Članek
Mr.Sandi Češko about fairness in society
Objavljeno Sep 03, 2019

Mr.Sandi Češko about fairness in society and progress available to everyone:

https://twitter.com/strankasd/status/1002478915359772672?lang=en

Mr.Sandi Češko is (non)beneficial holder of APOD Technologies from Estonia, a company that has defrauded several people with the assistance of Mr.Gregor Mrgole, Mr.Joco Petković and Mrs.Tina Osojnik. As well as not providing me with the 110 bars of silver they sold me, they have also not paid Mr.Robert Klun, his father and several others for the services they carried out to the company.

Using APOD Technologies as a vehicle, Mr.Sandi Češko accumulated the APOD$ token, a cryptocurrency that had been bought from many people’s long term savings: (reference: https://kriptoreporter.com/razkrivamo-airpod-ico-je-9854-odstotkov-sredstev-zbral-kar-v-gotovini/). Now the total token market capitalisation is worth around US$ 20,000.

Mr.Sandi Češko still supports APOD Technologies and has commenced legal proceedings against me. This is despite my very kind letters to ask his directors to send the silver I bought or refund my payment and to settle its obligations with its contractors.

It now appears that Mr.Sandi Češko will be touting the fraudulent services of APOD Technologies in Canada, (also through USA OTCMarket and FrankfuerterBoerse) in a listing of APOD shares (reference:https://air-pod.io/pre-ipo). This looks likely to continue unless the public is made aware of this poor conduct.

Eventually Mr.Sandi Češko, (who lives in Slovenia, but purportedly does not) will stop supporting APOD and retire his investment – with a notional loss presented in his annual report. In real terms this is not a loss, since it has already been paid and worked for by the savers, investors, clients and suppliers who have put their trust in him that have to now carry this burden. 

Their never paid for the work they ordered, never delivered silver they sold, have received EU subsidies and private loans and newly subscribed shares, options, on worldwide exchanges.

But at whose expense? – the expense of Airpod and APOD’s savers, investors, clients, suppliers and APOD employees/contractors of course.

Do we want that?

Full details are available here: 

www.publishwall.si/milimox24/post/482896/odgovor-in-dodatek-na-tozbo-apod-in-airpod-studio-moderna

www.publishwall.si/milimox24/post/484221/odgovor-na-pritozbo-zoper-sklep-o-zacasni-odredbi-ali-ne-dovolite-da-drugi-vedo

P.S.:

Odvetnik Samo Logar v širitvi tožbe zaradi dodatnih razžalitev (proti meni) pravi, da g.Češko ne sodeluje s tožečima strankama. Čeprav na skoraj celotni strani Pritožbe zoper Sklep (o zavrženi začasni odredbi), navaja da je "g.Sandi Češko investitor, ki podpira zagonske projekte, kot gre v konkretnem primeru pri tožečih strankah." In pravi tudi "Gre za enega od investitorjev tožečih strank, ki se sprašuje, ali lako zaupa tožečim strankam oz. se sprašuje kaj se dogaja. Zaradi tega se lahko zgodi, da pride do prekinitve sodelovanja..." Govori tudi o "prežeči nevarnosti umika sredstev pri projektu." Torej so v projekt že investirali natanko določena sredstva. (celota in nadaljevanje je na 4.strani)

Odvetnik g.Samo Logar, ki ima ves team pravnikov pisarne Klešnik&Logar pravi da so se zmotili in da je "iz teksta izpadla beseda" in da G.Češko le sodeluje s poslovnim partnerjem tožečih strank.

Povsem mogoče je tako, vendar je to lahko le posledica sprememb, v lastništvu po dnevu prvotnih naved pisarne, to je po 24.6.2019. Prvo in drugo (ko že investiraš sredstva, se proglasiš za investitorja, se sprašuje kaj se dogaja, lahko pride do prekinitve (česa?) itd. ne gre skupaj. Ali odvetnik g.Samo Logar s svojim teamom laže? Ali to lahko počne na sodišču brez posledic?

Dodatno velik interes pri zadevi potrjuje tudi elektronska pošta. Pošta, ki jo je med dokaze uvrstil g.Samo Logar, odvetnik že v prvi tožbi iz dne 6.6.2019. Pošta ge.Tine Osojnik, ki o zadevi sprašuje tudi ... Samo, je kaj novega (g.Sama Logarja) in Grega?... (Gregorja Mrgoleta). Iz izvirnega sporočila, ki je sporočilo g.Sandija Češka njej, ge.Tini Osojnik, in je po svojih besedah (kot tudi ostali omenjenih v pismih njemu za pomoč), g.Sandi Češko ne pozna. (obe pošti sta priloženi spodaj, kot tudi v dokazih sodišču). Iz teh povezav je očitno, da se vsi poznajo zelo dobro, po imenih.

Dodatno lastništvo g.Sandija Češka in Studia Moderne potrjuje tudi pošta g.Marka Mobiusa (v dokazih) in tudi sprenevedanje g.Sandija Češka v pošti meni, ko trdi da nikogar od omenjenih g.Mrgoleta, g.Petkovića, ge.Osojnik ne pozna. Kar ni res ker je med dokazi tudi njegovo pismo Tini osojnik in odvetniku, ki ga je pravtako med dokaze uvrstil odvetnik g.Samo Logar. G.Čaško vse te osebe dobro pozna. (vse je na voljo med dokazi v linkih zgoraj)

Pri širitvi tožbe mu sedaj z dokumenti pomaga tudi g.Zoran Janković, ki nudi podporo APOD Technologies v Tehnološkem Parku d.o.o., ta pa prejema pomoč Komisije EU. Odvetnik g.Samo Logar navede njegovo ime in podatke o mojem pismu (ki ga je prejel od njega, g.Jankovića) njemu in direktorici Tehnološkega Parka d.o.o., da s pomočjo podjetju, ki načrtno goljufa svoje stranke, dobavitelje pomagajo z denarno in drugo pomočjo Komisije EU.

Natančen odgovor na širitev tožbe proti meni, in posredno tudi vsem ostalim ogoljufanim za precejšnje vsote in pravice, ki jih s to tožbo držijo prestrašene, bom objavil v naslednjih dneh.