Članek
Prava prevara s 27. aprilom; je bil DEMOS frakcija komunistov?
Objavljeno Apr 27, 2017

To, da je bila 27. aprila 1941 ustanovljena proti imperialistična fronta - PIF, ki se je kasneje preimenovala v Osvobodilno fronto - OF, so nas učili že v Jugoslaviji in je bilo tudi uradno priznano dejstvo in zato se 27. april praznuje pod imenom OF, to je zadnjim imenom ene in ta istih organizacij.

Prava prevara s 27. aprilom in OF je ta, da se danes na veliko praznuje ob enem pa prikriva, da enega temeljnega cilja OF in NOB ni več, saj so nas po osamosvojitvi popolnoma pokradli družbene lastnine, ki je naša in jo imajo tajkuni in drugi lopovi brez soglasja nas pravih lastnikov.

Postavlja se vprašanje ali je kateri govornik v vseh desetletjih po osamosvojitvi na svečanih govorih za 27. april omenil krajo naše družbene lastnine, ki smo jo ustvarjali vsi ne glede na sedanjo politično pripadnost.

Odgovor je ne, mogoče kak posameznik. 

Mnogi pravijo, da so to bolj 1. aprilski govori.

Pametnjakoviči danes trdijo, da 27. aprila ni bila ustanovljena OF temveč PIF in poizkušajo spodnesti 27. april, kar pravno ne vzdrži, saj je PIF kasneje preimenovana v OF ista zveza organizacij z novim imenom.

Podobno se je zgodili, ko so se ustanovile DEMOSOVE politične stranke pod drugimi imeni, kot se imenujejo danes desne stranke, oziroma še huje; nobene DEMOSOVE stranke od tedaj ni več in današnje stranke, ki se imajo za naslednice DEMOSA, po tej logiki in tudi dejanski pravni polagi niso naslednice DEMOSA ne samo, da imajo druga imena temveć, so to nove ustanovljene organizacije po DEMOSU.

Social demokratske zveze Sloveniie, Demokratske zveze Slovenije, Krščanskih demokratov Slovenije in še koga ni več. 

Torej levica lahko z lahkoto ne samo, da oporeka pravico do nasledstva DEMOSA celotni desnici, to tudi doseže z enostavnim dejstvom in LEVO roko, kadarkoli hoče.  

Tako se lahko sedanjim političnim desnim strankam odvzamejo vse pravice do so udeležbe pri osamosvojitvi RS, saj dejansko ne izkazujejo pravnega nasledstva ali kontinuitete DEMOSOVE fronte, dočim OF je pravni naslednik PIFa. 

Še huje, sedanja levica lahko dokaže, da je 90% članstva DEMOSA, bil njen, to "prestopli" komunistični kader in da je DEMOS in kasnejša desnica le njena podaljšana roka oziroma frakcija in da sedanja desnica nima pravne kontinuitete z DEMOSOM in so le ne zgodovinske nove politčne organzacije, ki z osamosvojitvijo nimajo nič.  

Posamezniki, ki so bili v tedanjih strankah DEMOSA, pa ne morejo kot posamezniki novi desnici dati osamosvojitvene kontinuitete, ker je to lahko le pravna kontinuiteta organizacij, ki pa jih v pravnem smislu ni več, ne pa neko članstvo v neki organizaciji, ki je ni več.

Nas je že preko 35.000,
od tega 30.000 skupinski pristopi, 2.700 e in 2.000 ročnih podpisnikov,
podpiši z nami na tej povezavi:

 

 

Neljubi se mi žvečiti prežvečeno. So ljudje, ki so se poglobili v zgodovino, tukaj je rezultat, strokovne narave:

PIF je bil sklican s strani Kidriča pravzaprav na dan Hitlerjevega prihoda v MB - 26. maja 1941 . A, da ne bo pomote. Ne proti nacistom. Obratno ! Preostali predstavniki iz Društva prijateljev sovjetske zveze so bili dani pred dejstvo, da se pridružijo Partiji v boju proti imperialistom (Združenemu kraljestvu, Franciji, ZDA, itd.) in NE ( !!!) proti okupatorjem (Italiji, Nemčiji, Madžarski in Neodvisni državi Hrvaški), ki so zasedle slovensko ozemlje. Zanimivo: Ko Nemci zasedejo Francijo pa (!!) , ta naenkrat ni bila več imperialistična država ! Tudi YU je veljala za privesek imperialistov, zato komunisti niso sodelovali pri protestih v BG, kjer je donelo : "Bolje rat nego pakt". Torej ni vsebinske kontinuitete PIF-a s kasnejšo OF. Bistven obrat do okupatorja se dogodi po direktivi iz Moskve 22. junija, ko sovjeti niso več prijateljevali z nacisti.