Člani (1)
Nepremičnine Slovenija
Spremljevalci (4)
Denis Debelak
Peter Slapšak
SONCE Nepremičnine D.o.o.
Isospan Slovenija

Cene zlata rastejo, nevarnost inflacije vedno večja!

Peter Slapšak
18.01.2017 22:12 (Jan 18, 2017)

Cena zlata je od dviga obrestne mere s strani ameriške centralne banke v sredini decembra zrasla že za več kot 5%. To še enkrat potrjuje, da se dejansko cena zlata dviguje tudi takrat, ko se dviguje obrestna mera centralnih bank.
Težava, ki prihaja na površje je, da je že sedaj inflacija višja kot obrestne mere na banki. 
V ZDA je po zadnjih podatkih statistična inflacija zrasla na 2.1% medtem, ko je obrestna mera ameriške centralne banke 0,75%. To pomeni da je inflacija skoraj 3x večja od obrestne mere. V tem primeru gre za realno izgubo premoženja in to bo še pospešilo prenos premoženja iz bank v druge naložbe. Posledica tega je tudi rast cen zlata in srebra, ki se bo zaradi povečevanja inflacije še nadaljevala.
 
Tudi v drugih državah opozarjajo na višjo inflacijo. Npr. v Turčiji.

Isospan Slovenija
15.04.2015 09:42 (Apr 15, 2015)

Moderna arhitektura hiše v okolici Ljubljane, grajena z isospan zidakom S 36,5/16,5 silver.

SONCE nepremičnine d.o.o.
26.11.2013 16:26 (Nov 26, 2013)

Primorsko – Goranska, Dobrinj

Hiša se nahaja na mirni lokaciji in je od morja oddaljena 3 km. V pritličju se nahaja kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, kopalnica in dve pokriti terasi. V nadstropju se nahajata dve sobi in kopalnica.
Nepremičnine Slovenija
03.08.2013 10:27 (Aug 03, 2013)

Savinjska, Štore, ŠTORE, 1.5 sobno

PRODAM NA NOVO OBNOVLJENO STANOVANJEV ZNESKU 42.800,00€, MOŽNOST TUDI ODKUPA PO NAROČILO NAREJENE KUHINJE IN OSTALE OPREME ZA CENO 8.500,00€ ZK UREJN IN ETAŽNA LASTNIA TUDI.
Nepremičnine Slovenija
03.08.2013 10:27 (Aug 03, 2013)

Savinjska, Slovenske Konjice, Slovenske Konjice, Hiša

  Na odlični lokaciji v centru Slovenskih Konjic se nahaja stanovanjska hiša z delavnico. HIša je v celoti podkletena in je bila delno obnovljena. Kletna etaža obsega garažo s kurilnico, shrambo za živila ter večjo delavnico z ločenim vhodom. V pritličju se nahaja večje dvosobno stanovanje z naslednjo razporeditvijo: iz verande vodijo vrata na hodnik, iz hodnika pa na stopnišče v mansardo, v kopalnico s straniščem, shrambo, kuhinjo ter dn
Nepremičnine Slovenija
03.08.2013 10:27 (Aug 03, 2013)

Savinjska, Velenje, Tomšičeva cesta, 2 sobno

  Stanovanje se nahaja na Tomšičevi cesti v Velenju, v četrtem nadstropju, mirna lokacija, z vso potrebno infrastrukturo, v neposredni bližini zdravstvenega doma, osnovne in srednje šole. Je v celoti opremljeno in obnovljeno leta 2005. Komunalna oprema: T+M voda, elektrika, daljinsko ogrevanje, CaTV, kanalizacija.
Nepremičnine Slovenija
03.08.2013 10:27 (Aug 03, 2013)

Savinjska, Celje, Laze pri Velenju, Hiša

  Stanovanjska stavba se nahaja v zaselku Laze pri Velenju na parc. vel 548 m2, z dobro cestno povezavo z Velenjem in Polzelo. Hiša je delno renovirana (centralna, vodovod, kanalizacija, delno okna, sanitarije) s kuhinjskim pohištvom.   Komunalna oprema: T+M voda. lastna CK, elektrika, CaTV, telefonska instalacija.  
Nepremičnine Slovenija
03.08.2013 10:27 (Aug 03, 2013)

Savinjska, Podčetrtek, PRISTAVA PRI LESIČNEM, Hiša

Prodam novo zgrajeno hišo na prekrasni sončni lokaciji sredi mirnega naravnega okolja, v bližini turističnih krajev Podčetrtek in Olimja ( oddaljenost okrog 10-12 minut). Gre za novo zgrajeno hišo v dveh etažah z urejeno okolico. Končana je tudi fasada (izolacijska). V pritličnih prostorih je kurilnica, hodnik s stopniščem v mansardo, shramba, kopalnica z WC, kuhinja z dnevno sobo ter spalnica. Mansarda ima predprostor, dve veliki sob
Nepremičnine Slovenija
03.08.2013 10:27 (Aug 03, 2013)

Savinjska, Rogaška Slatina, , Apartma

POČITNIŠKI OBJEKT, APARTMA, SAVINJSKA, ROGAŠKA SLATINA Upravna enota: Šmarje pri Jelšah ROGAŠKA SLATINA, prodamo počitniški apartma v velikosti  73,42 m2, skupaj z vso opremo.  Priključki so voda, centralno ogrevanje na olje ali plin, kanalizacija, TV s kabelsko, plin. Opis nepremičnine: 2x kuhinja, hodnik, kopalnica z WC-jem, enoposteljna soba, spalnica 1 in spalnica 2. Apartma se nahaja v okolici term Rogaška Slatina, smučišč, treh sodobni
Nepremičnine Slovenija
03.08.2013 10:26 (Aug 03, 2013)

Savinjska, Rogaška Slatina, , Apartma

ROGAŠKA SLATINA, prodamo počitniški apartma v velikosti  68,59 m2, skupaj z vso opremo.  Priključki so voda, centralno ogrevanje na olje ali plin, kanalizacija, TV s kabelsko, plin. Opis nepremičnine:  kuhinja, spalnica z balkonom, hodnik, kopalnica z WC-jem, WC, in 2x 1-posteljna soba.  Apartma se nahaja v okolici term Rogaška Slatina,  blizu zanimivih smučišč, treh sodobnih športnih dvoran in najlepšega parka v Sloveniji.    ZELO UGOD

Oglasi

v najem vzamem 2 ali 3 sobno stanovanje v rogaški slatini. živim sama z dvema hčerama ( 14 in 17 let) info na 040648045

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Kategorija: Slovenija

Cena: 65 €

Kategorija: Slovenija

Cena: 65 €

v celju na hudinji oddamo v najem poslovni prostor 50 m2, namenjen za razne osebne storitve.trgovino, varstvo malih otrok itd.dostop iz ulice. tel.040 213 518  

Kategorija: Slovenija

Cena: 200 €

dodatni opis: celje, hudinja 257 m2, zgrajena l. 1967, adaptirana l. 1990, 252 m2 zemljišča, hiša je prva v vrsti, samostojno grajena. pri adaptaciji vgrajena nova okna.okoli hiše so parkirni prostori za 5 avtomobilov. hiša se glede na velikost, večnamenskost in ugodno lego (800m do avtoceste)ugodno proda. v hiši je v prizidku poslovni prostor 50m2 s samostojnim vhodom iz ulice. pred poslovnim prostorom so 3 parkirišča, v neposredni bližini pa ji je še več. v pritličju hiše je še pisarna wc, pralnica kurilnica in več kleti, ter velika garaža za 2 avtomobila..v prvi etaži je kompletno 4 sobno stanovanje in kompletna garsonjera 30m2, z zaprto teraso s posebnim samostojnim vhodom.v drugi etaži-podstrešni, je spet kompletno 4 sobno stanovanje, ki je vso izolirano s toplotno izolacijo.hiša ima vse komunalne in informacijske priključke, kurjavo na mestni plin. glede na veliko stanovajnsko površinino je možno stanovanja tudi oddajati, oddajati poslovni prostor, ali se ukvarjati z mnogimi možnimi dejavnostmi in je tako morebitno odplačevanje na daljši rok olajšano.to je izredna in pomembna možnost za nakup hiše, ki je bodočemu kupcu na razpolago !  

Kategorija: Slovenija

Cena: 190000 €

  popolnoma prenovljeno stanovanje (vodovod, elektrika, centralna kurjava, okna, vrata, stene, podi, kopalnica) se nahaja v tretjem (od pet) nadstropju v strogem centru velenja. tri sobe s kuhinjo in dnevnim delom, dvema balkonoma in kletjo v stavbi brez dvigala, pripravljeno na takojšnjo vselitev brez kakršnihkoli vlaganj. komunalna oprema: t+m voda. daljinsko ogrevanje, elektrika, catv, telefon.

Kategorija: Slovenija

Cena: 93000 €

  stanovanje se nahaja v bližini ¨tržnice¨, v petem nadstropju, brez dvigala, v mirnem delu mesta, v bližini javnih ustanov.stanovanje obnovljeno, zastekljena loža, preurejena v spalni prostor, posebna vlaganja niso potrebna. delno opremljeno, takoj vseljivo. zelo primerno za mlajšo samsko osebo ali mlad par. vsa komunalna oprema.

Kategorija: Slovenija

Cena: 38000 €

  vikend, primeren tudi za stalno bivanje, se nahaja na parceli vel. 615 m2 v naselju lepa njiva (grmadnik) v občini mozirje. izredno lep pogled v smeri golte in smrekovca, v prijetnem naravnem ambientu, možnost bivanja dveh družin (dve kopalnici). v okolici strjeno naselje vikendov oz. manjših enodružinskih hiš. komunala: voda, elektrika, greznica, dovoz makadam.

Kategorija: Slovenija

Cena: 95000 €

  stanovanjska stavba se nahaja v zaselku laze pri velenju na parc. vel 548 m2, z dobro cestno povezavo z velenjem in polzelo. hiša je delno renovirana (centralna, vodovod, kanalizacija, delno okna, sanitarije) s kuhinjskim pohištvom.   komunalna oprema: t+m voda. lastna ck, elektrika, catv, telefonska instalacija.  

Kategorija: Slovenija

Cena: 89000 €

delno zazidljiva parcela (cca 1/2) s kontejnerjem – barako za spravilo orodja se nahaja v skornem pri šoštanju z izredno lepim razgledom po celotni šaleški dolini. privlačna lega v mirnem okolišu, parcela v nagibu, v neposredni bližini vsa komunalna infrastruktura, do asfalta cca 50 m1, urejena služnost dovoza.  

Kategorija: Slovenija

Cena: 28000 €

  prodamo stanovanje v drugem (od treh)  nadstropju z garažnim boksom in shrambo, v novozgrajeni stavbi z dvigalom v velenju – šalek, na odlični in mirni lokaciji, v bližini osnovna šola, trgovine ipd. sodobna in kvalitetna izvedba, dobra razporeditev prostorov, vsa komunalna oprema. kupcu ob nakupu podarimo dodatni garažni boks.

Kategorija: Slovenija

Cena: 140000 €

  stanovanje se nahaja v samem centru velenja, v 4. nadstr., z lepim pogledom na vzhodno stran velenja (park), v večjem delu obnovljeno (okna, vrata, podi ipd), brez balkona, s kletnim boksom. komunalna oprema: t+m voda, elektrika, centralna kurjava, catv.

Kategorija: Slovenija

Cena: 65000 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj