Prava prevara s 27. aprilom; je bil DEMOS frakcija komunistov?

Objavil/a rastko plohl, dne 2017-04-27 ob 14:39:51

To, da je bila 27. aprila 1941 ustanovljena proti imperialistična fronta - PIF, ki se je kasneje preimenovala v Osvobodilno fronto - OF, so nas učili že v Jugoslaviji in je bilo tudi uradno priznano dejstvo in zato se 27. april praznuje pod imenom OF, to je zadnjim imenom ene in ta istih organizacij.

Prava prevara s 27. aprilom in OF je ta, da se danes na veliko praznuje ob enem pa prikriva, da enega temeljnega cilja OF in NOB ni več, saj so nas po osamosvojitvi popolnoma pokradli družbene lastnine, ki je naša in jo imajo tajkuni in drugi lopovi brez soglasja nas pravih lastnikov.

Postavlja se vprašanje ali je kateri govornik v vseh desetletjih po osamosvojitvi na svečanih govorih za 27. april omenil krajo naše družbene lastnine, ki smo jo ustvarjali vsi ne glede na sedanjo politično pripadnost.

Odgovor je ne, mogoče kak posameznik. 

Mnogi pravijo, da so to bolj 1. aprilski govori.

Pametnjakoviči danes trdijo, da 27. aprila ni bila ustanovljena OF temveč PIF in poizkušajo spodnesti 27. april, kar pravno ne vzdrži, saj je PIF kasneje preimenovana v OF ista zveza organizacij z novim imenom.

Podobno se je zgodili, ko so se ustanovile DEMOSOVE politične stranke pod drugimi imeni, kot se imenujejo danes desne stranke, oziroma še huje; nobene DEMOSOVE stranke od tedaj ni več in današnje stranke, ki se imajo za naslednice DEMOSA, po tej logiki in tudi dejanski pravni polagi niso naslednice DEMOSA ne samo, da imajo druga imena temveć, so to nove ustanovljene organizacije po DEMOSU.

Social demokratske zveze Sloveniie, Demokratske zveze Slovenije, Krščanskih demokratov Slovenije in še koga ni več. 

Torej levica lahko z lahkoto ne samo, da oporeka pravico do nasledstva DEMOSA celotni desnici, to tudi doseže z enostavnim dejstvom in LEVO roko, kadarkoli hoče.  

Tako se lahko sedanjim političnim desnim strankam odvzamejo vse pravice do so udeležbe pri osamosvojitvi RS, saj dejansko ne izkazujejo pravnega nasledstva ali kontinuitete DEMOSOVE fronte, dočim OF je pravni naslednik PIFa. 

Še huje, sedanja levica lahko dokaže, da je 90% članstva DEMOSA, bil njen, to "prestopli" komunistični kader in da je DEMOS in kasnejša desnica le njena podaljšana roka oziroma frakcija in da sedanja desnica nima pravne kontinuitete z DEMOSOM in so le ne zgodovinske nove politčne organzacije, ki z osamosvojitvijo nimajo nič.  

Posamezniki, ki so bili v tedanjih strankah DEMOSA, pa ne morejo kot posamezniki novi desnici dati osamosvojitvene kontinuitete, ker je to lahko le pravna kontinuiteta organizacij, ki pa jih v pravnem smislu ni več, ne pa neko članstvo v neki organizaciji, ki je ni več.

Nas je že preko 35.000,
od tega 30.000 skupinski pristopi, 2.700 e in 2.000 ročnih podpisnikov,
podpiši z nami na tej povezavi:

 

 

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
6
haapy yack
1
Apr 30, 2017
hoj
Svet držijo za jajca sam prevaranti.
Sto ljudi usmerja svet. Senat ZDA je v dokumentu št. 346 ugotovil: "Odgovornost za prvo svetovno vojno leži izključno na ramenih Mednarodnega finačnega sveta. Na njihovih rokah se lepi kri miljonov mrtvih ljudi". Vpliv se od takrat nenehno krepi. V danajšnjem času so izvršni oprgani istega finačnega sveta: The Federal Reserve System, ustanovljen na prevaro 23. 12. 1913. (o tem je napisan v obširni knjigi "The Secrets of the Temple", izšla tudi v hrvaščini z naslovom 'Skrivnosti hrama', tisk "Delo". Ljubljana); tu je še Trilateralna komisija v Washingtonu, katere intektualni vodja je Zbigniew Brzezinaski (papežev "prjatu") ne vem ker po vrst? in Bildirbergerjeva skupina.
,,Dobro Libija je padla, sledi Sirija"
John McCaine: Če ne želite več vojne na Balkanu se rešite Putina in Rusov.
Črna Gora gre v Nato. S tem bodo globalist dosegli močan zid na Jadranu proti Rusom, da neb dobil slučajno bazo v Gorskem Kotarju.
Brzezinski bi na vsak način hotel potegniti v vojno vihro Zahod/ Nato proti Rusiji in Kitajski. Del te strategije je bil državni puč v Ukrajini (spodbujen s strani ZDA) kjer so spet zmanipuliral lažno 'narodno' revolucijo, da so lohk odstranil vodjo naklonjenemu Rusiji 2014. v obliki ameriške marionete Petra Porošenka. Ki je dokumentih WikiLeaks opisan kot ,,naš ukrajinski insajder". Z njegovim prihodom na oblast so se na stežaj odprla vrata zahodni kontroli v Ukrajini. Ko so ustoličil Porošenka so poizkušal zanetiti vojno z Rusi v Ukrajini, kar je dirigirala Victoria Nuland zamenjava ameriškega državnega tajnika za evropske in evroazijske odnose in žena Roberta Kagan - soorganizatorje... Načrta za novo ameriško stoletje. Napori Nulandine za vojno so se izkazali za jalove,ali ona in njen gospodarji ne bodo odnehali. Za škorce so vojne krasen način, da se spremeni sveti z uničevanjem statusa quo in se uvede nov (NWO). Dobro se je to videlo v obeh svetovnih vojnah po katerih se je moč skoncentrila na majhne del ljudi. Tretja svetovna vojna je načrtovana kot izgovor za ustoličenje ene svetovne vlade in vojske, ,,ki bi preprečila bodoče vojne", prav tako kot je bila načrtovan svetovna ekonomska katastrfa s ciljem, da se opraviči organiziranje svetovne centralne banke in edinstvene brezgotovinske svetovne valute. Ko dojamete kakšen cilj in kakšne metode koristijo, da nas v to odvedejo pripadniki "elite" postanejo odprta knjiga.
ameriškbobnikibodosvetuprineslimirindemokracijopres
boditevcvetju
#6
1
Apr 30, 2017


"Sodelovanje" med nacisti in komunisti

Korespondenca med Titom in Dimitrovom(generalni sekretar Kominterne) dne 22. marca 1941:

“Priporočamo odločno stališče zoper kapitulacijo pred Nemčijo. Pripraviti gibanje za vseljudski odpor zoper politiko vojaškega vdora.“

Dimitrov

(Vir: Josip Broz Tito, zbrana dela 6, str 209
#5
1
Apr 30, 2017
Magajna, Hahahaha

BERI

Ob dnevu PIF, kasnejši OF

PROGLAS CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE ZA PRVI MAJ

DELOVNO LJUDSTVO JUGOSLAVIJE!

Triinpetdeseti mednarodni praznik proletariata praznuje delavski razred vsega kapitalističnega sveta sredi najstrašnejšega vojnega klanja in uničevanja, kakršnega ne pozna zgodovina človeštva. Ves kapitalistični svet je na vseh petih celinah v vojni, ki so jo sistematično pripravljale finančne oligarhije velikih imperialističnih sil, brez razlike, pa naj se imenujejo Anglija, Nemčija, Japonska ali ameriška imperialistična klika. Imperialisti iz obeh vojskujočih se taborov, ne glede na to, ali se imenujejo nacionalni socialisti ali fašisti ali "demokrati", gonijo svoje narode v vojno klanje samo zaradi svojih imperialističnih, kapitalističnih interesov. Narodi prelivajo svojo kri za- radi interesov majhne peščice vladajoče finančne oligarhije, ki vlada v velikih kapitalističnih državah, kakršne so Nemčija, Anglija itd. Gre za novo razdelitev sveta in za podjarmljenje malih držav, ne pa za boj proti versajski krivici, kakor bi stvar rade predstavile finančne oligarhije osi. Gre za ohranitev imperialističnega carstva in za nadaljnje podjarmljenje kolonialnih ljudstev, ne pa za boj za demokracijo, kakor bi stvar radi predstavili angleška in ameriška finančna oligarhija. Razen velike dežele socializma - Sovjetske zveze, je danes vsa Evropa, ki jo je zajel vojni požar, opustošena, mesta in vasi so porušene. Mnogoštevilni neodvisni narodi Evrope danes vzdihujejo pod jarmom nacionalnega suženjstva nemškega imperialističnega osvajalca. Podjarmljene dežele so pokrite z grobovi svojih sinov, padlih v boju za svojo neodvisnost ali pa kot orodje v rokah imperialističnih sil, pokrite so z ječami, koncentracijskimi taborišči, pokrite so z razvalinami, pod katerimi so našli smrt desettisoči nedolžnih žena, otrok in starcev. Barbarsko uničujejo največje in najlepše pridobitve človeškega razuma in napredka. Strašna pošast lakote je razširila svoje peroti nad opustošeno Evropo in grozi z lakoto in smrtjo predvsem delavcem in ostalim siromašnim plastem mesta in vasi. Vse to je rezultat samovolje peščice imperialističnih zločincev iz obeh imperialističnih taborov, ki za ceno milijonov življenj delovnega ljudstva hočejo ohraniti svojo roparsko vladavino, hočejo rešiti preživeli kapitalistični svet pred propadom. Ciklostiliran letak je v arhivu CK ZKS v Ljubljani.

DELOVNO LJUDSTVO JUGOSLAVIJE!

Medtem ko v kapitalističnem svetu z vso silo divja druga imperialistična vojna, ki prinaša opustošenje, bedo in obup, vladata na eni šestini zemeljske oble, v svetu socializma, mir in blagostanje. Dvestomilijonska bratska zajednica narodov velike Sovjetske zveze koraka zmagoslavno, vedrega in veselega obraza, z orjaškimi koraki iz socializma v komunizem, koraka v družbo, h kateri že mnogo stoletij teži izmučeno človeštvo. Koraka po edino pravilni poti v boljšo in srečnejšo bodočnost, koraka po poti, ki so jo pokazali največji geniji človeštva - Marx, Engels, Lenin, Stalin. V težkih in mučnih dneh, polnih grozot in obupa, ko je videti, kakor da se je povrnila povampirjena reakcija srednjega veka in hoče s pomočjo najmodernejših sredstev uničiti vse, kar je naprednega, kakor da hoče s silo obrniti kolo zgodovine, in s pomočjo srednjeveškega mraka zaustaviti prihod novega družbenega reda, kjer ni izkoriščevalcev in izkoriščanih, kjer ni nacionalno zatiranih, kjer nikoli več ne bo vojn in pustošenja, v teh težkih dneh izmučeno delovno človeštvo usmerja svoj pogled v veliko socialistično deželo, v Sovjetsko zvezo, up vseh izkoriščanih in zatiranih. Na 53. mednarodni praznik dela, na prvi maj, je delovno ljudstvo vsega sveta s svojimi mislimi pri srečnih in svobodnih narodih Sovjetske zveze, ki ta praznik slavijo kot praznik mnogih velikih zmag, kot praznik sreče in blagostanja narodov velike bratske zajednice. Te zmage, to blagostanje narodov Sovjetske zveze navdajajo delovno ljudstvo vsega sveta z vero v njegovo končno zmago, v njegovo osvobojenje iz kapitalističnega in nacionalnega suženjstva.

DELOVNO LJUDSTVO JUGOSLAVIJE!

Delovno ljudstvo mest in vasi Jugoslavije slavi letos svoj veliki praznik dela v znamenju strašne tragedije, ki je doletela narode Jugoslavije. Imperialistični razbojniki so razkosali našo zemljo in zasužnjili narode Jugoslavije. Nad delavskim razredom se je razbesnel najgrozovitejši teror; nemški imperialistični razbojniki so poslali v našo deželo zloglasni GESTAPO, italijanski pa tako imenovano OVRO, da bi s pomočjo domačih izdajalcev v množicah zapirali delavske borce. Ječe Jugoslavije, Geheime Staatspolizei - Nemška državna tajna policija. Natančen pomen kratice OVRA še ni bil razrešen. Guido Leto, ki je bil od 1938 do konca vojne komandant OVRA, je kratico razlagal na dva načina: organizacija za budnost in zatiranje antifašizma oziroma organ za registracijo antifašističnih zločinov. Antifašisti pa so od vsega začetka kratico razlagali kot prostovoljna dejavnost za zatiranje antifašizma zlasti Hrvatske , so polne delavskih borcev, reakcionarna, marionetska, gosposka frankovska vlada na Hrvatskem pa neprestano grozi delavskemu razredu s streljanjem in terorjem. Razne maloštevilne pobesnele frankovske tolpe na Hrvatskem, v Bosni itd. divjaško terorizirajo delovno ljudstvo in narode drugih ver. Marionetska vlada v Zagrebu, ki nima množične opore v ljudstvu, je započela nezaslišano šovinistično in bratomorno kampanjo proti srbskemu in slovenskemu narodu. Hrvatska gospoda v naglici zbira nekakšno vojsko, ki jo potem Nemci pošiljajo v bosanske planine prelivat bratsko kri za interese nemških Jcapitalistov. Hrvatska frankovska gospoda, ki je prišla na oblast s pomočjo okupatorjev, s svojim izdajstvom ni le pomagala razkosati Jugoslavije, marveč tudi Hrvatsko. V Dalmacijo, nacionalno zibelko Hrvatov, so prišli italijanski imperialisti in jo okupirali zase. Na Sušaku, v Splitu in po mnogih drugih krajih se vijejo italijanske zastave, hrvatske pa se snemajo. V najbolj hrvatski deželi, ob divnem Jadranskem morju, se ošabno sprehajajo stoletni sovražniki hrvatskega naroda, uvaja se službeni italijanski jezik itd. Evo, to je najočitnejši rezultat izdajstva hrvatske frankovske gospode. Toda ta gospoda ni le privedla zatiralce v deželo, marveč skuša zdaj z vsemi silami napraviti iz hrvatskega naroda ubogljivega sužnja novih gospodarjev, hoče v srce hrvatskega naroda vsaditi sovraštvo do bratov Srbov in Slovencev, zlasti pa do tistih, ki že stoletja žive na Hrvatskem. Delavskemu razredu na Hrvatskem ta gospoda obljublja delo in blagostanje po vzgledu totalitarnega pekla za delavski razred - delo sužnjev po delovnih taboriščih itd. Ogoljufali bi radi delavski razred, misleč, da ničesar ne ve o tem "raju", v katerem vzdihuje delavski razred v Nemčiji in Italiji, o "raju", katerega delavski razred preklinja in se pripravlja, da ga bo uničil obenem s tistimi, ki so ga ustvarili.

DELOVNO LJUDSTVO JUGOSLAVIJE! SRBI. HRVATI, SLOVENCI, CRNOGORCI, BOSANCI IN DRUGI!

Škorenj osvajalca tepta vašo zemljo, vašo neodvisnost in vas hoče zbrisati s površja zemlje. Vse vas je zadela grozna nesreča, postali ste žrtev dolgoletne zločinske politike oblastnikov v Beogradu, ki so ves čas, kar so bili na oblasti, skrbeli samb za svoje kapitalistične interese. Skrbeli so samo za to, kako Ob času pristopa Jugoslavije k trcjnemu paktu je bila v zaporih mnogo komunistov iu antifašistov. V dneh od 25. do 27. marca 1941, torej v času demonstracij proti podpisu pakta so demonstranti,zahtevali izpust političnih jeinikov. Ob napadu na Jugoslavijo so pristojne bodo bolj obogateli. Zaradi teh interesov so več kot dvajset let zatirali razne narode Jugoslavije, zaradi teh interesov so zločinsko zanemarili obrambo države, zaradi teh interesov so prepovedali avantgardo delavskega razreda - Komunistično partijo Jugoslavije, vpeljali zakon za zaščito države in dvajset let polnili ječe Jugoslavije z najboljšimi borci delavskega razreda. Zaradi teh interesov so se povezali z osnimi razbojniki (Stojadinović in drugi) in na ta način omogočili današnjo tragedijo. Zaradi teh interesov so bili gluhi in so se s silo upirali nepremagljivi volji vseh narodov Jugoslavije, da naj se v interesu miru in neodvisnosti narodov Jugoslavije o pravem času ustvari pakt o vzajemni pomoči z veliko in mogočno socialistično državo - s Sovjetsko zvezo. Ves ta čas je avantgarda delavskega razreda - Komunistična partija Jugoslavije, čeprav preganjana, dosledno stala v boju za pravice izkoriščanih in nacionalno zatiranih, vztrajno je kazala pot, po kateri je treba iti, da bi bila rešena mir in ne-^ .odvisnost narodov Jugoslavije. In kakor je KP do sedaj stala v prvih vrstah ljudskega boja, tako bo od zdaj še vztrajneje organizirala in vodila boj ljudstva proti okupatorjem in njihovim, domačim hlapcem, proti širjenju nacionalnega' sovraštva, za bratstvo narodov Jugoslavije in vseh narodov na Balkanu, proti izkoriščanju delovnega ljudstva, za boljšo in srečnejšo bodočnost.

DELAVCI IN DELAVKE JUGOSLAVIJE!

Rablji delovnega ljudstva bi vas radi ustrahovali z raznimi grožnjami, radi bi vam spravili strah v kosti, da bi vas na ta način onesposobili za odpor proti najbolj nečloveškemu izkoriščanju, ki vam ga pripravljajo. S terorjem, streljanjem, ječami bi vas radi prisilili, da bi postali ubogljivi sužnji kapitalističnih izkoriščevalcev. Z raznimi lažnimi obljubami bi vas radi ogoljufali in zasejali razdor v vaše borbene vrste. Ne dajte se ustrahovati, ne dajte se ogoljufati, krepko strnite svoje vrste v nezlomljivo enotnost delavskega razreda Jugoslavije. Na dan vašega velikega proletarskega praznika se spomnite-na tiste velike in težke boje, ki j ih je bojeval delavski razred v raznih deželah, zlasti pa na delavski razred nekdanje Rusije, ki je strmoglavil osovraženi carizem in ustvaril veliko in nepremagljivo državo Sovjetsko zvezo. Naj yam bodo te orjaške zmage, izbojevane z najrevolucionarnejšo stranko na čelu, ki sta jo vodila policijske in sodne oblasti ponekod same, največ pa na intervencijo raznih delegacij x^etpike izpuščale. Na Hrvatskem je Mačkov režim pffedai-vse'"p&titi;čne jetnike'trstašem, ki sd jih že poleti 1941 začeli množično streljati. Velika stratega Lenin in Stalin, neizpodbiten dokaz, ki vas bo navdajal z vero v vašo moč, v končno zmago proletariata, v zmago lepše in srečnejše bodočnosti.

DELAVCI IN DELAVKE!

Vztrajno ustvarjajte vašo borbeno enotnost, ki je najzanesljivejše orožje v teh usodnih dneh. Povezujte se z vašimi brati na vasi, ustvarjajte borbeno zvezo delavcev in kmetov!

DELAVCI, KMETJE, MEŠČANI - VSI RODOLJUBNI ELEMENTI!

Podajte si roke! V teh usodnih dneh morate združiti vse svoje sile v boju za svoj obstoj. Vaš obstoj in vaše nacionalne pridobitve ogrožajo vaši stoletni sovragi. Radi bi vas zbrisali s površja zemlje, vas raznarodili, vam odvzeli pravico do nacionalnega in kulturnega življenja. V Sloveniji in Dalmaciji sovražniki odstranjujejo vsa vaša nacionalna obeležja. Bolj kot kdaj je v teh težkih urah potrebna narodna sloga. Ne klonite z duhom, vztrajajte v boju, v katerega vas kliče in katerega vodi avantgarda delavskega razreda - Komunistična partija Jugoslavije. MLADINA JUGOSLAVIJE! Tebi grozi velika nevarnost. V tvojo deželo je prišel največji sovražnik mladine, sovražnik, ki mladino na najperfidnejši način izpreminja v svoj vojnoosvojevalski stroj, sovražnik, ki v potokih preliva mlado kri, da bi podaljšal življenje tistemu, kar je preživeto, kar ovira razvoj človeštva - kapitalističnemu družbenemu sistemu. Mladina, ne daj se zapeljati, zlasti ti, mladina na Hrvatskem, tebi grozi prav posebna nevarnost, ker te hočejo spremeniti vsiljeni oblastniki ne le v svoje slepo orodje, marveč tudi v orodje tistih tujih osvajalcev, ki so okupirali tvojo domačo grudo, ki teptajo tvojo nacionalno neodvisnost in ponos. Mladina! Komunistična partija te kliče, da se postaviš v prve vrste ljudskega boja proti imperialističnim osvajalcem, v prve vrste boja za srečnejšo in boljšo bodočnost mlade generacije!

ŽIVEL MEDNARODNI PROLETARSKI PRAZNIK DELA - 1. MAJ!

ŽIVELA VELIKA, SREČNA IN NEPREMAGLJIVA DEŽELA SOCIALIZMA - SOVJETSKA ZVEZA!

ŽIVELO BRATSTVO IN SLOGA NARODOV NA BALKANU!

ŽIVELA ENOTNOST DELAVSKEGA RAZREDA JUGOSLAVIJE!

ŽIVELA KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA!

ŽIVELA KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE! DOL Z IMPERIALISTIČNIMI OKUPATORJI - ŽIVELA NEODVISNOST NARODOV JUGOSLAVIJE!

DOL Z IMPERIALISTIČNO VOJNO!

Centralni odbor Komunistične partije Jugoslavije
#4
Zim Zelen
2
Apr 30, 2017
Neljubi se mi žvečiti prežvečeno. So ljudje, ki so se poglobili v zgodovino, tukaj je rezultat, strokovne narave:
#3
Andrej Magajna
1
Apr 30, 2017
PIF je bil sklican s strani Kidriča pravzaprav na dan Hitlerjevega prihoda v MB - 26. maja 1941 . A, da ne bo pomote. Ne proti nacistom. Obratno ! Preostali predstavniki iz Društva prijateljev sovjetske zveze so bili dani pred dejstvo, da se pridružijo Partiji v boju proti imperialistom (Združenemu kraljestvu, Franciji, ZDA, itd.) in NE ( !!!) proti okupatorjem (Italiji, Nemčiji, Madžarski in Neodvisni državi Hrvaški), ki so zasedle slovensko ozemlje. Zanimivo: Ko Nemci zasedejo Francijo pa (!!) , ta naenkrat ni bila več imperialistična država ! Tudi YU je veljala za privesek imperialistov, zato komunisti niso sodelovali pri protestih v BG, kjer je donelo : "Bolje rat nego pakt". Torej ni vsebinske kontinuitete PIF-a s kasnejšo OF. Bistven obrat do okupatorja se dogodi po direktivi iz Moskve 22. junija, ko sovjeti niso več prijateljevali z nacisti.
#2
haapy yack
1
Apr 28, 2017
hoj
Demos je pankart nekdajnih komunistov.
Krščansk demokrat so po volitvah stopil v Drnovškovo vladno koalicijo. In od takrat se je začela za večino slovencev pot v pekel.
ekcorcistpres
boditevcvetju
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2017-04-27 14:39:51 (Apr 27, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
Bo uraden izid pasjih dirk izpodbijan?
Pahor udaril po miz!
Gotofi smo ali te volitve so ne poštene, ne svobodne in ne enakopravne
23 LET ISKANJA PRAVICE ali sodniki in tožilci koga ščitijo?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

si želite poenostaviti svoje življenje? pametni dom vam olajša in omogoča, da lahko svoje naprave nadzorujete tudi na daljavo. možnost imate preverjati temperaturo v stanovanju, prižigati luči, preverite ali so naprave izključene iz vtičnic in hkrati imeti vse pod video nadzorom. več o pametnem domu: https://www.a1.si/smarthome

Kategorija: Dodatki in oprema

Cena: Pokličite za ceno

si želite spletno stran katera vam bom prinašala nove posle in stran, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja, hkrati pa bo izpostavilo vaše prednosti? izdelava spletnih strani zato prepustite nam, saj vam bomo izpolnili vaše želje in poskrbeli, da bo spletna stran tehnično dovršena. več: https://www.dominatus.si/izdelava-spletnih-strani

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Najugodnejše geodetske storitve, storitve izvajamo po celotnem območju slovenije pooblaščeni geodet marjan ocepek, več informacij na www.moj-geodet.si ali na 031/217-713, ali na marjan.ocepek@gmail ali na info@moj-geodet.si #geodetskestoritveocepek #geodetocepek #mojgeodet #najugodengeodet #geodetdomzale #geodettrzin

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj