Članek
Ali Pahor vohuni na bližnjem vhodu?
Objavljeno Dec 15, 2016

Nek znanec mi je ob obrednem pitju kavice dejal:

Pahor pod krinko gospodarskega sodelovanja in državniških poslov vohuni v državah za zahod.

Daj, daj, kako?

Lepo, samo mu ne gre od rok, ker gostitlji to vedo, pa ga vozijo kot malega peseka.

Kaj pa bi naj vohunil?

To kar zanima zahod. Poročati jim bo moral vse kar so mu naročili, da poizve in vse kar je opazil. Problem je v opažanju, saj maneken vidi le samega sebe in bo zahodu poročal, da ga je ves čas sledil nek tip, ki ga je opazil skrivati se za ogledali na hodnikih palač.

Ja, pa mora to početi?

Glej ga vohuna, jaz sem lepši kot on. Mi bo že zahod to potrdil.

Seveda, saj ga držijo za jajca in ego. Zahod mu bo moral zagotoviti, da je on lepši kot tisti tip v ogledalu, pa bo srečen in bo še naprej vohunil kok bodo hoteli. 

Nas je že preko 3.800.

Podpiši z nami in deli: 

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

lp

slovenski politiki so pa res čudo sveta

Sem mislil, da nas je fijasko Erjavčevega samoponujanja za reševanje spora med Rusi in zahodnjaki kaj izučilo, pa zgleda da nas ni. Zdaj hoče imeti isto vlogo med Turki in EU sam samocenjeni g. Pahor. Kot politiki naši oblastniki v mednarodnem okolju pogorijo skoraj povsod, kot klovni pa so zgleda povsod uspešni, saj se jim tuji politiki kar nasmejejo.

rastko Mislim,da ima tvoj prijatelj prav.;)*

spomnimo se njegovega obiska Gadafija, preden je NATO napadel Libijo, ja ta informacija bi znala držati glede na to, da je pohar kot ga ljubkovalno imenujejo njegovi sniferji skoraj vsak dan hodil na ameriško veleposlaništvo po instrukcije, ko je bil tam še ambasador g. Musommeli. Verjetno si je človek zrihtal popoldansko obrt, da lahko popije še kako kavico več, spomnimo se, kako je jamral, da ima nizko plačo.