Članek
Ljudje smo telesno stari milijarde let, oziroma neskončno
Objavljeno Jan 24, 2017

Naša telesa kot vse živo in neživo je je sestavljeno iz atomov. 

Atomi so stari milijarde in milijarde, lahko neskončno, točneje od takrat od kdaj so.

Naša telesa so stara le nekaj desetletij, kot zveza atomov ali tvorba določenega potrebnega števila atomov, ki so mogoče od vekomaj.

Ti atomi so iz celotnega vesolja, ki je lahko neskončno ali tudi drugih prostorov, zbrani v našem osončju ali planetu ali kot naše telo na zemlji, skupaj zbrani v nekaj deset in deset letni medebojni povezavi določeni s programom.

Ko naše telo po programu  nastane in razpade se ti sproščeni atomi  prosto razpršijo, ostanejo prosto ležeči kot del zemlje - materije ali ne žive narave ali pa preko spajanj in prehranjevanja dobijo nove oblike povezave imenovana telesa ali bitja, kot živa narava.

Torej, celotno življenje in smrt fizična oblika sta igra vesolja v smislu spajanja in odvajnja atomov kot stalnice obstoja  iz ene oblike v drugo obliko: 

iz ne žive v drugo ne živo, iz ne žive v živo, iz žive v drugo živo in iz žive v ne živo obliko ali skupino.

Temu se lahko reče pojavna oblika in samo manifestacija materialnega vesolja.

Iz tega izhajamo, da ima vsak atom v sebi celoviti program spajanja v neko obliko in odvajanja iz neke oblike v prosto stanje ali drugo obliko.

Skrivnost in veličina vesolja je zapisana v slehernemu atomu, ki v sodelovanju z drugimi atomi tvori naš materialni svet in vesolje kot tako ter njihove spremembe ali spreminjajne v nove oblike ali kombinacije.

Če obstaja zapis, obstaja spomin, ker zapis brez spomina ne deluje, ima vsak atom našega telesa ali vesolja vse izkušnje in znanja neskončne preteklosti in s tem sposobnost tvorjenja prihodnosti. 

Nič ne more biti drugače kot je zapisano v atomu, če pa je, je to spet drug zapis v istem atomu ali delcu atoma ali delcu delca atoma.

Lep pozdrav od vam naklonjenih vesoljcev.

Nas je že preko 4.000,

podpiši z nami na tej povezavi ij no deli okrog: 

https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

 

 

Pam Reynolds (stara 35 let) je bila med operacijo tumorja možgansko mrtva - EEG linija možganskih valov je bila ravna.........to je znak, da možgani niso več aktivni, kar je za medicino uradno določen pokazatelj, da je človek dokončno mrtev ko se je vrnila v življenje, je povedala, da je njena duša zapustila telo in opazovala kaj delajo zdravniki....opisala je v podrobnosti instrumente, ki so jih uporabljali.....kako so operirali in podobno v času, ko je bila možgansko mrtva, je njena duša bila še kako živa......ta zgodba ni nič novega, takšnih podobnih je še veliko Tudi jasnovidci, ki vidijo astralni svet, vidijo duše, po smrti....njihovega telesa.....kdo je ob njih in podobno....celo komunicirajo lahko z njimi https://www.youtube.com/watch?v=P4EztGUHnbs

Dajana lp

res je

yack zakaj tega ne vemo vsi, če je tako in zakaj taka skrivnost

Hvala Radmila;)* Srebrna vrvica je je v resnici EM vez.Popolnoma enaka je EM vez med Zemljo in luno ki je enoten sistem. In tako je večno sedaj vse v vesolju v medsebojnih vezeh...;)***

Abram...lepo si to razložil.....vez med telesom in dušo imenujejo srebrna vrvica, ki je povezana z možgani in srcem, dokler ni pretegana, se duša lahko vrne v fizično telo ( tako kakor med spanjem, ko duša zapusti telo in se vrne, ko se zbudimo)......ženska ni imela pretrgane srebrne vrvice in njena duša se je vrnila v telo po operaciji dejstvo ostaja, da duše mnogi vidijo...tudi duše umrlih

Radmila :)* Sedaj ti bom razložil zadevo. Mi imamo akumulirano in realizirano vrednost mase energije našega telesa. To pomeni dokler se EM vez zlitja akumulirane in realizirane vrednosti ne pretrga nisi mrtev. Tvoje realizirano telo je lahko fizično mrtvo,ker pa EM vez z akumulirano vrednostjo mase energije ni pretrgana pomeni,da telo še vedno samokomunicira. KO se izpostavi normalno stanje se akumulirana zavest vrne v fizično telo .Predstavljaj si sivo telo ena polovica je bela druga črna. Jin-Jang. Črna akumulirano se v takšnem primeru dvigne nad belo polovico,ker pa njuna EM vez ni pretrgana je komunikacija obeh vrednosti še vedno mogoča. Od tu gledanje svojega nepremičnega fizičnega telesa. Komunikacija še vedno poteka,nisi poponoma mrtev si samo fizično negiben. Od EM vezi je odvisno koliko se lahko akumulirano telo oddalji od realiziranega da se vez ne pretrga,če se so obe vrednosti hkrati mrtvi kot viden mrtvec.. Vrnitev v življenje pomeni,da sta se obe polovici ponovno združili in zavest se vrne v telo, ker se realizirano in akumulirano telo zopet združita v enotno telo in se medsebojno zopet življenjsko samozlivata. Upam,da se da razumeti.. Ni mistike,mistiko ustvarja naše nerazumevanje same vesoljne zakonitosti.

Če kdo sanja o onstranstvu ,ta se zelo moti.Za nami ne ostane nič,kar bi bilo v polju zavesti.Ostanejo samo nezavedni atomi-snov. Dušo podedujemo ....večni brezčasni akumuliran spomin naše vrste... v naši reprodukcijski življenjski verigi.Plus tega vseobsežna vesoljna večno sedanja samobitnost je samo enotna in ni tustranstva in onstranstva. Nebesa in Zemlja so enotna pojavnost. Ljudje radi sanjamo in upamo,ker smo vsi najprej religijozna bitja.Resnice pa ne razumemo,največkrat je tudi nočemo,ker iščemo nešitve v onstranstvu, ki ga ni.Zavajamo sami sebe. Že nihče se ni vrnil po smrti,ker se enostavno ne more.Ostane samo nezavedna snov. In duše se ne selijo kot učijo verske prakse,ampak se s spočetjem rodi naša duša z nami kot se rodi naše fizično telo in z nami umre ,kot umre naša zavest. Življenje opredeljujejo tri zavesti vegatativna,nagonska in samozavedna-človeška. Vere in verske skupnosti hote ,ali pa nehote zavajajo vernike. Naivni pa upajo na nekaj kar ni mogoče. Reinkarnacija je blef vzhoda.Duša k Bogu pa je blef zahodnega sveta. Naše življenje je en sam blef in ugibanje,ker nimamo pravega vedenja. Poglejte okoli sebe in kaj boste ugotovili? Eno samo igranje , blefiranje in manipuliranje človeškimi ovčkami. Najtežje zmanipulurana ovčka sebi prizna ,da je samo ovčka.

Zim Zelen....#4.....bo treba prej ali slej narediti vnebovzetje (ko duša ne vzame v onostranstvo le enega atoma, ampak celo telo :) posledica: trupla ni je pa naše telo .. ki večno živi.. v lepšem svetu kot ta se nam zdi

Naporno je nositi to bodoče truplo za spomin enega atoma v večnosti!

Rastko.....prav imaš......(ker tisti en atom si bo zapomnil vse, kar smo ušpičili :).......

Radmila sedaj je čas, da si popravimo slabe lastnosti in se izboljšamo, naredimo popravke v podzavesti

pravijo, da se tudi posledice naših dejanj zapisujejo v ..... prazen prostor v atomih našega telesa......(v akašo ali eter) ......kar na vzhodu imenujejo zapisi dobre ali slabe karme... na jogi so nam povedali, da duša po smrti s seboj v onostranstvo vzame en atom fizičnega telesa ( ki pa vsebuje hologramski zapis celega telesa)