Člani (6)
Radio Rogla
Mesečnik ŠENTJURSKE NOVICE
Mesečnik BISTRIŠKE NOVICE
Tednik ROGAŠKE NOVICE
Tednik NOVICE
Tednik CELJAN
Spremljevalci (5)
Dejan škaler
Duki Duki
Vlado30 Novak
Pasivni Dohodek DENAR
Tednik CELJAN

Kategorija: romana.stojnsek

Novice

RADIO ROGLA
NOVICE
ŠENTJURSKE NOVICE
BISTRIŠKE NOVICE
CELJAN
ROGAŠKE NOVICE
Novice .si
Sep 15, 2016

MODA: Reciklaža, od dežnika do pelerine

  Tokrat bom začela z malo drugačno temo. Dotaknila se bom festivala RECI:DESIGN, podobe recikliranja, ki v središču Celja poteka že drugič. Organizator festivala je Društvo 567, ki k sodelovanju vsako leto povabi različne slovenske ustvarjalce. Med njimi sem bila ponovno tudi jaz. Pridružili smo se ustvarjalnim ekipam in se predstavili s svojim recikliranim izdelkom. Nekateri so […] Prispevek MOD

MODA: Reciklaža, od dežnika do pelerine - Novice.si

  Tokrat bom začela z malo drugačno temo. Dotaknila se bom festivala RECI:DESIGN, podobe recikliranja, ki v središču Celja poteka že drugič. Organizat
Novice .si
Jul 27, 2016

MODA: Dolga bela obleka je »nujni kos« poletja

Poletje je v polni sezoni, polovico ga je že mimo, polovico ga je še pred nami, nismo pa še govorili o »nujnih« kosih poletja. Kljub letošnjim barvnim modnim hitom poletja, v garderobi ne sme manjkati bela barva, ki je brezčasna, nosljiva in nujni kos poletja. Čeprav je letošnje poletje odeto v pastelne in močne barve, je […] Prispevek MODA: Dolga bela obleka je »nujni kos« poletja je bil objavlje

MODA: Dolga bela obleka je »nujni kos« poletja - Novice.SI

Poletje je v polni sezoni, polovico ga je že mimo, polovico ga je še pred nami, nismo pa še govorili o »nujnih« kosih poletja. Kljub letošnjim barvnim

Oglasi

notranja vrata cenik: ideales cenik za vrata, ki so vsa izdelana po meri. na spletni strani si poglejte nekaj primerov, ki vas bodo prepričali.

Kategorija: Storitve

Cena: 330 €

če iščete nova notranja vrata za vaš dom, potem preverite ponudbo podjetja ideales, ker imamo v ponudbi različne vrste notranjih vrat, izdelajo pa jih tudi po naročilu. tako se lahko vaša vrata sedaj stilno ujemajo z ostalim pohištvom vašega doma. kontaktirajte jih za ponudbo. 

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

notranja vrata podjetja ideales. nudimo izdelavo kvalitetnih notranjih vrat, ki jih izdelamo po meri. videz notranjih vrat izberete sami, po svojih željah.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

nihajna vrata, so za stanovanja, kjer je malo prostora, izjemno praktična, pa tudi odpiranje le-teh je izjemno enostavno tudi za manjše otroke, ki ne dosežejo kljuke. podjetje ideales vam bo zagotovilo izvedbo po naročilu.  

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

lesena vrata nudijo občutek domačnosti, topline, so trpežna in še bi lahko naštevali. tisti, ki jih še nimate, imate možnost, da jih mizar ideales izdela po vaših željah in merah.  

Kategorija: Pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Kategorija: Ostala oprema

Cena: 2 €

drsna notranja vrata narejena po meri. takšno vrst vrat, ki je izdelana po meri pa vam lahko izdelajo pri podjetju ideales. preverite našo ponudbo!

Kategorija: Pohištvo

Cena: 1 €

se sprašujete kako do lepega nasmeha? rešitev so zobne prevleke ali zobne luske, saj z njimi zaščitimo zobe in poskrbimo za belino zob ter lep nasmeh.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

iščete zobozdravnika v ljubljani? ustna medicina d.o.o. je odlična izbira za vse tiste, ki želite profesionalno nego vaših ust, zobovja in dlesni. obiščite nas.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

paradontoza je bolezen, povezana s krvavljenjem dlesni. poteka pa v več stopnjah, zato je potrebno, da pravočasno obiščete zobozdravnika in tako pravočasno odkrihete to bolezen.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

bi želeli imeti lepši nasmeh? obiščite ortodonta. ta bo pregledal vaše zobe in izbral pravi zobni aparat za vas. sčasoma bo vaš nasmeh popoln, posledično pa boste tudi bolj zadovoljni in samozavestni.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

pridružite se mnogim, ki so se ob težavi izpadanju zob odločili za zobne implantate. zobni implantati so odlična rešitev saj so fiksno implementirani v vašo čeljust in tako skrbijo za dober fiksen občutek. ustna medicina bo na profesionalen način poskrbela za rešitveni poseg.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj