V Slovenski Bistrici Dan odprtih vrat vojašnice

Mesečnik BISTRIŠKE NOVICE
02.06.2015 11:20 (Jun 02, 2015)

V vojašnici Vincenca Repnika Slovenska Bistrica imajo dan odprtih vrat. Oprema in orožje, izdelki iz vojaške pekarne, mini poligon, razstava muzeja NOB in še marsikaj zanimivega je na ogled.
»Obiskovalci si danes lahko ogledajo vso opremo, s katero razpolagamo, to pa je predvsem vse kar je povezano s prevozom materialnih sredstev in osebja, vse kar je potrebno za oskrbo enot slovenske vojske doma ali v tujini. Veseli smo tudi, da se predstavljajo tudi nekateri naši zunanji sodelavci, ki izvajajo promocijo vojaškega poklica, pa tudi predstavniki gasilcev, civilne policije, strelskega in potapljaškega društva, lovske družine, zveze slovenskih častnikov, veterani, letos prvič v naši sredini gostimo tudi nekaj ljubiteljev starodobnikov,« je naštel poveljnik vojašnice, polkovnik Friderik Škamlec.

Hyundai Avtohiša Lunežnik Slovenska Bistrica praznuje

Mesečnik BISTRIŠKE NOVICE
28.04.2015 15:29 (Apr 28, 2015)

V Avtohiši Lunežnik v Slovenski Bistrici je danes poseben dan. Mehaniki in drugi zaposleni so tokrat zaprli delavnice in se povsem posvetili obiskovalcem. Predstavili jim bodo novosti, ki omogočajo denimo lažje parkiranje, pa spust po klancu in številne druge, ki jih prinašajo novi modeli njihovih avtomobilov. Z njimi se bo možno tudi odpeljati na testno vožnjo, pravi Slavica Lunežnik: »V Avtohiši Lunežnik v Slovenski Bistrici praznujemo 25 let prisotnosti znamke Hyundai v Sloveniji in istočasno predstavljamo novi model Hyundai i20. Z veseljem sporočamo, da je ta novi model pripeljal na naše ceste in navdušuje s privlačno obliko, udobjem, zmogljivostjo in ekonomičnostjo in odličnimi voznimi lastnostmi.«

Twirling in mažoretni klub Pet elementov osvojil 21 medalj

Mesečnik BISTRIŠKE NOVICE
28.04.2015 15:28 (Apr 28, 2015)

Twirling in mažoretni klub Pet elementov je sodeloval na 15. odprtem državnem prvenstvu MTZS 2015, ki je 18. in 19. aprila potekalo v športni dvorani Ljudski vrt v Mariboru. Njihova tekmovalna ekipa je štela 19 tekmovalk, ki prihajajo iz občin Slovenska Bistrica, Makole, Vitanje in Frankolovo. Klub beleži komaj tri leta in pol delovanja, zato so z dosežki zelo zadovoljni. Skupno so namreč osvojile 8 zlatih, 9 srebrnih in 4 bronaste medalje.
»Nad rezultati smo več kot zadovoljne in presenečene, saj česa takega nismo pričakovale. Tekle so solze sreče,« je med drugim sporočila trenerka Nastja Keršič. Dekleta prihajajo iz različnih krajev, za skupinske nastope pa se vozijo na treninge ali v Vojnik ali v Makole. Vloženega je bilo veliko truda in opravljenih precej napornih treningov.

Oglasi

5292.) mala čarovnica lili  polet na luno - knister

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 14.99 €

7481.) travniške rastline na slovenskem - andrej seliškar in tone wraber

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 19.99 €

7716.) ana karenina - tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

5032.) alkimist - paulo coelho

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

ponudba posojila med posamezniki resno in hitro v 72 urah   smo skupina posameznikov z a kapital, ki se bo uporabljal za dodeljevanje kreditov med posamezniki osebam v finančnih težavah in lahko vrnejo znesek posojila. naši posojilni pogoji so preprosti in dobro opredeljeni. naše posojilo se začne od 5.000 do 20.000.000 € z 2-odstotno diskontno stopnjo in roki bodo določeni glede na vaš proračun. če ste zainteresirani ali če imate projekte, ki nam jih lahko pokličete to e-poštno sporočilo: mariakovac841@gmail.com

Kategorija: Motorji za plovila

Cena: 50000 €

4907.) nemščina za ptt delavce

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 17.99 €

4204.) aikido - ljubomir vračarević 3.dan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 27.99 €

3568.) srečanje z umetniki - kristina brenkova

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

7708.) opća  enciklopedija jugoslavenskog leksikografskog zavoda

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

7710.) veliki splošni leksikon zbirka 20 knjig

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

če še razmišljate o tem, kaj podariti za darilo, ker greste popoldne na praznovanje rojstnega dneva, potem je nabolje, da pregledate ponudbo podjetja moje darilo. tam boste našli različna darila za rojstni dan.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7362.) za zdrav naraščaj - dr. živko prebeg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj