Članek
Laž
Objavljeno Jul 23, 2019

G.Grega Mrgole, direktor APOD Technologies, ga.Tina Osojnik, pravnica, g.Jovica Petković, posrednik in g.Sandi Češko, investitor mednarodnega ugleda, kot ga imenuje tudi g.Samo Logar,odvetnik prve četverice proti meni (in gospodarstvenik, ki je deloval v državnih podjetjih), zaradi moje javne objave goljufije, ki so jo storili, ker jo še danes po sedmih mesecih prikrivajo. Tudi s to tožbo proti meni:http://www.publishwall.si/milimox24/post/482896/odgovor-in-dodatek-na-tozbo-apod-in-airpod-studio-modernain tukaj http://www.publishwall.si/milimox24/post/484221/odgovor-na-pritozbo-zoper-sklep-o-zacasni-odredbi-ali-ne-dovolite-da-drugi-vedo.

Po tem ko so v APOD Technologies ukradli 57.200 EUR sredstev, srebra pa niso dobavili, je g.Sandi Češko, ugledni investitor mednarodnega formata naslovil email na go.Tino Osojnik (med dokazi št. 49B tukaj https://aleksandermokrovic.weebly.com/dokazi---vrstni-red-kot-v-odgovoru.html), (ki je v mailu meni osebno sploh ni poznal dokaz št. 49A), tako da ga je ta v mailu označila samo po imenu. In se v tem mailu spraševal “kaj nameravate narediti v zvezi s temi obtožbami”. Te njegove besede so bile povod za tožbo g.Sama Logarjaproti meni zelo kmalu za tem. To niso bile obtožbe, to so bile resnične navedbe. To se je dejansko zgodilo. Meni so vzeli 57.200 EUR oz. srebro. G.Sandi Češkobi lahko vsaj preveril za kaj v resnici gre, (kar sem ga tudi vljudno večkrat prosil, s prijaznim mailom, ki je uvrščen med Dokaze, torej z računom APOD, s transferjem denarja na APOD in opisom posla, ter prošnjo, da zahteva od svojih direktorjev da obveznosti poravnajo in mnogimi članki).

Vendar s takšnim početjem so nadaljevali tudi tukaj, kjer niso plačali svojih računov:

https://twitter.com/OliverMuldoon/status/1150787503022059521oz. na sliki 1., kjer ga pozivajo na plačilo računa,

https://twitter.com/OliverMuldoon/status/1145977222123216896oz. na sliki 2., kjer pravi, da večji del svojega časa g.Gregor Mrgole, direktor APOD Technologies ou. Estonija (ki deluje v 4 državah EU...in želi vstopit na 3 največje svetovne OTC Borze...) deluje kot voznik za GoOpti, prevozno podjetje.

Tudi tukaj jim pomaga spletni portal Medium z blokado uporabnika (g.Oliverja Muldoona), kot so to naredili pri meni (https://medium.com/@omuldoon/please-be-careful-with-grega-mrgole-avoid-him-at-all-costs-a52b2d142020). Morebiti je vljučen že tudi odvetnik g.Samo Logar, s postopki pritiska z grožnjami in tožbo. Ali je to uporaba prava v poštene namene, ko to počneš namerno, z uničevanjem ljudi, ki poskušajo zaslužit za svoje preživetje, pa veš da to ni prav?

Pomagajo jim tudi vsi glavni Slovenski mediji, kot so Delo – Svet Kapitala in Dnevnik, kljub temu, da o mojem primeru vedo. Pomaga tudi Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, g.Zdravko Počivalšek, vsaj s posredno pomočjo državnih agencij, ZAVOD - KONGRESNOTURISTIČNI URAD, SLOVENSKA TURISTIČNA ORGANIZACIJA, PODIM in tudi Tehnološki Park Ljubljana, vsi v celotni ali delni lasti javnih institucij.

In med Dokazi tukaj http://www.publishwall.si/milimox24/post/482896/odgovor-in-dodatek-na-tozbo-apod-in-airpod-studio-moderna, je tudi naveden uporabnik, kateremu so ti ali nekateri od teh ljudi še vedno dolžni srebro.

In tako dalje.

Ne zaupajte ljudem, ki so šolani, govorijo lepo, dajejo vtis izobraženosti, transparentnosti in urejenosti, se skrivajo za navideznim ugledom (https://izvozniki.finance.si/8855752), pridobivajo sredstva komisije EU v milijonskih zneskih (https://izvozniki.finance.si/8853595),... 

Vse to pa je samo Laž. Ugled in intelektualnost so potvorjeni in pogosto izmišljeni, denar EU je pa Vaš, ali pa je spet nov dolg.