V Slovenski Bistrici Dan odprtih vrat vojašnice

Mesečnik BISTRIŠKE NOVICE
02.06.2015 11:20 (Jun 02, 2015)

V vojašnici Vincenca Repnika Slovenska Bistrica imajo dan odprtih vrat. Oprema in orožje, izdelki iz vojaške pekarne, mini poligon, razstava muzeja NOB in še marsikaj zanimivega je na ogled.
»Obiskovalci si danes lahko ogledajo vso opremo, s katero razpolagamo, to pa je predvsem vse kar je povezano s prevozom materialnih sredstev in osebja, vse kar je potrebno za oskrbo enot slovenske vojske doma ali v tujini. Veseli smo tudi, da se predstavljajo tudi nekateri naši zunanji sodelavci, ki izvajajo promocijo vojaškega poklica, pa tudi predstavniki gasilcev, civilne policije, strelskega in potapljaškega društva, lovske družine, zveze slovenskih častnikov, veterani, letos prvič v naši sredini gostimo tudi nekaj ljubiteljev starodobnikov,« je naštel poveljnik vojašnice, polkovnik Friderik Škamlec.

Hyundai Avtohiša Lunežnik Slovenska Bistrica praznuje

Mesečnik BISTRIŠKE NOVICE
28.04.2015 15:29 (Apr 28, 2015)

V Avtohiši Lunežnik v Slovenski Bistrici je danes poseben dan. Mehaniki in drugi zaposleni so tokrat zaprli delavnice in se povsem posvetili obiskovalcem. Predstavili jim bodo novosti, ki omogočajo denimo lažje parkiranje, pa spust po klancu in številne druge, ki jih prinašajo novi modeli njihovih avtomobilov. Z njimi se bo možno tudi odpeljati na testno vožnjo, pravi Slavica Lunežnik: »V Avtohiši Lunežnik v Slovenski Bistrici praznujemo 25 let prisotnosti znamke Hyundai v Sloveniji in istočasno predstavljamo novi model Hyundai i20. Z veseljem sporočamo, da je ta novi model pripeljal na naše ceste in navdušuje s privlačno obliko, udobjem, zmogljivostjo in ekonomičnostjo in odličnimi voznimi lastnostmi.«

Twirling in mažoretni klub Pet elementov osvojil 21 medalj

Mesečnik BISTRIŠKE NOVICE
28.04.2015 15:28 (Apr 28, 2015)

Twirling in mažoretni klub Pet elementov je sodeloval na 15. odprtem državnem prvenstvu MTZS 2015, ki je 18. in 19. aprila potekalo v športni dvorani Ljudski vrt v Mariboru. Njihova tekmovalna ekipa je štela 19 tekmovalk, ki prihajajo iz občin Slovenska Bistrica, Makole, Vitanje in Frankolovo. Klub beleži komaj tri leta in pol delovanja, zato so z dosežki zelo zadovoljni. Skupno so namreč osvojile 8 zlatih, 9 srebrnih in 4 bronaste medalje.
»Nad rezultati smo več kot zadovoljne in presenečene, saj česa takega nismo pričakovale. Tekle so solze sreče,« je med drugim sporočila trenerka Nastja Keršič. Dekleta prihajajo iz različnih krajev, za skupinske nastope pa se vozijo na treninge ali v Vojnik ali v Makole. Vloženega je bilo veliko truda in opravljenih precej napornih treningov.

Oglasi

notranja nadzorna kamera vam omogoča, da lahko na daljavo spremljate dogajanje v vaših prostorih. zaznava tudi gibanje v prostoru in vas na to opozori. več o wifi kameri: https://www.a1.si/dodatki-za-telefone/notranja-nadzorna-wifi-kamera-a1-smart-home

Kategorija: Oprema in dodatki

Cena: Pokličite za ceno

vitamin c  najbolj pripomore k izboljšanem delovanju imunskega sistema in zato je zelo pomemben za človeško telo, da ga ima dovolj. v kolikor ga ne zaužijemo dovolj s prehrano je pomembno, da ga absorbiramo preko prehranskih dopolnil. 

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 26 €

google oglaševanje vam omogoča, da z google adwords povečate samo prodajo in obisk vaše spletne strani. skupaj analiziramo in določimo cilje pri prodaji. več o samem oglaševanju najdete na spletni strani: https://adwords.dominatus.si/google-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

6821.) veliki jože - vladimir nazor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

3895.) galeb - jonatan livingston  - richard bach

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

430.) ti bodi moj vodnik - jože urbanija limbarski

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

2087.) razmerja črtice - viktor gregorač

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2065.) ograd - janez jalen

Kategorija: Kulinarika

Cena: 14.99 €

639.) radoživa špela - erna svet

Kategorija: Humanistika

Cena: 19.99 €

7730.) priznanje - john grisham

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7729.) senca - robert harris

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7728.) 19 reologija živil

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj