Članek
Vzpon desnice je delo levice in obratno!
Objavljeno Nov 27, 2016

Desnica in levica današnjega časa sta kot leva in desna roka istega obraza, ki umijeta ena drugo, obe pa obraz. 

Vzpon današnje desnice je posledica načrtnega dela današnje  levice, ki je desnici omogočila vzpon - plimo, z načrtnim zagovarjanjem programa uvoza 50 milijonv migrantov v EU, s hkratnim so ustvarjanjem vojnih žaršč kot proizvalajcem migracije, z brutalnim vpeljevanjem dekadence in priviligiranjem homoseksualne družbe - identitetno zmedo in krajo ali lepše rečeno privatizacijo družbene ali državne lastnine.

Desnica hrati s svojim programom boja za hetero družbo napram homoseksualni in proti priseljevanju migrantov za katerega je odgovorna popolnoma enko kot levica radi skupnega interesa netenja vojn v svetu s posledično begunsko krizo, že pripravlja bodoči vzpon levice s popolno privatizacijo skupne družbene (državne) lastnine, odvzemom socilanih pravic, zniževanjem blaginje zaposlenih in upokojencev, ustvaritvijo množične brezposlenoti, uničevanjem malih lastnikov osebnega zasebnga premoženja v korist vele posestnikov in vele kapitala. Posledica tega je umetno ustvarjanje ne izmernih brez pravnih množic, ki so baza za nove razredne boje in ureditve ter že danes načrtovanega bodočega vzpona - vzgona nove lažne levice, ko bo to časovno odgovarjalo vele kapitalu.  

Tako vidimo, da so te zgodovinske spremembe samo plan vele kapatala in ne zgodovinski procesi in premembe kot nam obrazlagajo tako levi kot desni ideologi služeč skupaj vele kapitalu v njegovo veselje in zabavo.

Tako s svojimi plani in konfrotacijo, tako levica kot desnica delujeta skladno z načrtom in poskrbita, da se volilna baza enkrat obrača na levo ali desno kot hočejo gospodarji zemlje. Človeštvo se tako vrti v začaranem krogu misleč, da napreduje.

Podpiši z nami in deli!

Na je že okrog 3.700, od tega okrog 2.000 elektronsko in 1.700 ročno podpisanih.

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov