Lumar Ig, Samostojne montažne hiše, EOS-D 142
Dodaj med priljubljene

www.lumar.si

Pokličite za ceno!
Prodam
T: 02 421 67 50
Datum oglasa: 28.06.2013 08:30
Oglas poteče: 28.07.2013 08:30

Več o oglasu: http://lumar.si/druzina.asp?ID=Eos

EOS - SODOBNO, TIPSKO, INOVATIVNO V podjetju LUMAR smo skupaj z arhitekturnim birojem KošorokGartner arhitekti zasnovali novo linijo sodobnih tipskih hiš, poimenovano EOS. Glavne značilnost nove linije so energetska varčnost, premišljeni tlorisi, preprosta in sodobno oblikovana zunanjost, velika zunanja pokrita terasa ter samostojen nadstrešek za avtomobile s priročno shrambo. ENERGETSKA VARČNOST

Hiše iz linije EOS so v osnovi zasnovane kot kompakten volumen z velikimi steklenimi površinami na prednji in z najmanjšimi možnimi na zadnji fasadi. Na primerni lokaciji je lahko ob izbiri ustreznega sistema Lumarjevih zunanjih sten in primernega stavbnega pohištva prav vsaka od hiš iz linije EOS izvedena kot nizkoenergijska ali pasivna hiša.

 

NOTRANJA RAZPOREDITEV - TLORISI

Prav posebno pozornost pri zasnovi nove linije EOS so arhitekti namenili notranjim prostorom oz. njihovi razporeditvi. Tlorisi so zasnovani sodobno, izredno racionalno, vsaka od variant pa omogoča različne prostorske rešitve znotraj enakega volumna. Na ta način je mogoče doseči, da hiša enake kvadrature odgovarja tako željam in potrebam mlade družine kot tudi starejšemu paru, ki si želi jesen svojega življenja preživeti v udobju Lumarjeve hiše.

ZUNANJOST

Zunanji videz posameznega objekta v prvi vrsti določa razporeditev fasadnih odprtin, ki so postavljene tako, da v notranjost objekta prodre kar največ dnevne svetlobe. Senčenje steklenih površin je predvideno s screen roloji, z žaluzijami, roletami ali s pomičnimi drsnimi paneli (les, ALU).

Poleg razporeditve oken in vrat zunanjo podobo posameznega objekta določa tudi izbor fasadnega sistema. V osnovni ponudbi je predvideno: bel omet ali omet v poljubni barvni kombinaciji, možna pa je tudi izvedba z leseno fasado.

POKRITA TERASA

Posebnost prav vsake izmed hiš iz linije EOS je velika pokrita terasa – "zunanja soba", ki z drugimi bivalnimi prostori v pritličju tvori dinamičen in enovit bivalni ambient. Terasa je v poletnih mesecih popolnoma zaščitena pred sončno pripeko, v prehodnih obdobjih (jesen, pomlad) je obsijana s soncem, prebivalcem hiše omogoča prijetno posedanje na prostem.

NADSTREŠEK ZA AVTOMOBILE S PRIROČNO SHRAMBO

V sklopu načrtovanja hiš iz linije EOS smo predvideli tudi prostostoječo leseno nadstrešnico za avtomobile, ki jo je glede na danosti na parceli mogoče poljubno postaviti ob stanovanjski objekt. Predvidena je nadstrešnica za eno ali dve osebni vozili. Poleg pokritega prostora za avtomobile vsebuje nadstrešnica tudi zaprto shrambo, ki jo je možno uporabiti kot kolesarnico ali nadomestek vrtne lope.

 Znamke Lumar Ig
Tip objektaSamostojne montažne hiše
ModelEOS-D 142
Bivalna površina (m2)141,87
Vrsta gradnjeOkvirna konstrukcija
Gradbene faze 5.faza – na ključ
Nizkoenergijska hiša (l/m2 stan. površine)/
Oglas nima video posnetka
Vaše ime:
Vaš e-naslov:


Pokličite za ceno!
Kontakt

Lumar IG d.o.o.
Limbuška cesta 32 AA, 2000 Maribor

Telefon02 421 67 50
GSM/
Telefaks02 421 67 57
wwwhttp://www.lumar.si/
DavčnaSI68765550
Pridružen26.01.2011
Prodajna policaLumar IG d.o.o.


Vsi oglasi tega prodajalca
PublishWall Limited, London
Za vsebino oglasov ne odgovarjamo. Zanjo je odgovoren vsak posamezni uporabnik sistema PublishWall.si
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj