Članek
Vodovodna napeljava
Objavljeno Dec 16, 2014

Vodovodna napeljava

Vodovodna napeljava 

Vodovodna napeljava predstavlja pomemben del infrastrukture objekta, zato je vsekakor pametno, da so vodovodne inštalacije izvedene profesionalno in dobro premišljeno. Ker vodovodna napeljava predstavlja dolgoročno investicijo, vam priporočamo, da izberete vodovodno opremo vrhunske kakovosti. Kvalitetna vodovodna oprema priznanih proizvajalcev vam je na voljo v naši trgovini. Pri nakupu vam z veseljem svetujemo, blago pa vam, v kolikor ste doma iz okolice Ljubljane, tudi brezplačno dostavimo ...

 

Vodovodna napeljava – obvezen del vsakega objekta

Izvedba vodovodnih inštalacijSi predstavljate, da bi živeli v domu brez vodovodne inštalacije, brez dostopa do pitne in sanitarne vode? Verjetno ne. Da vam bo voda vedno na voljo, vam priporočamo, da si pred gradnjo objekta vzamete zadosti časa ter ustrezno premislite, kje in kako bodo potekalevodovodne cevi. Dobro načrtovanje vodovodne inštalacije vam lahko prihrani marsikatero kasnejšo nevšečnost, zato cevi za vodovod položite na način, ki bo zagotavljal učinkovito pretakanje vode in čim manj porabljenega materiala. Pozorni bodite tudi na izvedbo montaže ter dobro izolacijo, saj vodovodna napeljava lahko povzroča moteče šumenje. Svetujemo vam, da je vodovodna napeljavasestavljena iz visoko kakovostnih materialov, ki so vam na voljo v naši trgovini.

 

Vodovodna napeljava – vzdrževanje

Veliko ljudi je mnenja, da vzdrževanje vodovodne napeljave ni potrebno. To prepričanje je napačno, saj vodovodna napeljava zahteva redno in pravilno vzdrževanje. V nasprotnem primeru se vam lahko zgodi, da voda ne bo pitna, ali še huje, da boste ostali brez dostopa do vode. Slabo vzdrževanje vodovodne napeljave lahko pripelje tudi do nenadzorovanega odtekanja vode iz sistema, kar vam povzroči nepotrebne stroške. Priporočamo vam, da redno čistite mrežice in druge nastavke na pipah ter da ustrezno poskrbite za odstranjevanje vodnega kamna. Zamenjajte dotrajane odseke vodovodne inštalacije, ne pozabite pa tudi na pregled ventilov.

 

Celotna vodovodna oprema na enem mestu

Ker vodovodna napeljava predstavlja dolgoročno investicijo in ker so stroški popravila vodovodne inštalacije lahko zelo visoki, vam je v naši trgovini na voljo le vrhunska vodovodna oprema priznanih proizvajalcev. Bogato ponudbo sestavljajo:

  • Podometni kotlički Geberit
  • Sifoni in ostali priključki
  • PVC cevi za vodovod in odtoki
  • Pocinkani fitingi in pocinkane vodovodne cevi
  • Alumplast cevi in fitingi
  • Ekoplastik cevi in fitingi
  • Kroglični ventili
  • Vodomeri
  • Ostali material za vodovodne inštalacije


Geberit je priznano švicarsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno že leta 1874. Vodovodna oprema omenjenega podjetja velja za visoko kakovostno in vsekakor močno vpliva na kvaliteto življenja v kopalnici ter ostalih prostorih, kjer je omogočen dostop do vode. Obiščite nas in o pestri ponudbi prepričajte sami. Poleg vseh elementov za vodovodno napeljavo vam je na voljo tudi celotna kopalniška oprema ter raznovrstna oprema za ogrevanje stanovanja.