Lumar Ig, Samostojne montažne hiše, Primus-D 137d
Dodaj med priljubljene

www.lumar.si

Pokličite za ceno!
Prodam
T: 02 421 67 50
Datum oglasa: 27.06.2013 11:28
Oglas poteče: 27.07.2013 11:28

Več o oglasu: http://lumar.si/hisa.asp?ID=2

PRIMUS - FLEKSIBILNOST & INDIVIDUALNOST Kot odgovor na vse večje povpraševanje po sodobno zasnovanih hišah, ki v svoji zasnovi upoštevajo smernice pasivnih hiš, smo predstavili linijo hiš PRIMUS. Enostavna in odprta tlorisna zasnova družine hiš PRIMUS se je izkazala za izjemno uporabno in prilagodljivo rešitev, zato smo družino hiš še nekoliko razširili. ENERGETSKA UČINKOVITOST

Hiše iz linije PRIMUS so bile razvite z mislijo na energetsko varčnost. Kompakten tloris z ravnimi linijami fasade omogoča optimizacijo izvedbenih detajlov za gradnjo v standardu pasivne hiše. Prav optimirani izvedbeni detajli hiše PRIMUS so bili osnova za certificiranje konstrukcijskega sistema Lumar PASIV na svetovno priznanem Passivhaus inštitutu v Darmstadtu. Hiša Primus je tudi prva slovenska pasivna montažna hiša, ki se ponaša s certifikatom inštituta v Darmstadtu.

 

TLORISNA ZASNOVA

Tlorisna zasnova je zgrajena na skrajno racionalnem tlorisu, ki ga lahko izberete v štirih opcijah: A – vhod zahod s kabinetom, B – vhod zahod s spalnico, C – vhod sever s kabinetom in D – vhod sever s spalnico. Tloris je zasnovan tako, da se prostori odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin omogočajo zajem sončne energije. V mansardni izvedbi pritličje ostaja konceptualno sorodno izhodiščnemu modelu, mansarda pa se smiselno prilagaja možnostim osončenja neposredno s čelnih fasad. Pri obeh zasnovah lahko izberete tudi okno na jugovzhodnem delu.

TIPOLOGIJE

Hišo PRIMUS iz dvonadstropne zasnove P+1 v novi izdaji širimo tudi na mansardno P+M. Omejitev za postavitev hiše PRIMUS v okoljih z nižje zgrajenimi okoliškimi hišami odslej ni več. Zasnova hiše Primus-M 137 se v osnovni izvedbi navezuje na podobo izvornega PRIMUSA (Primus-D 137) in se lahko opremi z dodatnima paketoma DESIGN (d), svežih in sodobnih linij, ter paketom CLASSIC (c), ki po novem v prepoznavno PRIMUSOVO družino vnaša novo dimenzijo klasične hiše z odprtimi lesenimi napušči. Novost pa je tudi Primus-L 137 s pokrito balkonsko ložo.

DODATKI

Vsem hišam iz linije PRIMUS lahko dodate nadstrešek za en ali dva avtomobila. Dodatno lahko nadstrešek kombinirate še s priročno lopo, ki vam bo služila kot zunanja shramba.Znamke Lumar Ig
Tip objektaSamostojne montažne hiše
ModelPrimus-D 137d
Bivalna površina (m2)137,09
Vrsta gradnjeOkvirna konstrukcija
Gradbene faze 5.faza – na ključ
Nizkoenergijska hiša (l/m2 stan. površine)/

Oglas nima video posnetka
Vaše ime:
Vaš e-naslov:


Pokličite za ceno!
Kontakt

Lumar IG d.o.o.
Limbuška cesta 32 AA, 2000 Maribor

Telefon02 421 67 50
GSM/
Telefaks02 421 67 57
wwwhttp://www.lumar.si/
DavčnaSI68765550
Pridružen26.01.2011
Prodajna policaLumar IG d.o.o.


Vsi oglasi tega prodajalca
PublishWall Limited, London
Za vsebino oglasov ne odgovarjamo. Zanjo je odgovoren vsak posamezni uporabnik sistema PublishWall.si
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj