Članek
Izkušnje z Office 365 Slovenija
Objavljeno Aug 18, 2017

Ko smo imeli pred časom v podjetju inšpekcijo, po vsej verjetnosti jo je poslal eden od konkurentov, kateremu gremo precej v nos, so se vtaknili v res čisto vse. Ker niso našli nič, so se na koncu spravili na software in glej ga zlomka, kdo bi si mislil, našli so svega i svašta, saj nam je bilo enostavno škoda denarja, da bi imeli čisto vse programe licenčne, še posebej pa za Word in Excel ni bilo zanimanja. Ker  smo jasno morali potem vse urediti pred naslednjim pregledom, pa nismo želeli za plačati visokega stroška, smo se raje odločili za Office 365 Slovenija. Dejansko se plačuje na mesec res zelo nizka naročnina, in sicer le okoli 10 € za pet računalnikov, pri čemer je sama namestitev res zelo lahko, prav tako lahka pa je tudi uporaba, saj je identična klasični verziji.

Poleg tega pa je velika prednost, ki jo ima Office 365 Slovenija ta, da so dokumenti shranjeni v oblaku, torej se lahko do istega dokumenta dostopa iz katerega koli računalnika, ki uporablja Office 365 Slovenija, kar je vsekakor izjemno praktično, prav tako pa tudi veliko bolj varno, saj se s tem možnost, da bi se kakšni dokumenti izgubili, tudi zmanjša. Poleg tega pa je tu še dodatna prednost, in sicer, da ni treba skrbeti za posodobitve, saj je vse ves čas urejeno.

Vsekakor torej lahko rečemo, da se nam zdi Office 365 Slovenija zelo dobra, je uporaben in vsekakor cenovno tako ugoden, da se ne splača tvegati obiska inšpektorja, ki jasno ne da samo opomina in opozorila, temveč poleg zahteve, da se vse skupaj uredi kot je treba, tudi kazen.