Članek
Kakšen telefon kupiti za najzahtevnejše razmere?
Objavljeno Aug 12, 2016

Namen in način uporabe telefonov je tako zelo različen, kot so danes na srečo različni tudi aparati, ki se jih dobi v ponudbi. Ravno tega se v našem podjetju nismo prav dobro zavedali, ko so se kupovali aparati, saj se naše podjetje ukvarja s popravili avtomobilov.

Gre torej za avtomehanično delavnico, pa smo si kupili telefone na dotik, dejansko pa bi bili že v osnovi veliko bolj primerni GSM telefoni, pa še to ne kar čisto vsi, temveč bi bil CAT GSM telefon veliko bolj primeren, saj je že v osnovi namenjen uporabi v prašnih prostorih, pa tudi v prostorih, kjer se kaj hitro zgodi, da GSM telefoni padejo na tla in tudi da nanje pade ali jih povozi kakšen zelo težek predmet.

Torej je CAT GSM telefon že v osnovi namenjen takšnim tudi najbolj zahtevnim razmeram. Seveda v našem podjetju niso bili kupljeni takšni GSM telefoni, temveč povsem neprimerni in lahko si le predstavljate, koliko časa so delovali pri nas. Dejansko niso bili v naših prostorih v delujočem stanju niti pol leta, zato nam ni preostalo nič drugega, kot da se kupijo novi GSM telefoni, ki so za takšne razmere dejansko tudi primerni. Na srečo pa naložba niti ni bila velika, da bi podjetje nov udarec naložbe izredno čutilo, tako da je naložba šla kar hitro skozi in sedaj po dobrem letu GSM telefoni povsem dobro delujejo, še najbolje pa je, da nanje ni treba paziti in imeti samo za njih primernega prostora.