Prikazujem oglase od vseh Sortiraj po: Datumu     Ceni     Nazivu
estrihi ali storjni tlaki se uporabijo pri izravnavi tal, hkrati pa nudijo tudi požatno zaščito in poskrbijo za izolacijo zvoka. gre za zahtevna gradbena dela, zato je potrebno, da delo izvedejo strokovnjaki. več informacij: https://www.hotenjka.si/estrihi-strojni-tlaki
Pokličite za ceno!
razmišljate o menjavi talnih oblog v vašem domu in vas zanima koliko je za estrih cena? potem je najbolje, da kontaktirate podjetje hotenjka iz brezovice pri ljubljani. v njihovem salonu lahko najdete številne talne obloge in zagotovo boste našli tudi prav za vaš dom.  
Pokličite za ceno!
laminat je talna obloga, katero v svoje stanovanje polaga vedno več ljudi. če želite tudi vi imeti doma to talno oblogo, potem je najbolje, da kontaktirate podjetje hotenjka, ki vam vse talne obloge tudi položi.  
Pokličite za ceno!
če ste v fazi prenove vašega doma in potrebujete tudi talne obloge, potem je najbolje, da kontaktitrate podjetje hotenjka, ki vam bo tudi svetovalo pri nakupu.
Pokličite za ceno!
parketarstvo – hotenjka. odlična ponudba vseh vrst talnih oblog parket, laminat in pa tudi ugodna ponudba parketarstva in parketarskih storitev.
1,00 €
samo najboljši parketi na hotenjka.si. obiščite nas na brezovici pri ljubljani in se prepričajte, da je pri nas kvaliteten parket povrhu še ugoden.
32,00 €
hotenjka.si - talne obloge - ugodne in kvalitetne talne obloge vseh vrst. preverite ponudbo na strani in nas obiščite na brezovici pri ljubljani!
22,00 €
odličen laminat na hotenjka.si. javor, akacija, bukev laminat … vedno na zalogi različni laminati, ki bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne mojstre!
1,00 €
‹‹ Prva‹ Prejšnja1Naslednja ›Zadnja ››
PublishWall Limited, London
Za vsebino oglasov ne odgovarjamo. Zanjo je odgovoren vsak posamezni uporabnik sistema PublishWall.si
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj