Prikriti plan Cerarja

Objavil/a rastko plohl, dne 2015-04-11 ob 21:56:25

Cerar pripravlja zlom in uničenje Zavoda za zdravstveno varstvo Slovenije (ZZZS) in Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (ZPIZ), ki sta javna  (družbena) sklada pod nadzorom države. Uničenje obeh skladov, ki zagotavljata zdravstveno oskrbo in pokojninsko varnost, bo izvedel v dveh korakih, to je dveh zaporednih reformah: 

prvi korak je prva reforma zdravstva in prva reforma pokojninskega sistema v letu 2015 najkasneje 2016 in potem še drug korak ponovna reforma obeh reform to je dokončno uničenje ZZZS in ZPIZa.

Zdravstveni sistem se napaja iz dveh (treh = 2+1) naslovov:

javni sistem - javni sklad ali tako imenovani prvi steber iz tekočih plač delojemalcev in delodajalcev ter proračuna države (dva naslova) in dodatnega prostovoljnega zavarovanja (1naslov) drugi steber vplačevanega zavarovalnicam okrog 30 € mesečno po osebi, ki od vplačanega denarja letno med okrog  500 milijonov € (1/2 milijarde €) zase porabijo letno 60 milijonov €. Tako so zavarovalnice zase iz vplačanih 10 milijard €  v 20 letih zase odtegnile 1,2 milijarde € in več.

Iz tega razloga so se tujci tajno pogodili v Vlado RS, da prevzamejo lastništvo nad zavarovalnicami in bankami. V že predvideni letošnji zdravstveni reformi je vključen ta posel in hkrati sesuvanje ZSSS in nastavek za že ponovno zdravstveno reformo, ki bo sledila že čez kakšno leto ali dve in, ki bo celotna tekoča vplačila iz plač za zdravstvo preusmerila na zavarovalnice in posledično ukinitev ZZZS. Tako bo naše _TVOJE zdravstveno varstvo v celoti odvisno od zavarovalnic v tuji lasti. En neplačan obrok ali brezposelnost bo pomenila čas brez zdravstvenega zavarovanja.

Pokojninski sistem se napaja iz dveh (treh=2+1 in +1/2)naslovov:

javni sistem - javni sklad ali tako imenovani prvi steber iz tekočih plač delojemalcev in delodajalcev ter proračuna države (dva naslova) in drugi steber (+1) dodatno pokojninsko zavarovanje javnih uslužbencev in dodatno zavarovanje, ki ga plačuje podjetje in še osebno dodatno pokojninsko - rento zavarovanje (in+1/2) preko zavarovalnic in bank kot neke vrste oblika varčevanja, ki ni del ZPIZa. Z odprodajo državnega premoženja (+1), ki je v resnici lastnina KADa in Modre zavarovalnice in še dveh družb, ki so v lasti in sestavi javnega Pokojniskega sistema - ZPIZa, ki se na osnovi lastniških deležev sedaj 15 prodajanih podjetij (v planu je š prodaja naslednja serija 64 podjetij in vse ostalo "državno premoženje) soomogoča izplačilo pokojnin. Pomebno kriminalno vlogo igra tudi Slovenski državni holding - SDH in DUBT.

Tako bo v zelo hitrem času ogroženo izplačilo pokojnin, ker ne bo več dodatnega priliva iz prodanih podjetij, saj bodo tekoči prilivi iz plač in plačil delodajalca premajhni in iz proračuna se ne bo moglo kriti vedno večje razlike. Zato se pripravlja hitra in drastična pokojninska reforma (prva), ki bo znižala velikost pokojnin in zaostrila pogoje upokojevnaja. Med tem časom (leto ali dve) bodo tujcem prodana vsa podjeta 15 + 64 + vse ostalo to je vsa državna lastnina. Tako bo za to pokojninsko reformo takoj sledila nova, ki bo postopoma ukinila ZPIZ in ves pokojniski sistem prenesla na zavarovalnice in banke, ki bodo pred tem prodane tujcem. Tujci bodo tako zraven varčevalnih vlog, kreditiranja prevzeli obračanje zdravstvega in pokojninskega denarja, ki imata okrog med 5 in 10 milijard € obratnega kapitala letno ter vzeli zase najmanj 10% vsote iz naslova vplačil za zdravstveno zavarovanje.

Tako bo zdravstvo šolstvo ali pokojnina le trenutna dobrina, ne samo revnih, temveč trenutno tudi bogatih, ki bodo lahko že jutri revni...Tujci bodo prejeta vplačila za zdravstvo, pokojnine  in še kaj nalagali v lastniške deleže podjetij pri nas in v tujini ter črpali dobičke na osnovi  naših (zaposlenih v gospodarstvu) nizkih plač, ki se bodo morali tako dati še dodatno  izkoriščati, da če bodo sploh kdaj lahko dobili nazaj vplačila to je pokojnine in zdravstveno varstvo. To je popoln sklenje krog izkoriščanja po principu plačaj, da te lahko še bolj odiram, oziroma soglašaj, da odiramo zate drugega in drug soglaša, da zanj odiram tebe, pri tem pa mastni služim več kot vidva in to na vajin račun. Ker druge oblike zavarovanja ne bo in ker lahko kdaj pa kdaj razglasijo stečaj zavarovalnice in banke je s tem, da je vplačnik ogrožen, da bo še po tej strani ostal brez zdravstvenega varstva ali pokojnine ali obojega hkrati brez svoje krivde. Če bo država kot sedaj (že jamči) jamčila našim bankam in zavarovalnicam v tuji lasti za delna poplačila vplačil (v višini 40%), bomo če bomo sploh hoteli dobiti delček vrnjenih vplačil to pokrivali z denajem davkoploačevalcev (to je tvojim mojim) in bomo še dodatno opehrajeni ....... nateg brez konca

in

Enaki pozkusi dokončnega uničenja javnega šolstva in nudenje vrhunske izbrazbe le enim potem pa nikomu že poteka: Kako raziščite...

Haloooo!

Med tem bodo tujci s pomočjo Cerarja ali njegovega nepravega naslednika zahrbtno uničili se domače zasebnike, zdravstvo in turizem spremenili v svetovni center preprodaje organo (preko že pripravljenga Zakona o transplataciji organov) hazarda, kriminala legalizirali trgovino z belim blagom, otroško prostitucijo... deželo napolnili z neskončno begunci, ki so posledica njihovih vojn ......

Ves načrt, ki je opisan je preko dela Cerarja viden. In ni od danes. Cerar je samo eden od njegovi uresničevalcev. En člen te verige zla.

Objavlja se tiralica za Narodnim izdajalcem.

Vsakdo, ki bo prignal lažnjivega Kljukca pred narodno sodišče, dobi narodno priznaje za trud pri spravljanju zlikovcev, tja kamor spadajo.

Cerarja je potrebno čim prej zapreti in preprečiti svinjarijo.

Svet nacionalne varnosti bi že zdavnaj moral aretirati in ganjati Cerarja,  po 350. členu 366. členu, ... členu

in kot sodelavca tuje obveščevalne službe v škodo Republike Slovenije in naroda.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
7
Vlatka Kozlovič
0
Apr 14, 2015
Rastko,

samo še štiri leta, oz. 3, potem pa: ALELUJA......
#7
rastko plohl
0
Apr 13, 2015
Vlatka, če ne potem bo država puffff
#6
Vlatka Kozlovič
1
Apr 13, 2015
Stojči,

samo še malo in....pufffff
#5
vladislav stres
0
Apr 13, 2015
Rastko: "nateg brez konca":
Večja riba poje manjšo zaradi več kapitala
beri sodelovanja (preko denarja), boljših tehnološke opremljenosti in več znanja.
Torej je izhod jasen, več sodelovanja, opremljenosti in znanja na stran upornikov totalitarizmu.
#4
Božo žabjek
1
Apr 12, 2015
Cerar je Janša in Bratuškova, pa še kdo, skupaj. A problem nastane, ko po njegovem padcu ni zaupanja vrednega! Me pa ne bo motilo, če bo kar nekaj časa brezvladje.
#3
rastko plohl
1
Apr 12, 2015
Stoyan to kar praviš je ne samo rešitev temveč odrešitev
#2
Stoyan Svet
1
Apr 12, 2015
upajmo, da bo v kratkem izgubil mandat,
da ne bo mogel več delati škode našemu narodu
in ostalim državljanom.
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2015-04-11 21:56:25 (Apr 11, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
Bo uraden izid pasjih dirk izpodbijan?
Pahor udaril po miz!
Gotofi smo ali te volitve so ne poštene, ne svobodne in ne enakopravne
23 LET ISKANJA PRAVICE ali sodniki in tožilci koga ščitijo?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

Najugodnejše geodetske storitve, storitve izvajamo po celotnem območju slovenije pooblaščeni geodet marjan ocepek, več informacij na www.moj-geodet.si ali na 031/217-713, ali na marjan.ocepek@gmail ali na info@moj-geodet.si #geodetskestoritveocepek #geodetocepek #mojgeodet #najugodengeodet #geodetdomzale #geodettrzin

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

7740.) miškolin - josip ribičič

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7081.) cesarjeva nova oblačila snežna kraljica - hans christian andersen

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj