Napitki, Aqua line zelena kava, Laboratories Vitarmonyl
Dodaj med priljubljene


Cena:23,90 €
Prodam
T: 03 544 16 31
Datum oglasa: 06.02.2012 09:39
Oglas poteče: 06.03.2012 09:39

Aqua line zelena kava za hujšanje - izvle

Dodatki k hrani, Zmes. Sestavine: sezam, brez dodatkov.izdelek sodi med najkavlitetnejše proizvode v vrstih ...

Zelena kava je sestavljena iz zrn cele kave in naj bi bila povsem naravna, pomaga pa pri absorbciji sladkorja, maščob in škroba iz hrane. Zelena kava vpliva na hitro porabo maščob in kalorij. 

Zelena kava za hujšanje je pijača, ki je sestavljena iz zrn zelene kave in vsebuje izključno rastlinske izvlečke. V kombinaciji z zdravo prehrano pomaga telesu hitreje porabljati maščobe in kalorije. Zelena kava pomaga pri zmanjšanju absorbcije sladkorja, maščob in škroba iz hrane in na ta način zmanjšuje količino kalorij, ki pridejo v organizem. 

Sestavine v zeleni kavi preprečujejo absorbcijo glukoze v črevesju tako, da uravnavajo presnovo. Aktivni sestavini v zeleni kavi sta klorogenska kislina (CGA) in polifenolm. Vsebuje antioksidante, ki preprečujejo nastanek prostih radikalov, substance, ki povzroča poškodbo celic in nastanek bolezni. Poleg tega zelena kava vsebuje tudi naravne antioksidantne, ki so potrebni za termogenezo - proces, ki pospešuje presnovo maščob v telesu. 

 

Kako se bom počutil med pitjem AQUA LIGNE zelene kave za vitko linijo?
Energično! S pitjem AQUA LIGNE zelene kave za vitko linijo boste imeli nedvomno več energije, preprosto zato, ker njena sestavina kofein zagotavlja ustreznejšo raven energije tekom celega dneva.

AQUA LIGNE zelena kava za vitko linijo vam bo v kombinaciji z INUITIVNIM PREHRANJEVANJEM  pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov. Z njeno pomočjo boste pregnali tudi tiste trmaste kilograme, ki drugače niso izginili. Za takšne rezultate se gre med drugim zahvaliti antioksidantom, saj le-ti spodbujajo pretvorbo maščobe v energijo.
Naša ekipa si želi, da bi bili na poti do lepe postave vedno polni energije – s tem v mislih vam želimo obilo uspeha in zadovoljstva pri uporabi zelene kave AQUA LIGNE v vašem vsakdanjiku in prav tako pri odločitvi, da se pričnete intuitivno prehranjevati.

Severina promovira zeleno kavo v Srbiji, na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini, mediji pa so polni besed o čudežni zeleni kavi, ki uspešno pomaga pri hujšanju. Mnoge zvezdnice jo pijejo in menda to javno zanikajo, čeprav je padec kilogramov očiten.

Hujšati s pomočjo Aqua Ligne zeleno kavo sem pričela pred enim mesecom. Vsako jutro spijem na tešče skodelico zelene kave brez dodanega sladkorja, nato 30 minut ničesar ne jem. Zajtrk le redko jem, ponavadi nisem lačna do kosila! Seveda tudi izbiram bolj zdravo, nemastno hrano, predvsem surovo ali kuhano zelenjavo, ogljikove hidrate, škrobna živila, mlečne izdelke z manj maščobami. Na dan spijem približno 3 litre vode. Ko imam prosti čas pa hodim na sprehode, kolesarim, včasih tudi tečem. Počutim se izredno dobro, tudi bolj samozavestno. Apetita imam manj. Ugotovila sem, da ima zelena kava Aqua Ligne res dober učinek na telo, zato jo priporočam vsem, ki bi na takšen način radi izgubili telesno težo.

 

 

KAVOVEC
   
  Kofein, ključna sestavina priljubljene kavice, ki je zelo pogosta sestavina sredstev proti celulitu, ima zelo močno diuretično delovanje. Kofein izboljšuje krvni obtok, razbija maščobne celice in spodbuja izločanje vode, zato spada med glavne sestavine proticelulitnih krem. 
Posebej zanimivi so pripravki iz nepraženih kavnih zrn oziroma zelene kave, ki obenem spodbuja topljenje odvečnih kilogramov. 
Revija: Viva

Vabimo vas v naše prodajalne Biotopic, kjer Vam bomo z veseljem strokovno svetovali o uporabi. Za vaša vprašanja smo na voljo na telefonu. Pokličite nas.

Biotopic City center Celje
Mariborska 100
3000 Celje
Tel: 03 490 31 91 
Faks: 03 490 31 92

ponedeljek - petek: 9:00 - 21:00
sobota: 8:00 - 21:00
nedelja: 9:00 - 15:00

Biotopic (staro mestno jedro) Celje
Glavni trg 10
3000 Celje
Tel: 03 544 16 31 
Gsm: 040 431 972

ponedeljek - petek: 8:00 - 19:00
sobota 8:00 - 13:00
nedelja: zaprtoVrstaNapitki
Artikel (opis)Aqua line zelena kava
Proizvajalec (znamka)Laboratories Vitarmonyl
Vaše ime:
Vaš e-naslov:


23,90 €
Kontakt

Biotopic d.o.o.
Cvetlična 9, 3000 Celje

Telefon03 544 16 31
GSM03 490 31 92
Telefaks03 490 03 60
wwwwww.
DavčnaSI39007731
Pridružen30.06.2011
Prodajna policaBiotopic d.o.o.


Vsi oglasi tega prodajalca
PublishWall Limited, London
Za vsebino oglasov ne odgovarjamo. Zanjo je odgovoren vsak posamezni uporabnik sistema PublishWall.si
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj