Slovencem vtepli v glavo, da so nič vreden narod!

Objavil/a rastko plohl, dne 2017-02-05 ob 15:22:36

Tako na desnici kot levici v sedanjem času so že lep čas narodni izdajalci, ki delajo po ukazu tujcev, da so Slovenci manj vreden narod, narod brez zgodovine in pravice do samostojnosti.

Bistvo vsega je, da slovenski narod ne sme imeti svoje lastnine, da jo imajo lahko le tujci in nekaj pod repnikov, ki obvladujejo narod za potrebe tujcev.

Tako so nam ukradli narodno lastnino, ki je naše izvorno zgodovinsko izročilo in temelj suverenosti, jo preprodali tajkunom in tujcem, ostalo pa uničili ter nagnali preko 50.000 mladih v tujino. Slovenija zaradi izdajalskih politikov ni več kot država sposobna prehraniti in zaposliti lastnih državljanov. Zadolžena je preko 43 milijard EUROV, pred osamosvojitvijo pred 25 leti le 2 milijardi EUROV in tedaj ob 10 x boljšem gospodarskem stanju.

Rodnost po osamosvojitvi je padla za 200.000 otrok in ki jih tako ni. 50.000 mladih je bilo dodatno izgnanih v tuje države. To številko mislijo nadomestiti z 200.000 do 300.000 migranti tako, da bo statistično vse v redu. Slovenija bi morala po vseh pravilih imeti danes 2 milijona in 300.000 prebivalcev.  

Slovenija kot ozemlje in kot marionetna država je za potrebe tujine planirana, kot svetovni center preprodaje človeških organov, trgovine  z belim blagom s specialno ponudbo otroške prostitucije, sodomije, odvisnosti od drog, alkohola, zločina in kriminala, medicinskih in kemičnih eksperimentiranj na ljudeh in naravi itd.

Slovenija je postala dežela brez poselnosti, bede revščine 1/3 prebivalstva, drugo tretjino to čaka v bližnji prohodnosti. Postaja dežela nasilja in kmalu ne bo več podnevi ne samo ponoči varno hoditi po lastni zemlji.

Slovenija ima največji % vojske na misijah v tujini na svetu, več kot države, ki so v vojni, pa nismo z nikomer v vojni.

 

Nas je že preko 4.120,

če želiš podpiši z nami na tej povezavi in jo deli okrog: 

https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije različnih nazorov, poklicev in položajev, smo se odločili, da vložimo ustavno POBUDO za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi naše razlastitve ter odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina  je bila samovoljno podržavljena s strani DZ RS na pobudo Vlade RS in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranim krogom. Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z načeli Ustave RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.   

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
59
rastko plohl
0
Feb 10, 2017
Zim
uuuhhh
#59
haapy yack
1
Feb 10, 2017
hoj
https://vimeo.com/179970646
hudičevatolpapres
čaobao

Vaxx on Vimeo

Povezanost određenih vakcina (MMR) datih u određeno vreme do 2 godine života i autizma kod inaće do tada zdrave dece. R
#58
haapy yack
1
Feb 10, 2017
hoj
Tlele maš še nekaj...
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/02/06/djecaku-u-organizmu-pronasli-do-sada-najvecu-vrijednost-zive-sto-mislite-otkuda-je-dosla/
hitrosevsicepitepres
čaobao

Dječaku u organizmu pronašli do sada najveću vrijednost žive! Što mislite otkuda je došla? | Novi Sv

Iz laboratorija “Philippe Auguste” iz Pariza je stiglo još devet novih nalaza urina djece kojoj su teška zdravstvena ošt
#57
haapy yack
1
Feb 10, 2017
hoj
Ja. Ampak zmagati namerav NWO in take primerjave v tistem času in še mnogo prej ne bodo več mogoče.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/02/09/skandal-eu-parlament-zabranio-prikazivanje-filma-koji-dokazuje-povezanost-autizma-i-cjepiva/
štiristostrupovciekisejihnedaodkritipres
čaobao

SKANDAL! EU PARLAMENT ZABRANIO prikazivanje filma koji dokazuje povezanost autizma i cjepiva! | Novi

Kako spriječiti demokraciju i drugu stranu priče u korist farmaceutske industrije? Pravi primjer daje nam iznenadna odlu
#56
Zim Zelen
1
Feb 10, 2017
*haapy...
Zanimiv zgodovinski pogled. Shrani poglede, tudi iz današnjega časa!Bova čez 200 let primerjala pogruntavščine preteklih stoletij s časom in spoznanji tistega trenutka.
(ak naju ne popasejo črne koze)
#55
haapy yack
1
Feb 09, 2017
hoj
Tole bo pa mal dolga.
Cepljenje proti kozam in ošpicam

20. O zaščitnem cepljenju proti kozam ali ošpicam
J. L. 7.2. 1841

Kar bi tu radi vedeli, je po eni strani [praktično] čisto majhna stvar, kot tudi po nasprotni [duhovni] plati ni prav zelo pomemb­na. Če vzamete drevo, ki je iz zemeljskih tal vase posrkalo slab, pokvarjen sok, ki njegovi naravi sploh ne ustreza, boste na dre­vesu kmalu ugotovili, da so njegovi listi zakrneli in uveli in so vrhu tega tudi njegove veje, vejice in deblo obdani z različnimi slabimi in drugimi zajedavskimi rastlinami. Kdor se tudi zgolj površno spozna na vzgajanje dreves, bo z gotovostjo sklepal, da tu cepljenje z drugimi rastlinami, ki so že same po sebi še bolj bolne in šibkejše, ne bi ozdravilo drevesa, ki je potrebno ceplje­nja, temveč bi eden drugega končno popolnoma uničila.

Ali se bo nekdo, ki je bil zastrupljen, ozdravil z istim strupom, ki mu je že tako ali tako vzel tri četrtine življenja? Pri tem bo kasneje dodani strup pač zadoščal, da bo zastrupljenemu odvze­ta še zadnja četrtina življenja.

Ali si v duhovnem smislu lahko zamislite večjo norost, da bi grešniku nekdo rekel: »Poslušaj prijatelj, ti le še greši naprej in z dodatnimi grehi boš zagotovo izničil stare grehe. In ker si nečist­nik, zadovolji svojo strast, čim večkrat kot moreš in prepričal se boš, da boš prav na ta način najprej in najlažje premagal sebe in svoje meso.« - Glejte, ta je prijatelju [sicer] dal spodoben nasvet; na ta način vcepljenja greha v meso se je [zares] rešil greha, ker je to ubilo strast in živo sposobnost mesa. Zdaj pa se vprašajte, ali si je ta človek po natančnem upoštevanju tega nasveta priboril zmago življenja ali zmago smrti? - Ali ni pač očitno, da se z orodjem smrti nikoli ne boriš proti smrti, temveč zagotovo ves čas proti življenju? In kdor si je torej s tem orožjem priboril zmago nad svojim mesom, ta je resnično ubil življenje in je na ta način dopustil smrti zmago nad seboj. Saj se zagotovo spom­nite, da se med ljudmi še kdaj pa kdaj pojavi star pregovor, ki o stari prešuštnici ali starem kozlu pravi: »Glej, to ali tega je greh zapustil!« Zdaj pa Jaz vprašam, v kakšnem odnosu do življenja je tisti, katerega ima že greh sam za preslabega? Ali mora smrt ujeti mrtve, ki so že zdavnaj postali njen plen? Jaz pa pravim: Smrt v vsakem trenutku prihaja na odprto polje življenja in si tam išče bogat plen za svoje izbice večnega pogubljenja.

Kdor pa hoče ohraniti življenje, ta se mora živ boriti z orož­jem življenja proti grehu, ki je uničujoče orožje smrti. In kdor je z življenjem v sebi postal mojster greha in je tega premagal v polnosti življenja, ta je potem junak, ki si je z življenjem iz­bojeval življenje. In kdor da življenje za življenje, ta dela dobro in je eden od tistih, ki so polni modrosti, polni ljubezni in polni življenja. Kakšen velik norec pa je, kdor življenje da za smrt! In kako malo življenjske luči ima tisti, ki beži pred lučjo in išče temo!

In glejte, če hočete natančno premisliti, je tako tudi z zgoraj omenjenim preprečevanjem koz ali ošpic s cepljenjem.

Kajti koze so podedovana bolezen pradavne spolne nečistosti, ki od časa do časa dozori pri najmlajših potomcih, in niso niti najmanj podobne enako imenovani živalski bolezni, posebno značilni za govedo, ovce in koze, in katero povzroči pik določe­nega insekta. - Kako naj bi torej lahko bila gnojna snov od krav­jih koz zaščitno sredstvo proti tako imenovanim črnim kozam, ki prizadenejo človeka?!

Pravim vam, da to zdravljenje še nikdar ni obrodilo sadov, o katerih je sanjalo neumno človeštvo. In za domneven ugoden rezultat ni drugega vzroka kot s tem dejanjem podprto in utrjeno praznoverje - kar pa je postalo bolj redko, ker je zdaj nasploh pri ljudeh izginila skoraj vsaka vera in je na njeno mesto prišla tako imenovana znanost (?!) - ali ko so takšno zdravljenje izvedli na otrocih, katerim bi dvojnih pogledov bilo verjetno že brez tega prizaneseno ves čas življenja, ker s klico te bolezni obremenjena generacija še ni prišla do točke zrelosti, ali pa otroci že v osnovi niso bili obremenjeni s klico te bolezni.

Glejte, če so kakšnim otrokom vcepili tako norost, so bili se­veda lahko priče o zanesljivosti takega zdravljenja. Nasprotno pa bi tiste, ki so bili cepljeni, ob času dosežene zrelosti bolezni, le-ta prav tako lahko napadla kot tiste, ki jih niso cepili. Da pa so zdravniki za takšne resnične koze izjavili, da ne gre za koze, temveč za nekakšen drug izpuščaj, ki so se ga zvito izmislili, se je to zgodilo - kot boste zlahka uganili - zato, da bi rešili zdrav­niško čast.

Zdaj pa se sami vprašajte, ob predpostavki tega, kar sem vam Jaz tu povedal, in si samo malo oglejte svoje izkušnje - čemu naj sploh služi to trpinčenje otrok? Da nič ne koristi, o tem ste lahko popolnoma prepričani. Da pa je v mnogih pogledih človeškemu rodu škodljivo, da povzroča medlo, slabotno življenje, neugod­je, nedejavnost, slabotnost najaktivnejših organov življenja in posebno pri ženskem spolu izziva čutno st kot španska muha - v to ste lahko prepričani. Če tega ne morete verjeti, vzemite v roke zgodovino in primerjajte svoje cepljene potomce in tudi same sebe z generacijami pradavnine in gotovo vam bo padla v oči neznanska razlika glede zdravja in naravne zdržljivosti.

Pravim vam, če navrtate kamen in v izvrtano luknjo položite samo eno kapljico jedkega strupa in potem čez dvajset let pre­gledate kamen, se boste kmalu prepričali, kakšne uničevalne po­sledice je ta kapljica jedkega strupa povzročila v kamnu, ki je vendar narejen tako, da bi po svoji naravi kljuboval tisočletjem.

Če se pa v nežni človeški organizem vcepi jedki kisli strup trohnobe, potem vam ne bo težko najti ustreznega odgovora na ta problem.

Sedaj boste seveda vprašali, in sicer z vso pravico in z dobrim razlogom, naj bi vam Jaz nasprotno pokazal drugo sredstvo za preprečitev ali neškodljivo odpravo bolezni - ker moram vendar Jaz, kot edini stvaritelj vse narave Sam in edini, najbolje poznati vso naravo. In Jaz vam pravim, da bom to tudi storil; rečem pa vam vnaprej, da gredo Moja naravna sredstva vedno v korak z A duhovnimi in tako tu ni univerzalnega zdravila, niti za duha niti za telo.

Če se samo malo ogledate po poti, ki sem vam jo zaznamoval za pridobitev večnega življenja, kot vedno eno in isto preprosto pot samozatajevanja in zvestega sledenja Meni - boste zagotovo odkrili samo eno in ne več poti in to iz resnično dobrega razlo­ga, ker sem Jaz Sam samo Ena in torej [tudi] edina pot in edina vrata do večnega življenja. In ker je tako, ne morete drugače, kot verjeti, da je tako.

Kdo od vas bi tu rad trdil, da so razen Mene še druge poti, da bi dosegel Mene Samega kot pravir vsega življenja? Ali ni življe­nje duha odličnejše kot pa življenje telesa? Ali ni življenje telesa v vsem pogojeno z življenjem duha?

Ker pa veste, da za duha, ki je zbolel, obstaja samo eno sred­stvo za ozdravljenje - iz katerega vzroka pa naj bi za [telo] časo­vno orodje duha, katerega čilost je pogojena z duhom, ob even­tualni nesposobnosti in bolezni, obstajala druga in številnejša zdravilna sredstva kot za princip življenja samega?

Poglejte, ko sem Jaz hodil med ljudmi na zemlji, s katerim zdravnikom sem se posvetoval? In katere lekarne sem se poslu­ževal,da bi bolnika ozdravil tako na duhu kot na telesu? In ka­terega zdravnika in katere lekarne so se posluževali vsi apostoli, ki so Mi zaupali, ker so delali enako, kar sem delal Jaz? Zdaj vas vprašam, ali sem oslabel ali sem se spremenil ali Moja beseda ni več ista beseda, polna moči in sile in blagoslova za duha in telo?!

Pravim vam, temu zares ni tako - Jaz sem še vedno Isti! Samo s to razliko, da sem takrat zdravil samo tiste ljudi, ki so se Mi približali z živo vero in so Me za to vrhu tega morali še dolgo prositi in rotiti, dokler jih nisem uslišal. Zdaj pa ne smem več dovoliti, da bi bilo odvisno samo od zaupanja polne ljubezni in še manj od trdne vztrajnosti vere, temveč moram pomagati tam, kjer Me ne prosijo in moram zdravilno priskočiti na pomoč ti­stim, ki vere sploh ne poznajo, da se ne bi vse skupaj pokvarilo in pogubilo.

Glejte, kdo,torej pride k Meni le z majhnim zaupanjem in ne­znatno prošnjo, tega gotovo ne bom zapustil in mu bom pomagal v vsaki njegovi stiski, ker moram precej pogosto dajati svojo po­moč celo tistim, ki se Mi posmehujejo in Me zaničujejo.

Glejte, to sredstvo, ki sem vam ga pravkar priporočil, je najbolj preizkušeno. In kdor ima trdno vero in mi popolnoma zaupa in Me ljubi - zares, če temu Jaz ne bom pomagal, pa naj se cepi z vsemi strupi sveta, vzame in zaužije vsa zdravila iz vseh lekarn sveta in tako kot vol požre najzdravilnejša zelišča, mu bo to vse skupaj koristilo prav toliko kot kapljica balzama mrtvaški lobanji.­

Pravim vam, mrliča lahko kuhate in pečete v samih življenjskih esencah, pa na njegovem telesu, ki ste ga zaupali takšni »zdra­vilni« kuhinji, ne boste oživili niti enega samega vlakna. - Toda poslušajte: Moja beseda lahko [celo] mrtvim odpre grobove in v trohnobo njihovega razkroja vdihne novo in večno življenje! Ko vendar poznate to univerzalno zdravilo, ki je v vsakem času povzročalo najčudovitejše ozdravitve in celo obujalo mrtve, kaj vas torej zapeljuje, da zanemarjate isto, zdaj toliko bolj učin­kovito zdravilo in se namesto tega mažete z raznim hudičevim blatom, da bi vam pomagalo?! .

O, rečem vam, primerjajte samo svojo življenjsko dobo z živ­ljenjsko dobo praočakov in takoj boste ugotovili, kakšen dobi­ček je prinesla prefinjenost vaše nore zdravilne znanosti. Ali pa pojdite na tista področja zemlje, kjer človeštvo še sploh ne po­zna zdravniške pomoči in spoznali boste, da na takih področjih ljudje skoraj ničesar ne vedo o bolezni, še najmanj pa o kakšni splošni, še posebno, če je njihov način življenja moralno čist in preprost.

Enako delajte tudi vi: Živite čimbolj preprosto! Ne polnite svo­jega želodca po nepotrebnem z raznovrstno nesnago iz vsega poznanega rastlinstva narave, temveč uživajte, kar telesu nare­di dobro: preprosto hrano [v glavnem] iz naravnih rastlin in od zelenjavnih jedi samo tiste, ki so bile že ,od nekdaj človeku dolo­čene kot hranilni kruh. In [tudi] to se razume samo po sebi: vse s pravo mero in ciljem!

Tako ste lahko prepričani, da vašega telesa vse življenje ne bo mučila nobena bolezen in boste na ta način brez vsakršnega cep­ljenja in drugih zdravniških norosti dosegli za vas nepojmljivo visoko starost. In ko bom Jaz potem odpoklical takšnega človeka s tega sveta v Svoje kraljestvo, se bo to zgodilo tako lahko, kot če kdo prav sladko zaspi, potem ko je ves dan zvesto, pošteno in pridno delal.

Če pa vse to opušča,e in se zato zatekate k cepljenjem in raz­novrstnim zdravilom se na koncu kot posledica ne pokaže dru­gega, kot da - gledano zgolj z naravnega stališča - že v letih svoje mladosti postanete starci in pogosto izgubljate en čut za drugim in oslepite, oglušite, postanete nadležni, izgubite svoje zobe, prebavo, kot tudi vso življenjsko svežino, tako da ste v šti­ridesetem letu svojega življenja bolj nadležni in pohabljeni, kot so bili ljudje starih časov v stotem letu. In za vse to ni kriv nihče drug kot vaša lastna slepota!

Glejte, to se dogaja prav tako kot v primeru, ko človeška ne­umnost pri kakšnem nočnem potovanju zapade v razna nesmi­selna videnja in slutenja in se mora podnevi temu pošteno na­smejati in ne more razumeti, da je drevesni štor imela za čisto nekaj drugega kot samo za štor - da ne omenjam drugih nočnih neumnosti! Če pa resno želite uporabiti Moje sredstvo, bo tudi pri vas prišel dan, ko boste uvideli, kakšen [ničev] zaklad ima svet v svojih neštetih norostih.

Če pa pravim, da Jaz lahko pomagam in hočem povsod in v - vsem in vsakemu pomagati, ker sem zvest v vseh Svojih oblju­bah, tako verjemite, da bom vsakemu tudi rade volje v vsem in vsakemu zagotovo pomagal, če le verjame, daje temu tako in da ni misliti na drugo pomoč kot na Mojo, tako v telesnem, še po­sebno pa v duhovnem smislu.

Glejte, če so ljudje starega veka postali šibkejši zaradi razpa­senega greha, so se postili in delali pokoro, to pomeni, da so s postenjem spet dosegli svobodno aktivnost telesnega organizma in so s pokoro, povezano s tem, v veri spet dvignili svojega duha in spet postali ljudje krepkega telesa in živahnega duha.

Vprašali boste: Kako neki? Kako je bilo to? - Tedaj vam po­vem, in odgovor ne bo težak: Želodec je naravni pomočnik za tvorbo hranilnih sokov v telesu. Če pa se v organizmu nahajajo kakršnikoli tuji deli, se ti stalno zadržujejo v kakšnem organskem ozkem grlu. Če je torej želodec natrpan z različno nekoristno hrano in le-ta s tem kopiči sokove in tišči, se tuji deli, namesto da bi mogli zapustiti ozko grlo in bi prišli spet tja, od koder bi bili lahko odvedeni naprej iz telesa, zaradi neprestanega priti­skanja sokov na mesto, kjer se nahajajo, s pomočjo asimilacije samo namnožijo in na ta način postajajo vedno bolj trdovratni. - Poglejte, če bi tu namesto cepljenja in zdravil uporabili pravo dieto ali post in sta s tem povezani trdna vera in polno zaupanje v Mojo besedo, tako da se bo s tem okrepil tudi duh kot princip življenja, se vprašajte, ali pri takšnem človeku ne bo prišlo do telesnega in duhovnega izboljšanja?

Pravim vam, če sta človekova vera in zaupanje primerna, celo iz same trohnobe še lahko nastane novo življenje. Kjer pa manj­ka taka telesna in duhovna spokoritev, poslušajte, tedaj je tisti, ki je zdravljen s cepljenjem ali zdravili, samo pošteno opeharjen, kajti zdravila bolezni niso odstranila iz telesa, temveč so jo zgolj uspavala ali zameglila. In verjemite Mi, da bo zagotovo prišel čas, ko bo ista bolezen, večkratno stopnjevana, predrla tančico in telesu, neredko pa tudi duhu, prinesla gotovo smrt.

Glejte, s temi stvarmi je dobesedno in zares tako, kot sem vam Jaz povedal.

Vi pa vodite svoje otroke in sami sebe k Meni v veri in zaupa­nju! In resnično vam pravim: Prepričali se boste, daje Moje ce­pivo najboljše! - Amen. To pravim Jaz, veliki univerzalni zdrav­nik! Amen, Amen, Amen.

Jakob Lorber
amenkornerpres
čaobao
#54
Zim Zelen
1
Feb 09, 2017
Ali bi se znebili črnih koz, brez cepljenja?
#53
Komentar izbrisal uporabnik
Zim Zelen
1
Feb 09, 2017
*rastko...Domnevam, da nisi izpred leta 1800 (v sedanji obliki:)

Navajam:
"Cepljenje v Sloveniji sega v leto 1800, ko so uvedli cepljenje proti črnim kozam, ki ga niso prenehali niti v času svetovnih vojn. Z napredkom medicinskega znanja in razvoja proizvodnje cepiv se je z leti tudi pri nas cepljenje razvijalo. Cepljenju proti kozam so se pridružila nova. Tako smo v Sloveniji pred 2. svetovno vojno začeli že leta 1937 cepiti proti davici. Leta 1948 smo uvedli cepljenje proti tuberkulozi, nato še proti tetanusu (1951), oslovskemu kašlju (1959) in otroški paralizi (1957). Že leta 1968 smo predpisali obvezno cepljenje proti ošpicam, najprej z enim odmerkom. Leta 1972 pa smo deklice začeli cepiti proti rdečkam. Preprečevanje ošpic z dvema odmerkoma cepiva smo uvedli leta 1979, eno leto po začetku cepljenja proti mumpsu. Od 1990 je cepljenje proti rdečkam obvezno za dečke in deklice. Od leta 1998 cepimo otroke pred vstopom v šolo proti hepatitisu B, od leta 2000 pa je za vse otroke obvezno tudi cepljenje proti okužbam s hemofilusom influence tipa b (haemophilus influenzae tip b - Hib). Leta 2009 smo uvedli neobvezno cepljenje proti HPV za deklice v 6. razredu osnovne šole. V primeru indikacij cepimo še proti pnevmokoknim in meningokoknim okužbam, klopnemu meningoencefalitisu, steklini, rumeni mrzlici, tifusu, hepatitisu A in B ter noricam. Cepljenju je bila vselej namenjena velika pozornost in je imelo veliko prednost med preventivnimi programi. "

Navedek je iz:
[PDF]Cepljenje in cepiva - Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo

www.imi.si/pedagoska-dejavnost/sodelavci/alojz.../Cepljenje - knjiga.pdf
na #50

????????????????????????'
Očitno gre za dober biznis. Nemoremo pa mimo črnih koz, otroške paralize i.t.d...
Moje laično mnenje je, malček zdrave pameti pri vsem tem špikanju. Kot sam velikokrat opozarjaš se v okolje vnaša čuda nekih kemikalij, vse to pa vpliva na naravno odpornost otrok, ki naravnega "cepljenja" z bakterijami in virusi ne poznajo več. (igre v blatu, na primer:)

#51
rastko plohl
1
Feb 09, 2017
Zim
koliko vem, ko smo bili mali smo ošpice in podobne bolezni preboleli in tako pridobili imunski sistem
ni mi jasno zakja cepivo za vsako stvar,
zaka lek za to, da ne kihneš
zakaj lek za vsako malenkost
in to ni dobro


#50
haapy yack
1
Feb 09, 2017
hoj
http://novice.najdi.si/predogled/novica/c84ba882f105e9b1aa6a4aac9e205b8f/Mladina/Naslovnica/Kako-elita-kolonizira-Evropo
jebatkolonizatorjepres
hoj

Kako elita kolonizira Evropo | Mladina na najdi.si novicah

Hrvaški filozof Srećko Horvat se je odločil prikazati, kaj se skriva za begunsko krizo, terorističnimi napadi in odločit
#49
haapy yack
1
Feb 08, 2017
hoj
Ko je imel Snowden konference v sobi nekega hotela v Moskvi so njegov apartma zaščitili z fardejevo kleto. Zakaj? Ker škorci lahko na daljavo fentajo človeka.
#48
rastko plohl
0
Feb 08, 2017
yack
uuhhh
#47
haapy yack
1
Feb 08, 2017
hoj
Ne cepljenje. Rešila te bo faradejeva kletka, čelada iz svinca ali pa srebrna folija...
nekiodtegajesnowdnurešiloglavopres
čaobao
#46
haapy yack
1
Feb 08, 2017
hoj
Sloveija bo še prišla na vrsto.Trenutno jo še pustijo namiru. Nismooše skerenulu sa puta, ki nam ga je globala določla.
Turčijo so napdli s Haarpom, ker je z Rusi podpisal za Južni tok.
Globala pa v luft. Bodo še probali!
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/02/08/haarp-gradonacelnik-ankare-upozorava-na-najnovije-potrese-stvorene-od-covjeka-koji-ce-unistiti-tursku-i-njezinu-ekonomiju/
biljubljanpreživelanapadshaarpompres
čaobao

HAARP: Gradonačelnik Ankare upozorava na najnovije 'potrese stvorene od čovjeka' koji će uni

Umjetni potresi su stvarnost, a ne nekakva teorija zavjere. Tu činjenicu sada spoznaje sve veći broj ljudi, a među njima
#45
rastko plohl
0
Feb 08, 2017
Zim
v glavnem je preprečeno in razkrito, bitk pa tečejo dalje
slovensko zdravstvo in turizem so hoteli preurediti pod krinko "privatizacije"
zatem z legalizacijo prostitucije in uničenjem gospodarstva masa brezposelnih, ki ne bi imela od ničesa živeti, ...je to je to
padli zakon o obveznem darovanju organov
#44
Zim Zelen
1
Feb 08, 2017
*rastko, jaz sem zgrožen, nad vsem kar opisuješ in obljubljaš :-()

Le še to, kje naj se cepim, da ne podležem?
#43
haapy yack
1
Feb 07, 2017
hoj
Zanimiv. Kenede. Pr ns pa tega ne bo?
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/02/07/predvidanja-globalista-za-hrvatsku-i-svijet-2030-godine-necemo-posjedovati-nista-a-me
ješekejkruhavkantah
čaobao

PREDVIĐANJA GLOBALISTA ZA HRVATSKU I SVIJET 2030. GODINE: Nećemo posjedovati ništa, a meso ćemo jest

Svjetski ekonomski forum objavio je niz vrlo zanimljivih predviđanja o načinu na koji ćemo živjeti za samo 13 godina. Ov
#42
haapy yack
1
Feb 07, 2017
hoj
Ja. Je bil pripravljen? Je še pripravljen? Če ni več kdo ga je preprečil?
Je že operativen? Kdaj ga bodo začeli izvajati v praksi? Pa ne bi takole majhna država kot je Slovenija konkurirala Kitajski, ki je iznajdla transplantacijski turizem. Potem bi moral Slovenija uvest smrtno kazen in spodbujat kriminal pri mladih, da bi potem malde prestopnike pobijal kot kormorane in jim jemal organe na licu javnih usmrtitvah, recimo fuzbal plac v Stožicah.
maskardečesmrtipres
čaobao
#41
rastko plohl
0
Feb 07, 2017
Zim
v najhujših filmih, romanih ali nočnih morah ni tako hudo kot je bil pripravljen plan za Slovenijo
že v sami ustavi sedanje države se je poizkušalo vnesti člene, ki bi to dovoljevali
eden od njih je bil, da država skrbi za metalno higieno državljanov
iz tega bi lahko vsaka oblast z zakoni določala kaj lahko kdo misli,
in vsakega bi lahko zaradi tega, ker ne misli kot oblast zaprli
pa zdravstvene karantene celotnih področij bi lahko država izvajala in pospravlja ljudi
celo to, da bi te lahko oblast aretirala zaprla v delovno taborišče in držala kot delovno silo neomejeno časa
#40
Pokaži več komentarjev
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2017-02-05 15:22:36 (Feb 05, 2017)
Starejša objava Novejša objava
USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije različnih nazorov, poklicev in položajev, smo se odločili, da vložimo ustavno POBUDO za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi naše razlastitve ter odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina  je bila samovoljno podržavljena s strani DZ RS na pobudo Vlade RS in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranim krogom. Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z načeli Ustave RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.   

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
Bo uraden izid pasjih dirk izpodbijan?
Pahor udaril po miz!
Gotofi smo ali te volitve so ne poštene, ne svobodne in ne enakopravne
23 LET ISKANJA PRAVICE ali sodniki in tožilci koga ščitijo?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

7740.) miškolin - josip ribičič

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7081.) cesarjeva nova oblačila snežna kraljica - hans christian andersen

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

6640.) moj prijatelj piki jakob - kajetan kivič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18 €

6128.) sloni si zapomnijo - agatha christie

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj