Članek
Po devetih mesecih
Objavljeno Sep 16, 2019

Takoj ob začetku prve Tožbe in Zahteve po začasni odredbi v Brežicah 13.6.2019 je spoštovana ga. Sodnica Natalija Abram predlagala mediacijo. Jaz sem jo brez pomisleka sprejel. Nasprotna stran je ni sprejela. Tudi iz tega lahko ugotovite pravo vsebino teh tožb proti meni. Kljub temu, da jaz ves čas želim najti rešitev se oni 9 mesecev ne odzivajo. Tu gre za grobo zlorabo prava.

Dne 15.9.2019 sem g.Sandiju Češku poslal predlog poravnave (ne prvi). V celoti je priložen tukaj:

Spoštovani g.Sandi Češko,

Prvi Vam pošiljam predlog poravnave.

Niti g.Mrgole, niti nihče od ljudi, ki ves čas delujejo za Vaše podjetje (g.Petković ali ga.Osojnik), niti odvetniki je niso in tudi rešitve ne želijo najti. Namesto moči in jeze bi raje iskali rešitev, kot sem jo jaz 9 mesecev, a nihče ni želel slišal. (In še danes ne želi.) G.Mrgole mi je v pisni izjavi celo napisal, da srebra ne bom dobil in tudi denarja nimam več.

Predlagam da mi Vaše podjetje APOD Technologies vrne 57.200 EUR, ki jih je odvzelo in 3.700 EUR, ki pripadajo g.Muldoonu za njegovo delo po izdanem, ne plačanem računu. Tukaj jaz izgubim 25%, glede na vrednost srebra. g.Muldoon pa dobi plačan svoj račun v celoti.

Jaz (in tudi g.Muldoon) pa takoj umaknem vse sodne (in druge članke, ki jih pa ni več ker so bili zbrisani!, kljub navedbam odvetnikov, pred tremi meseci) in komentarje na Twitterju, Youtubu in drugod.

Poravnave zaradi mene ni potrebno podpisovati, a jaz v dobro besedo g.Mrgoleta, g.Petkoviča in ge.Osojnik ne verjamem, ker nihče od njih nikoli te ni držal. Zato naj odvetniki najprej umaknejo vse tri tožbe in mi te umike pošljejo po elektronski pošti z oznakami pošte. Nakažejo denar na moj račun in g.Muldoonu njegov del. Nato jaz umaknem vse komentarje in sodne članke. To lahko naredimo katerikoli dan, ko je odprta pošta (za umik treh tožb). Lahko že v ponedeljek.

Lep pozdrav, Aleks Mokrovič

Lahko pa nadaljujemo boj, a kako lahko v tem boju na dolgi rok zmagajo tisti, ki so odvzeli, proti zakonu?

Tudi tukaj iščem rešitev jaz. Upam, da bo kdo prisluhnil. Ki sem kot vidite pripravljen tudi izgubiti vso rast vrednosti srebra v zadnjih 9 mesecih. Da le povrnem svoje 26 letne prihranke.

 

Glede na še nadaljnje pojavljanje g.Joce Petkoviča, kot priče na strani tožnikov in glede na odnose med podjetji in vodilnimi ljudmi APOD Technologies, SPKd.o.o. in go.Osojnik, je tudi to dokaz, da se to skupno delovanje nadaljuje še naprej. Kljub tem dogodkom.Vsi ti ljudje, ki so zaposleni drugje, delujejo skupaj ves čas. 

 

O zadevi vedo vsi, policije, uradi, mediji, politiki, a tudi oni ne želijo videt in slišat.

 

Gre za izživljanje pokvarjenih ljudi, nad mano iz meni neznanih razlogov. Zato, ker sem si upal to povedat? Jaz se teh ljudi ne bojim, branil se bom še naprej, ne napadal, dokler bom lahko.

Lep pozdrav, Aleksander Mokrovič