Članek
Je Cmerar res prikrit sadist?
Objavljeno Mar 02, 2016

So policisti heroji?

Nek znanec mi je ob kavici dejal: Če je to res kar so policisti naredili, je to herojsko dejanje in bodo v neki prihajajoči novi notranji ureditvi države Cerar in njegova banda veljala za prave sadistIčne zločince in jim bo sojeno retorgradno.  Omenil je, da Cerar svojega sadizma ne more več brzdat in se bo kmalu njegov sadizem videval bolj in bolj.    

Vprašam ga: Kakšen sadist pa je Cerar, če pa je znan strahopetec in mi to dvoje ne gre skupaj?

Posebne vrste, mi odgovori in pove: strahopetci se ne morejo pravilno osebnostno razviti in jih v notranjosti žre, da so slabiči. Ko tak slabič dobi priliko potem sadizira kar se da, kar pomeni popolnega podhuljenca, ki nori, ko je na oblasti nad podložnimi in spet nori od strahu, pred nadrejenimi, to je tujino.

Doda še: da zna biti, da je bila vsa zadeva z dopisovanja - elektronsko korespodenco samo past za Zorana in, da so ga nanjo nič hudeč slutečega navlekli,  kar lahko razbereš iz ministrovega več kot preveč kot naučenega pojasnevanja, usklajenega z akcijo ob pihanju in čudenja zakaj ravno on in to, kot da bi vedel, da je del akcije zoper Zorana in je zelo pazil, da je provizorično pil in tako vozil, da so ga lahko ustavili itd. Eden vede ali ne vede ali še kdo od Zoranovih je bil povezan z ministrom pri pripravi pasti za Zorana.

Vprašal sem ga: Po tvoje bi lahko rekel, da je minister in še kak policaj sodeloval v akciji zoper Zorana in ne Zoran zoper ministra in, da je bila to akcija v povezavi Vlada in kakšna skupina pro vladnih policajev zoper Zorana in njegov krog.

Odgovori mi: V Vladnem kabinetu imajo za marsikoga pripravljene podobne scenarije. So po naročilu tijine, ker mora Cmerar za tujino opraviti še neke zelo umazane posle, potem pa ga bodo odpikali in pustili ulici na milost in nemilost. Cmerar ni tak kader, da bi ga še potrebovali, zato ga bodo žrtvovali. Hkrati, ko ga bodo žrtvovali ulici bodo rekli; poglejte kaj je drhal storila. To so labirinti tujih obvešečevalnih služb, ki skrbe za interese svojega kapitla v Sloveniji in preko Slovenije v svetu kjer je ona prisotna in še kaj.

Hu, potem pa nas še čaka zabava in kako bo resnica o minstru in Cmerarju lahko prišla ven, ga vprašam.

Vse zakulisje je tudi dokumentirano kako je v resnici šlo, mi odvrne.

Kdo bi vedel kdo ima dokumentirano ozadje v rokah, ga vprašam, ti že kaj veš.

Nič kaj dosti, le tu pa tam se kaj šliši, sedaj pa moram iti in zakluči: Imej odpret oči saj je vsaka stvar lahko drugačna kot na prvi pogled izgleda. Cilj je v vsakem primeru zlomiti policijsko stavko. Je pa še ena caka v tej zgodbi in se zna pokazati, kdo je kdo. Imaš take, ki nosijo pod eno masko še drugo in za njo še tretjo.

Ker je to že neke vrste izdelava profila Cmerar, me zanima kako pa ga bralci Publisha vidite?

1. Je Cmerear res prikrit sadist?

2. Je Cmerar nerazvita osebnost zaradi otroške frustracije, ker se, da si ni umazal hlač ni igrav v peskovniku s sovrstniki in se sedaj hoče maščevati svetu?

3. Je Cmerar povprečena oseba?

4. Ali Cmerar samo izgleda bebav.

----------------------------------------------------------------------------------

Zahtevmo vrnitev ukradenih podjetij:

Podpiši z nami USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov