Članek
Dekadenca, psihopatstvo in ozadje njihovega lobija
Objavljeno Dec 12, 2015

Za homo seksulanim lobijem stojijo sodomisti, hedonisti, pedofili, nekrofili in nebroj osebkov z razno raznimi seksualnimi nagnjenji in usmeritvami - motnjami povezani v tajnih kultnih organizacijah, katere so v sodobnem svetu prepovedane in preganjanje zaradi obrednih zločinov na seksulani ali kanibalisitčni osnovi nad ljudmi in živalmi.

Tako lahko najdemo povezave med posilstvi večjih skupin moških nad mladimi ženskami, še posebej turistkami v Indiji, uzakonjanje nekrofilije v Egiptu, ko lahko mož spolno občuje z že umrlo ženo v smislu poslovilnega spolnega odnosa, skupinskimi posilstvi, s strani moških, posamezenih moških v Ljubljani (po tv), obrednega spolnega zlorabljanja 13 letnice s strani znanega režiserja Romana Polanskega - moža znane umorjene igralke Šaron Tate, ki je bila del skupine, ki je vršila  obrede prizivanje hudiča in znanim zdravnikom Sašom Baričevičem, ki se je rodil kot ženska, se dal operirati, da je odstranil ženski videz, se predstavljal kot moški in vršil z umetnim penisom spolne odnose s svojimi psmi pasme Bulmastif. Njegova zgodba se je tragično končala in so ga sredi spolnega obreda (sodomije) psi ubili. Žalostno je to, da je psihopat nekaznovano lahko trpinčil živali, ki so bile zaradi samo obrambe pred nasiljem uradno ubite. Baričevič je vršil obredno spolno zlorabo psov v istem času kot ga predpisuje Iluminatski kolendar  za spolno občevanje z živalmi v čast njihovega praznika v tekočem letu. Narodne bajke o psoglavcih povedo, da na Slovenskem to ni novost.

Legalizacijo sodomije zahtevajo v Belgiji, pedofili so ustanovili politično gibanje za legalizacij pedofilije na Nizozemskem, sredi Londona vršijo homoseksualci proteste za legalizacijo otroške prostitucije od 12 leta starosti,.....

Psihopatske tajne organizacije, so izza množični posilstev v Indiji, izza Baričeviča, izza,... Oblvadujejo skorada vse vere, politične organizacije, državne administracije, civilne družbe in, ....

Odpiranje Pandorine skrinjice - uzakonjanje dekadence bo imel povraten učinek na tiste, ki jo odpirajo z namenom dekadentiranja slovenske družbe.