Članek
IGNOR ZAPOR UMOR
Objavljeno Jun 20, 2014

         

 

Ta zapis nastaja 20.6.2014 ob 3.09 zjutraj. Spanca še ni bilo, čeprav običajno spim zelo trdno. V mojih »pogovorih z Bogom« sem prosil za moč, odločnost in pogum. Prvič mi je prišlo na misel, kako si lahko štejem v veliko čast, da kandidiram v Kamniku – rojstnem kraju generala Rudolfa Maistra. Prosim za del njegovega poguma in odločnosti, ki ga je potreboval, ko se je s svojimi soborci podal proti severni meji.

V enem od prejšnjih zapisov sem omenil, da se je moja politična pot začela,(tega se takrat še nisem niti zavedal) z opozarjanjem na silno počasno odpravljanje posledic poplav v Zg. Savinjski dolini. Takrat sem si na začetku (skupaj s krajani) postavil za cilj: sanacija uničenih cest (Ljubno-Luče, Podvolovljek – Kranjski Rak – Kamnik) in ureditev vodotokov ob teh trasah. Trajalo je dolgo, a leta 2008 so bili cilji bolj kot ne doseženi in nisem našel več motivacije, zato sem se odločil, da ne kandidiram.

Kot sem napisal v tekstu z naslovom »Katastrofalne poplave v Slo« imamo sedaj poplavo v celi državi. Poplavo nebrzdanega zadolževanja, kot posledica prepožrešnega pohlepa, ki bi naj po nekaterih ocenah iz države pospravil cca 70 milijard €! Zato si ponovno zadajam cilj: sleherni atom svoje moči bom porabil za to, da ta denar pride nazaj v Slovenijo. Ob današnjih možnostih, ki jo nudijo sodobne elektronske povezave, mi ne bo noben dr. ekonomsko, pravniško bluzatorskega prevarantstva dopovedal, da se ne da ugotoviti od kod, koliko in kam je bil denar nakazan. Če znajo to ugotoviti in ga vrniti Rusi, se bom šel učit od njih. Če to znajo Nemci, bom šel k njim. Ker, odkrito povedano, ne vem povsem natančno, kako bomo to storili. Ko kapitan odrine s svojo ladjo na dolgo pot, tudi v celoti ne ve kakšni viharji in ovire ga čakajo na poti. In če bi  deloval samo za svoj osnovni namen- ohraniti ladjo – ne bi nikoli izplul iz pristana. Vendar bi mu zgnilo dno. V 20-ih letih je slovensko dno že dodobra nagnito in za ukrepanje je skrajni čas.  Zato ne bom prenašal, da bi uradniki bank, ministrstev ali katerihkoli drugih inštitucij pretili, da imen ne bodo razkrivali, ker so med njimi tudi politiki!! (kot smo bili temu priča nedavno v DZ) In kaj potem, draga gospa? Ravno zaradi tega je treba imena razkriti in ni ga Kučana, Jankoviča, Cerarja, Janše, Bogoviča…. Ali njihovih, ali katerihkoli drugih bratov, ki bi lahko ostali skriti!  Če me boste za dosego tega cilja podprli, ne bo teme pri kateri ne bi našel povezave na ta cilj. Postal bom nočna mora in »pain in the ass«, tistim, ki bodo temu nasprotovali. Tudi ne bom pristajal na tezo, da velika svinjarija še ni nujno kaznivo dejanje. Svoje zaveznike bom iskal pri poštenih ljudeh VSEH strank.

Če se pred leti nisem zavedal, kaj bo prineslo moje izpostavljanje, mi je danes kristalno jasno, da bom pri doseganju današnjega cilja imel zelo močnega nasprotnika (denar je sveta vladar), ki lahko s svojim agitpropom ustoliči tudi Kim Yong Una. Če bo ocenil, da mu ne morem veliko škoditi bo pritisnil tipko IGNOR. Če bo ocena stopnje ogroženosti višja, bo pritisnil tipko ZAPOR. Če pa bo ocena ogroženosti najvišja, lahko pritisne tudi tipko UMOR. Kot je bilo to storjeno pri Ivanu Krambergerju iz Negove. Ko se spominjam njegovih takratnih nastopov moram priznati, da mu v tistem času nisem čisto verjel, ko je govoril: »Dragi moji Slovenci, težki časi šele prihajajo. Videli boste, kako se bodo fabrike zapirale in koliko ljudi bo brez dela, ker bodo lopofski komunisti fse spokradli…« Nekaj časa so se mu posmehovali, ko pa se je pokazalo koliko glasov zna dobiti na volitvah, je odjeknil strel v Jurovskem dolu.

Doživel sem že tri leta več, kot jih je moj oče. V tem obdobju je bilo veliko lepih, a tudi zelo bolečih trenutkov, tako da »koža je podplat postala« Zato barabam sporočam, da samo metanje polen pod noge ne bo zadostovalo. Ta vam bom zbrcal nazaj in bodo poškodovala vašo pomehkuženo kožo. Tudi streljati ne z malokalibrskim orožjem, tudi to se bo odbijalo. In denar boste morali vseeno vrniti v Slo. Uporabiti boste morali težko orožje. Ampak, če pospravite samo mene, vas moram razočarati, da nisem sam. Veliko nas je, ki vam pravimo DOVOLJ! DENAR NAZAJ!

Spoštovani prebivalci občine Kamnik in Komenda: Vaš glas zame presega strankarske okvire! Tudi meje vaših občin! Vaš glas zame je vseslovenski udarec po mizi: DOVOLJ plenjenja! Vaš glas zame je ODLOČEN in POGUMEN klic: VRNITE UKRADEN DENAR nazaj v Slovenijo!

V svojem imenu in v imenu naših otrok in vnukov vas PROSIM, da mi za prej našteto namenite vaš glas. Hvala