Članek
Državljanska vojna v Sloveniji poteka pod krinko tajkunske tranzicije
Objavljeno Mar 14, 2017

Uradno se je začela, ko je Vlada RS dala v Državni zbor RS lastnisko zakonodajo in jo je DZ RS potrdil, da so lahko začeli razšlaščati zaposlene in celotno slovensko družbo njihove skupne lastnine imenovane družbena lastnina, ki je naša skupna zasebna - privatna lastnina, v nasprotju z Ustavo RS 1991, ki jo je predlagala ista Vlada RS in sprejel isti DZ RS. 

Takšno razlšaščanje je v nasprotju tudi z mednarodnim pravom to je Splošno deklaracijo človekovih pravic sprejeto 1948 s strani generalne skupščine OZN in Evropsko konvecijo človekovih pravic z dodatnim protokolom 1952.

Prisilno enostransko razlaščanje v korist tajkunov pomeni, da državljani Vladi RS kot prelagatelju in Državnemu zboru RS kot zakonodajalcu niso podali notarsko overjenega ali drugega mednarodno veljavnega soglasja, da s strinajo s tem, da se jim - nam, družbena lastnina lahko odvzame in preproda tretjemu.

Džavljanska vojna poteka tako, da določene državne ustanove in organi branijo lastnino državljano pred drugimi državnimi organi, ki delajo v korist tajkunov in mafijskega mednarodnega kapitala. Zadeve gredo celo tako daleč, da prihaja do spopadov znotraj državnih organov.

Spodaj so slike, kako je del državnih organov leta 1996 napadel zaposlene, da so jim lahko odvzeli podjetje, da so ga lahko poklonili nekom drugemu in sedaj tega podjteja ni več. Preko njega se je pral denar iz državnih podjetij v zasebna.

V priponki:

1. Čla​ne​k,​
Večer 26.04.2005 "Nezakonite transakcije v zameno za posel".
​Priznanje ptujskega tožistva, da  REVIZIJSKEGA POROČILA SDK 20.06.1996  ne najdejo v arhivi, da bi lahko vršili pregon in priznanje bivšega direktorja, da se je preko Čevljarstva Kidričevo posojal in pral denar iz državnega podjetja po naročilu uslužbenca državnega podjetja v korist podjetja v lasti tega istega uslužbenca.     ​

2. Policijska napad na delavk​e in delavca​, ki so branili svoje podjetje​ za čas odvzema podjetja​ jeseni ​
1996. V podjetju so bile takrat​ tri ali štiri delavke in en delavec invalid. Policije in varnostnikov oboroženih je bilo po številu okrog 30 oseb. Imeli so tudi službenega psa.
​3. ​Pretepena delavka pri obrambi svo​jega podjetja 199​6, telesni napad je bil izvršen v enem od prejšnjih napadov. ​

Deli državnih organov so priznavali storjeno krivico​ delavcem in nezakonit odvem družbenega podjetja, drugi ne.

Nas je že preko 25.000,

od tega 20.000 skupinsko, 2.600 e in 2.000 ročnih podpisnikov: https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

yack drži

Ogard, drži.

OI

Glavno odgovornost pri vseh zakonih ima predsednik, ki jih je podpisal in nosi vso odgovornost. Ostali so samo pripravili in igrali demokracijo. Pa saj to je demokracija.

yack ne vem kaj bi ti odgovoril

vsi se zgražamo, ko se v ZDA napada Indijance, ki branijo svojo zemljo primer izgradnja nafotovda, doma ko se to dogaja pa kot, da se nas ne tiče.

delajo z nami kot hočejo in le kaj lahko storimo mi?

Rastko...#3...hvala za pojasnilo...... to je pa res čudovito :))

rastko;)* Se strinjam ,da je še veliko skritega in prikritega.:)*

abram to je le kapljica v zgodbi

Plenilski SISTEM IMA ORGANIZIRANE PSE ČUVAJE !:)*

tele fotke so prepovedane za javnost preko klasičnih občil pa bodo slej kot prej ugledale luč sveta,

yack in obratno, kolo zgodovine se že dalj časa vrti v drugo smer in ni dvoma, da bo zlo premagano je to prerokovala ena "vedeževalka"

Radmila, ko ena organizacija pristopi s sklepom kot celota

Rastko :)) zopet eksponentna rast podpisnikov...iz 14.500 na 25.000 sicer ne razumem, kaj pomeni **skupinski podpis**? a čestitam za uspeh!