Članek
Slovenija je prva, zatrjuje Vlada!
Objavljeno Mar 07, 2017

Vlada namenja astronomsko vsoto denarja iz evopskega kohezijskega sklada za odpravo revščine. Cerar je novinarski srenji povedal, da noben Slovenček ne bo brez doma in da bo za vse brez domce, deložirance  in druge siromake poskrbljeno in to že v letu ali dveh. Slovenci bomo srečni že čez tri leta in ne šele 2050 kot napoveduje Vladna študija sreče.

Na novinarsko vprašanje pove, da bo problem rešen strokovno in vskladu z najnovejšimi človeko ljubnimi predpisi tako, da bo Vlada začela z izgradnjo potrebnega števila mostov pod katerimi si bo uboga raja lahko pridobila uradno dovoljenje za bivanja z natančno določeno kvadraturo. Da bodo lahko namestili vse, ki potrebujejo dom ne bodo izgradili celotnega mostu temveč samo začetek mostu na enem in drugem bregu. Na ta način bo lahko izgrajeno dovolj mostov za bivalne potrebe. Zaradi prihrankov gradnje bodo lahko za privarčevani denar izgradili most zraven mostu po principu dupleksa, tripleksa, to je po dva ali tri mostove eden zraven drugega, kot so dvo ali tri stanovanjske hiše.    

Ministrica Kopačeva je dodala, da bo Vlado poizkusila prepričati, da bi se gradili tudi vrstni mostovi podobno kot vrstne hiše in bi lahko bila to ne samo spalna naselja temveč nad standardna družbena rekreativna naselja, saj bo njeno ministrstvo financiralo kopalne bazene v čistilnih kolektorjih in drugih komunalnih vodih, ki so speljani v reke in potoke, kot tudi ograditev njihovih izlivov pred morskimi psi zaradi varnosti kopalcev. Poudarila je, da ne bo vstopnine, saj bodo ti objekti po zakonu šteti za javno dobro. 

Cerar doda, da bo na Brglezov predlog Vlada šla tudi na drug, to je naslednj razpis zaradi nad standarnega bivanja pod mostovi. Naziv projekta je Plavajoče mestece. Vlada bo omogočila brezdomcem nakup gumijastih čolnov brez DDV in le ti bodo imeli po izgradnji še sredine mostu tam svoje priveze ob minimalni pristojbini.    


				Rezultat iskanja slik za karl erjavec photos

Erjavec pove, da je zrihtal za upokojence, mlade družine in študente prednost na listi prosilcev.

Na vprašanje novinarja Narodne RTV ali ne bodo migranti pobrali preveč mest pod mostovi, je Brglez dejal, da ni strahu, saj bodo migrante z zakonom prisilili, da bodo morali bivati v samskih domovih, begunskih centrih, pri zasebnikih in na koncu koncev, če bo treba v državnih stanovanjih.

Na koncu so vsi so zvočno dejali: Slovenija je prva!

  

Nas je že 14.500

10.000 skupinsko, 2.500 e in 2.000 ročnih podpisnikov.

Podpiši z nami na tej povezavi in jo deli: 

https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

 

abram ne, da nam ne uide, če ti uspe si srečenež.

rastko:)* Bivanje pod mostovi nam torej ne uide ?