Dozorel je čas, da se združimo in vzamemo nazaj kar je naše.

Objavil/a rastko plohl, dne 2017-11-23 ob 19:49:34

 

Dolga desetletja so nam obljubljali blaginjo in srečo. Prisegali so na človekove pravice, da bomo doživeli svoboden svet in celo v njemu bivali.  Govorili so nam, da nas bodo popeljali iz  eno umja v čudežno demokracijo, ki je taka  stvar, da si  v sanjah ne moremo misliti kako nam bo lepo. 

Leta so tekla, čas in mi z njim, obljubljenega čudeža pa od nikoder. Vsakič, ko smo jih vprašali kako dolgo še, so dejali; kmalu, smo že blizu, le še to tranzicijo končamo in naredimo še ene volitve  in čudež se bo zgodil.   

Leta so tekla, čas in mi z njimi. Starejši za dobrih 30 let smo opazili prve znake čudeža in danih obljub: Prepovedana hoja po gozdu, osebna lastnina. Čudovita vila, kovana ograja z napisom Pozor hud pes.  Ko gremo delat v podjetja nas pregleduje varnostnik z opravičilom lastnik je tako naročil.  Na banki nam povedo kreditno ne sposoben. Država  nas vzpodbuja; pošljite otroke v tujino. Če bodo imeli srečo mogoče ne bodo  rabili preprodajati lastnih organov za preživetje. Dosežen dogovor med brezdomci kdo bo  praznil kateri smetnjak. Po televiziji vidimo milijonske kolone beguncev, ki gredo skozi našo obljubljeno deželo, naša vojska pa sodeluje v morijah po svetu. 

Politika nam je brez vprašanja vzela družbeno lastnino, našo zasebno last, jo podržavila in trdi, da je lastnica tega državnega premoženja in ga lahko preprodaja komurkoli ali domačim tajkunom ali sumljivim tujcem. To  našo lastnino pok krinko privatizacije prodaja drugim državam za njihovo državno last. Uničila je gospodarstvo in tako ustvarila na sto tisoče brezposlenih, na sto in sto tisoče podplačanih delavcev in upokojencev, ustvarila bedo in revščino, vrtoglavo zadolženost, ter izgnala v tujino na desetine tisočev mladih za kruhom.       

Kaj za vraga se dogaja? Saj so nas čisto nalagali in pokradli. Nas imajo nas za prave bebčke? Je osamosvojitev zlorabljena za osebno bogatenje konvertitov? Je naša domovima sploh še naša, pa tega še ne vemo?   

Plebiscitno osamosvojitveno vprašanje ni vsebovalo dogovora o odpovedi lastništva nad družbeno lastnino, kot ni bil izveden ustavni referendum za to vprašnje ali  kakšna druga pravno veljavna oblika izkaza volje nas državljanov, da se odpovedujemo družbeni lastnini. 

Tovariši dozorel je čas,  da se združimo in vzamemo nazaj kar je naše.

Skupina državljanov je 30. junija 2016 vložila Ustavno pobudo za vrnitev enostransko odvzete naše lastnine imenovane družbena lastnina, brez našega soglasja in v nasprotju z ustavo RS​, ur. l. RS, št. 33/1991 ​saj​ je družbena lastnina ustavno priznana v 33. členu Ustave RS kot zasebna in ne odtujiva lastnina družbe

in med narodnim pravom: 

- Splošno deklaracijo človekovih pravic, ki jo je sprejela generalna skupščina OZN, 10. decembra 1948​,

​ki govori v  17. člen​u​: 

​1. ​Vsakdo ima pravico do premoženja, tako sam, kakor tudi skupno z drugimi.

2. Nikomur ne sme biti premoženje samovoljno vzeto. 

30. člen​u​:

Nobene določbe te Deklaracije se ne sme razlagati tako, kot da iz nje izhaja za državo, skupino ali posameznika kakršnakoli pravica do kakršnega koli delovanja ali dejanja, ki bi hotelo pravice in svobuničiti v njej določene oščine. 

- Konvencijo o varstvu človekovih pravic in temeljnih svoboščin Rim, 4.XI.1950 z Dodatnim protokolom h Konvenciji o varstvu človekovih pravic in temeljnih svoboščin Pariz, 20.III.1952,​ 

govori​

1. ČLEN 

Varstvo premoženja 

Vsaka fizična ali pravna oseba ima pravico do mirnega uživanja svojega premoženja. Nikomur ne sme biti premoženje odvzeto razen, če je to v javnem interesu, v skladu s pogoji, ki jih določa zakon ter ob spoštovanju splošnih načel med narodnega prava. 

Rastko Ploh,

16.11.2017

................................................................................................................

Dodaj svoj elektronski podpis na povezavi!

Nas je že preko 300.000, vsak dan več:

od tega 300.000 skupinski pristopi, 3.000 e in 2.300 ročnih podpisnikov.

Podpiši z nami na tej povezavi:

https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
azra
1
Nov 24, 2017
yack, se strinjam 100% lp
#7
rastko plohl
1
Nov 24, 2017
azra kot pišeš
#6
rastko plohl
1
Nov 24, 2017
yack hvala
#5
haapy yack
2
Nov 24, 2017
hoj
Hollywoodarji pravjo v svojih filmih, da je to misija nemogoče. Pol pa ti furajo take filme, Misija nemogoče, Umazani Harry, Igre lakote...
Torej kaj lahko ena oseba stori glede tega? Posameznik ne more narediti ničesar. No dobro obveščena družba na nacinalnem nivoju lahko naredi mnogo. Zadeve niso rožnate. Globalna tolpa to je finačna, je edina, ki ima načrt, kako in kaj in tudi denar in moč, da načrt udejanji. Njen načrat pa kot vemo predvideva depopulacijo planeta in izpostavitev tiranijem-Novega svetovnega reda-novegafašizma. Folk po planetu je brez realne moči, na milost in nemilost prepuščen globalnim lopovom, ki so si podredili tudi regionalne mutiče skoraj celega sveta. Torej kaj te čaka od peščice ljudi, ki ima v rokah večino bogastva in vso politično moč.
Najbrž je edina racionalna strategija osveščanje folka. Tudi dobro namerni ljudje brez slabe vesti sodelujejo v plesu zla, ki ga narekuje globalna banda... nasprotovati temu je zelo težko. Dobr, ko bodo dobil spuškinim kopitom po hrbtu bo prepozno.
mračninovivekpres
boditevcvetju
#4
azra
1
Nov 24, 2017
yack, očitno to odgovarja tudi ostalim 99%, če kar dopuščajo, da je temu tako.
#3
rastko plohl
1
Nov 23, 2017
yack
kako doseč da bo obrnjeno
#2
haapy yack
1
Nov 23, 2017
hoj
- Splošno deklaracijo človekovih pravic, ki jo je sprejela generalna skupščina OZN, 10. decembra 1948​,

​ki govori v 17. člen​u​:

​1. ​Vsakdo ima pravico do premoženja, tako sam, kakor tudi skupno z drugimi.

2. Nikomur ne sme biti premoženje samovoljno vzeto.

30. člen​u​:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Čakte. To velja samo za 1% "elito", ki dela na tem, da ukrade cel planet od nas.
porajanjenovegafašizmapres
boditevcvetju
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2017-11-23 19:49:34 (Nov 23, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
Bo uraden izid pasjih dirk izpodbijan?
Pahor udaril po miz!
Gotofi smo ali te volitve so ne poštene, ne svobodne in ne enakopravne
23 LET ISKANJA PRAVICE ali sodniki in tožilci koga ščitijo?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

bet365 poker vam je sedaj na voljo tudi preko slovenske spletne strani. vse kar je potrebno je to, da greste na spletno stran https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-poker/ kjer se lahko registirirate in potem lahko preizkusite svojo srečo s kartami.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če želite imeti telefon srednjega ranga, ki je zelo zmogljiv in ponuja skoraj vse kar imajo telefoni v premijskem razredu, potem je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy j6 - https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-j6-ds-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

močna mobilna nakladalna ploščad ausbau. naša mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko precej prihrani čas za nakladanje in razkladanje tovora. proizvajamo modele z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko je izdelana nestandardnih dimenzij in za nestandardne namene. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. več o izdelku mobilna nakladalna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj