, ostalo,
Dodaj med priljubljene


Pokličite za ceno!
Prodam
041/82 40 82

Datum oglasa: 25.08.2013 11:00
Oglas poteče: 25.09.2013 11:00

Se kdaj vprašate, koliko energije porabite za osvetlitev? Zakaj ne 80% manj?

Led žarnice obstajajo že za vse tipe svetil, izbirate lahko med toplo belo svetlobo, ki je enaka žarnicam z žarilno nitko in hladno belo svetlobo, ki ima večjo svetilnost, kot rumena svetloba. Ne grejejo, zato so bolj varne, njihova življenjska doba je povprečno 50000 ur.

LED-(light emmiting diode) vsak dan bolj izpodriva klasične sijalke z žarilno nitko, ki večino porabljene energije pretvarjajo v toploto, le majhen del pa v svetlobo, potrebujejo nekaj časa za zagon, njihova življenjska doba je kratka. LED sijalke, svetila in led trakovi so varčni, ker porabijo 80 % manj energije kot klasične in halogenske sijalke, ne segrevajo, zato so bolj varne, so bolj odporne na udarce in vibracije, njihova življenjska doba je cca. 50 000 ur ali več, izdelane so tudi iz ekološko neoporečnih materialov. Uporaba led sijalk in trakov je zelo široka, primerni so za osvetlitev stopnic, stebrov, ograj, ogledal, kuninjskih elementov, vitrin, polic, tv sprejemnikov, plovil, avtobusov, motornih koles, trgovin, gostinskih lokalov, izložb, reklamnih napisov in tabel, hišnih številk, za indirektno razsvetljavo, izredno priljubljeni so tudi RGB led trakovi, kjer s pomočjo led krmilnika , ki spreminja barve led traku, ustvarjate nešteto ambientov po vaši želji.

Tudi pri avtomobilih led sijalke zamenjujejo klasične, nadomestimo jih lahko z takimi, ki imajo hladno belo svetlobo, ker je več ni potrebno zamenjati, pa si lahko tudi prihranimo kar nekaj časa in denarja, ki smo ga porabili za zamenjavo le-teh. Vse bolj priljubljene so tudi dnevne pozicijske luči, ki z enostavno montažo povečajo vašo vidljivost in atraktivnost vozila.

VSI TIPI LED SIJALK NA : www.ledsvetloba.si

info: info@ledsvetloba.si ali 041/82 40 82VrstaŽarnice
Znamka/
Artikelled žarnice in led trakovi
Vaše ime:
Vaš e-naslov:


Pokličite za ceno!
Kontakt

Telefon041/82 40 82
GSM
Pridružen08.12.2011


Vsi oglasi tega prodajalca
PublishWall Limited, London
Za vsebino oglasov ne odgovarjamo. Zanjo je odgovoren vsak posamezni uporabnik sistema PublishWall.si
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj