Je Cmerar res prikrit sadist?

Objavil/a rastko plohl, dne 2016-03-02 ob 22:15:16

So policisti heroji?

Nek znanec mi je ob kavici dejal: Če je to res kar so policisti naredili, je to herojsko dejanje in bodo v neki prihajajoči novi notranji ureditvi države Cerar in njegova banda veljala za prave sadistIčne zločince in jim bo sojeno retorgradno.  Omenil je, da Cerar svojega sadizma ne more več brzdat in se bo kmalu njegov sadizem videval bolj in bolj.    

Vprašam ga: Kakšen sadist pa je Cerar, če pa je znan strahopetec in mi to dvoje ne gre skupaj?

Posebne vrste, mi odgovori in pove: strahopetci se ne morejo pravilno osebnostno razviti in jih v notranjosti žre, da so slabiči. Ko tak slabič dobi priliko potem sadizira kar se da, kar pomeni popolnega podhuljenca, ki nori, ko je na oblasti nad podložnimi in spet nori od strahu, pred nadrejenimi, to je tujino.

Doda še: da zna biti, da je bila vsa zadeva z dopisovanja - elektronsko korespodenco samo past za Zorana in, da so ga nanjo nič hudeč slutečega navlekli,  kar lahko razbereš iz ministrovega več kot preveč kot naučenega pojasnevanja, usklajenega z akcijo ob pihanju in čudenja zakaj ravno on in to, kot da bi vedel, da je del akcije zoper Zorana in je zelo pazil, da je provizorično pil in tako vozil, da so ga lahko ustavili itd. Eden vede ali ne vede ali še kdo od Zoranovih je bil povezan z ministrom pri pripravi pasti za Zorana.

Vprašal sem ga: Po tvoje bi lahko rekel, da je minister in še kak policaj sodeloval v akciji zoper Zorana in ne Zoran zoper ministra in, da je bila to akcija v povezavi Vlada in kakšna skupina pro vladnih policajev zoper Zorana in njegov krog.

Odgovori mi: V Vladnem kabinetu imajo za marsikoga pripravljene podobne scenarije. So po naročilu tijine, ker mora Cmerar za tujino opraviti še neke zelo umazane posle, potem pa ga bodo odpikali in pustili ulici na milost in nemilost. Cmerar ni tak kader, da bi ga še potrebovali, zato ga bodo žrtvovali. Hkrati, ko ga bodo žrtvovali ulici bodo rekli; poglejte kaj je drhal storila. To so labirinti tujih obvešečevalnih služb, ki skrbe za interese svojega kapitla v Sloveniji in preko Slovenije v svetu kjer je ona prisotna in še kaj.

Hu, potem pa nas še čaka zabava in kako bo resnica o minstru in Cmerarju lahko prišla ven, ga vprašam.

Vse zakulisje je tudi dokumentirano kako je v resnici šlo, mi odvrne.

Kdo bi vedel kdo ima dokumentirano ozadje v rokah, ga vprašam, ti že kaj veš.

Nič kaj dosti, le tu pa tam se kaj šliši, sedaj pa moram iti in zakluči: Imej odpret oči saj je vsaka stvar lahko drugačna kot na prvi pogled izgleda. Cilj je v vsakem primeru zlomiti policijsko stavko. Je pa še ena caka v tej zgodbi in se zna pokazati, kdo je kdo. Imaš take, ki nosijo pod eno masko še drugo in za njo še tretjo.

Ker je to že neke vrste izdelava profila Cmerar, me zanima kako pa ga bralci Publisha vidite?

1. Je Cmerear res prikrit sadist?

2. Je Cmerar nerazvita osebnost zaradi otroške frustracije, ker se, da si ni umazal hlač ni igrav v peskovniku s sovrstniki in se sedaj hoče maščevati svetu?

3. Je Cmerar povprečena oseba?

4. Ali Cmerar samo izgleda bebav.

----------------------------------------------------------------------------------

Zahtevmo vrnitev ukradenih podjetij:

Podpiši z nami USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
7
Stoyan Svet
0
Mar 10, 2016
LP Abram,
cerar bi bil v vsakem primeru izvoljen,
ker prostozidarski oligarhi rabijo poslušno lutko,
on pa vse v njegovi DZ pravniški karieri
dela po naročilu nadrejenih gospodarjev
in v škodo ljudstva.
To isto so pa delali tudi njegovi predhodniki.
Deluje kot mevža, ki v državi nikakor ni sposobna narediti red,
red predvsem v bančnem in gospodarskem kriminalu.
Tista gospa ob njem ni njegova žena samo protokolarna spremljevalka.
Za vodilne funkcije v prostozidarskih EU državah so zaželeni zgolj geji in lezbijke.
Vse volitve doslej so bile zgoljufane,
tudi naslednje verjetno bodo, zmagala bo v naprej določena prostozidarska šahovska figura.
tudi za poslance so vedno v naprej skrbno izbrane poslušne radodarne riti, ki se po naročilu gospodarjev igrajo levo-desne LBGT in druge za blagostanje ljudstva nepomembne igre.
#7
abram1b2 Cej
1
Mar 10, 2016
Stoyan
Prav imaš! Tej teti manjka življenjska sila,modrost in načelnost.Prav žal mi je njegove žene,ki mora prenašati tega živega zabitega mrtvaka.Še najbolj mi je pa žal Slovencev,ki so se lahko zmotili,da so to človeško cunjo volili.Ta mrtvak nas bo pokopal.Osebno mislim,da je celo Pahor perla za njega.Izbrali smo najslabše kar se je izbrati dalo.Mramor je isti,samo,da mu jaz pravim pravi mali vrtni škodljivec.Lp
#6
Stoyan Svet
0
Mar 10, 2016
še najbolj tej teti manjka
to o čemer rada predava;
Laž na laž je njena etika in morala,
drugače pa vdana služabnica
jezuitskega vrtnega palčka.
#5
rastko plohl
1
Mar 03, 2016
Vitomir
tvoji odgovori so točni
#4
Vitomir Horvat
0
Mar 03, 2016
Zdi se kot logična razlaga njegovih dejanj. Verjetno pa bistveno ne presega ostalih politikov (levih, desnih, črnih, rdečih, belih...).
1. DA
2. DA
3. DA
4. NE
#3
rastko plohl
0
Mar 03, 2016
abram
če ga pogledaš v oči fotografije vidiš ta mrzel pogled
#2
abram1b2 Cej
1
Mar 03, 2016
Rastko
Najboljši zapis odkar sem na PW.Čestitam! Cerar je sadistični mamin sinček,ali po BMZ prededipalec, mamin sinček.Naj ga đe nekdo zbrca v vesolje.
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2016-03-02 22:15:16 (Mar 02, 2016)
Starejša objava Novejša objava
USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije, smo se odločili, da vložimo ustavno Pobudo za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi razlastitve in odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina je bila samovoljno podržavljena in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranemu krogu oseb.    Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z moralo, Ustavo RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.       Iz POBUDE je očitno, da se je proces razlastninjenja, ob hkratnem  zmanjševanju temeljnih človekovih pravic in svoboščin,  dogajal postopno in prikrito. Šele dejansko stanje, kot smo mu priča danes in poglobljena analiza vzrokov, ki je pripeljala do njega, omogočata ugotovitve zapisane v tej pobudi.   Ustavno sodišče bomo zaprosili, da v skladu s človeško moralo, Ustavo RS 1991 in  mednarodnimi dogovori odločijo, da je bil postopek odvzema družbene lastnine, njeno podržavljenj

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
Bo uraden izid pasjih dirk izpodbijan?
Pahor udaril po miz!
Gotofi smo ali te volitve so ne poštene, ne svobodne in ne enakopravne
23 LET ISKANJA PRAVICE ali sodniki in tožilci koga ščitijo?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

Najugodnejše geodetske storitve, storitve izvajamo po celotnem območju slovenije pooblaščeni geodet marjan ocepek, več informacij na www.moj-geodet.si ali na 031/217-713, ali na marjan.ocepek@gmail ali na info@moj-geodet.si #geodetskestoritveocepek #geodetocepek #mojgeodet #najugodengeodet #geodetdomzale #geodettrzin

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

7740.) miškolin - josip ribičič

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7081.) cesarjeva nova oblačila snežna kraljica - hans christian andersen

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj